GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tök mindegy, milyen anomáliák lesznek, nagyon köszönjük, hogy összehoztátok a simet!

Én tökéletes pre-seasont toltam, 4 zakó, de nulla sérült. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Farky Indianapolis Colts 8 503 — ℧
Fent van közben a teljes pre madcatben, mindjárt tolok egy injury reportot, h ki mennyire halt meg. A madcat meg hétköznapokon este 6 után fog frissülni

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
kicsit még sokat futnak a fullbackek, meg a preseason miatt mindenki pályára kerül, de holnapra remélhetőleg sikerül helyreállítani a DC-ket meg playbookokat és mehet napi két fordulóval a sim.

a játékosok értékeiben valóban óriási anomáliák vannak, sajnos elég home-made, fapados verzióból kellett dolgozni, mert a tavalyi teljesen összeomlott a rookie classtól, de sajnos csak ennyire volt idő.
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
gabtsi akkor marad?
alatriste
Ma beszéltem vele, azt írta, hogy nem felejtette el, csak hétvégén technikai problémái voltak.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 832 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
gabtsi akkor marad? ha biztos a válasz nyugodtan javítsátok a kiemelt posztot.
Ha igen akkor MMMS döntésére várva 2 vagy 3 embert keresünk.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 218 — Keep pounding
Mondjuk az nehezíti a játékot 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Tudtommal Fake-nek per pill nincs nete, ezért nem aktív (legalább is mintha a fantasy NBA topikban erről lett volna szó).

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Igen, ő akarja folytatni sztem, a kezdetek óta itt van, plusz a tavalyi drafton is ideire cserélt picket, szóval sztem jönni fog (remélem).

több mint 9 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 797
2-3 v 4 GM kell azt tudjuk már?
Farky
MMMS hisztizett itt egy sort valamikor, úgyhogy ha nem is jelez vissza időben, vele azért várunk, gabtsi elvileg marad, szóval (egyelőre) csak a Pats és a Bucs élére kell új ember.

Azt viszont nem bánnám, ha gabtsi helyét átvenné egy aktívabb GM a rózik között, várom a jelentkezőket.
több mint 9 éve
az ovr egyébként sem számít sokat maddenben (fizetésnél csak) a többi rating fontosabb.
Farky
De éppen attól lesz valakinek irreálisan magas overallja, ha a posztján elsődleges fontosságú ratingjei irreálisan magasak. 😊 De szerintem se rágódjunk ezen, örüljünk, hogy egyáltalán van sim.

Új GM-kel hogy állunk egyébként?
Farky
Sajnos egyelőre sehogy.
vassadi
igazából az awr viszi nagyon fel, de ígyis-úgyis tök random az egész 😀

2-3 v 4 GM kell azt tudjuk már?

Szerkesztette: Farky

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 9 éve
az ovr egyébként sem számít sokat maddenben (fizetésnél csak) a többi rating fontosabb.
Farky
De éppen attól lesz valakinek irreálisan magas overallja, ha a posztján elsődleges fontosságú ratingjei irreálisan magasak. 😊 De szerintem se rágódjunk ezen, örüljünk, hogy egyáltalán van sim.

Farky
Sajnos egyelőre sehogy.

Szerkesztette: vassadi
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Én is teljesen feleslegesnek érzem az állítgatást, amikor olyan arcok nyomják elit ratinggel, mint Amaro. Szóval hagy szóljon azt lesz ami lesz.

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Szerintem DC-t változtatni max a sérülésnél lehessen / vagy a tartaléknapokon ha egyéb cserét akar valaki... illetve pass-rush ratiot is csak a tartaléknapokon.
Maddenről van szó, tudja mindenki mennyire random tud lenni, úgyse történik meg az, amit akarunk... (hiába akarnék én pl. mindenkit szétfutni, ha fricking DiMarco kapja az összes carryt 😀)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
a gamelogokkal sincs túl nagy probléma, javítgatni kell a madcaten szinte mindig a játékos neveket, de 1-2 helyen, de ezzel sincs gond. Ami itt probléma lehet, hogy Kristóf mennyire ér rá simelni, illetve, hogy ki mennyire akarja baszogatni a DC-t, pass/run dolgokat, meg egyebeket.

több mint 9 éve
Jan 30 - pre 3/4
Jan 31 - Feb 3 W1-W8 (napi 2)
Feb 4 szunet/tartalekbap
Feb 5 - Feb 8 W9-W17 ( utolso nap 3?)
Feb 9 - szunet/tartaleknap
Feb 10-13 PO

Ez talan a leggyorsabb menetrend...

Parhuzamosan közben szabályok megvitatasa, es uj szezon kezdodhet Feb 14 / 16-an?
Igor
Valahogy így. Tavaly február 10-én indult a szezon, és eléggé ki volt centizve a menetrend, egy hét csúszás még belefér, de több nem igazán. Úgyhogy én is amondó vagyok, le kell pörgetni a simet amilyen gyorsan csak lehet.

Egy forduló leszimulálása két kattintás, ami igazából időt vehet igénybe, az a sérülések miatti depth chart állítgatás, de az se vészes, illetve az eredmények feltöltése (erről Farky tud nyilatkozni). Tulajdonképpen a napi kettőnél több forduló simelése sem annyira időigényes, de a fenti menetrend elfogadhatónak tűnik, ha tartani tudjuk.
több mint 9 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jómagam is támogatom a npi 2 fordulót, ha belefér. 😊

több mint 9 éve
Jan 30 - pre 3/4
Feb 4 szunet/tartalekbap
Feb 10-13 PO

Parhuzamosan közben szabályok megvitatasa, es uj szezon kezdodhet Feb 14 / 16-an?
Igor
Ha tudják nyomatni mehet így, kérdés, mennyi adminisztrációval jár Farkyéknak.

több mint 9 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Jan 30 - pre 3/4
Feb 4 szunet/tartalekbap
Feb 10-13 PO

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Én is támogatom a napi 2 fordulót, ha belefér.
több mint 9 éve
Én is támogatom a napi kettőt, ha megvalósítható.

több mint 9 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 109 — Chiefs GM
Meg szerintem az alapszakasz is mehetne napi 2-vel nyugodtan, nem lesz idő a hosszabbításokra, FA-ra az IRL előtt.

több mint 9 éve
a maradék 2 pre weeket letolhatnánk ma, az is +1 nap, plusz annyira senki nem izgul az előszezon miatt

több mint 9 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 721 — Jedi Master
Amúgy mikorra fog tudni véget érni a sim?
gabokocka
Ha tényleg minden nap 1 meccs, akkor még 2 pre, +17, +4 PO...az majdnem február vége, olyan 20.-a.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
Amúgy mikorra fog tudni véget érni a sim?