GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 15 éve
KoszonomHori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.Höri
Thurmond Nem UFA lesz hanem RFADelonso_
több mint 15 éve
Hori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.vettem.
Thurmond Nem UFA lesz hanem RFADelonso_
több mint 15 éve
Valóban így 😀annyival többért hozott játékosokat, mint amennyiért távoztak, hogy inkább neki kéne picket adni, mintsemhogy ő kapjon compenzációtÉn örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
így értette gondolom 😛Wyatt
több mint 15 éve
amúgy az enyém is 😛
több mint 15 éve
Hori a rosteremben eszrevettem egy hibat, ha lesz ra erkezesed kerlek javitsd.Thurmond Nem UFA lesz hanem RFA
Illetve frissult a KEKI
több mint 15 éve
annyival többért hozott játékosokat, mint amennyiért távoztak, hogy inkább neki kéne picket adni, mintsemhogy ő kapjon compenzációtÉn örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
így értette gondolom 😛

több mint 15 éve
Mert te egy türannosz vagy.Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?Soldados
több mint 15 éve
Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀tenorxMiért vennék el?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Én elégedett vagyok a mostani pickjeimmel is. 😊Stezazt nem csodálom 😀
több mint 15 éve
Én elégedett vagyok a mostani pickjeimmel is. 😊
több mint 15 éve
Én örülök, hogy Soldi nem vesz picket el tőlem 😀
több mint 15 éve
hát elvileg majd én is, de tekintve, hogy kik jöttek és mentek, már most sem vagyok elégedetlen 😛

több mint 15 éve
annál azért remélem kapok jobbakat iselég jó helyzetbe vagy akkor, ha egy 6. kör 36. pickjére építhetsz 😀 😀WyattAhogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.akkor azok annullálva és kész
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...Soldados
a KeKí-mel akkor megvárom a comp pickek kihirdetését, azon múlik az offseason stratégiám 😊
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!JJ Tiller

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
elég jó helyzetbe vagy akkor, ha egy 6. kör 36. pickjére építhetsz 😀 😀akkor azok annullálva és késza compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
kekí-t majd akkor írok, mikor a második oldal jön 😀JJ Tiller
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...Soldados
a KeKí-mel akkor megvárom a comp pickek kihirdetését, azon múlik az offseason stratégiám 😊
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!JJ Tiller

több mint 15 éve
akkor azok annullálva és késza compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
de egy dolog már most biztos, hogy Roman Harper kezdő DT-ért eladó!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
én is frissítettem 😊
több mint 15 éve
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?Ahogy megvan az összes. De akkor jelöljük ki nov 30-át határidőnek. És akkor én dec első hetében megcsinálom.
De amúgy a kérdéses trédekre nem igazán jöttek megoldásjavaslatok az érintettektől...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
főleg, hogy ez állítható 😊 (nálam pl. 75 csapat kéne hozzá)a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?nincs 50+ csapat hogy másik oldal legyen 😛haromt
több mint 15 éve
ott van az én listámban 😛tessék:
Billy Volek 1 550 000 3 Titans 4 650 000

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?nincs 50+ csapat hogy másik oldal legyen 😛
több mint 15 éve
a compensatory pickek mikor lesznek kihírdetve?kekí-t majd akkor írok, mikor a második oldal jön 😀

---