NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
New York Giants - Carolina Panthers
143
27
15:30, ARENA4 (München)
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 120
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Off-season végéig végülis elüldögélhet a rosteremen IRL szerződés nélkül is 😊Dansby szotyiért eladó (lesz, ha talál csapatot 😀 )Rataxesha nem talál akkor inkább megtartod? 😊Höri
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Ja, jó tréd volt 😀 Mentségemre szóljon hogy akkor még volt csapata, meg azt hittem van pénzem 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Dansby szotyiért eladó (lesz, ha talál csapatot 😀 )Rataxesha nem talál akkor inkább megtartod? 😊
több mint 11 éve
Dansby szotyiért eladó (lesz, ha talál csapatot 😀 )Rataxesvettél egy kis cap hitet?
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Dansby szotyiért eladó (lesz, ha talál csapatot 😀 )
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mindegy, 1 FA-val kevesebb lesz így, de arról mindenképp beszélni kell majd, hogy az új cut szabályok megváltoztatásával mérsékelni kéne ezt a szabályt, mert egy nagyobb összegű játékos kivágása után, akinek mondjuk legalább 2 éves szerződése van, totál ellehetetleníti a cap szabályozását.Szerintem itt nem a szabály a fő probléma, hanem, hogy a 3. számú CB-d keres 3.5 milliót, a 3. DE meg 4 milliót. Kvázi magadnak kerested a bajt, (Tocával együtt.)
Rendben, hogy IRL-re törekszünk, de nem szeretném, ha a játék rovására menne az egész és napokat kelljen azon agyalni, hogy kit szerződtessünk le, kit nem, stb., hogy azzal ne vágjuk gallyra az egész franchise-t egyetlen szerződéssel. 😀Newman
több mint 11 éve
Na basszus, most vettem észre hogy valami képlet el volt cseszve az idei capmanagementes excelemben, és pár misivel feljebb vagyok a tervezett 53-as fizuval mint azt elképzeltem. Fura volt hogy már most tömve van a sapkám, Geno fizuja meg még sehol sincs 😊
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Mindegy, 1 FA-val kevesebb lesz így, de arról mindenképp beszélni kell majd, hogy az új cut szabályok megváltoztatásával mérsékelni kéne ezt a szabályt, mert egy nagyobb összegű játékos kivágása után, akinek mondjuk legalább 2 éves szerződése van, totál ellehetetleníti a cap szabályozását. Rendben, hogy IRL-re törekszünk, de nem szeretném, ha a játék rovására menne az egész és napokat kelljen azon agyalni, hogy kit szerződtessünk le, kit nem, stb., hogy azzal ne vágjuk gallyra az egész franchise-t egyetlen szerződéssel. 😀
több mint 11 éve
még azt sem lehet megválasztani, hogy ki mehet sima és dupla caphittel? viccesIRL már a softcap alá kell menni a FA időszakban, szóval az se jellemző, hogy a draft utánig ülnek a csapatok a veteránjaik kivágását várva. Ennél jobb módszert nem tudtunk kitalálni a GM-ek ösztökéllésére, hogy ne a 2. FA periódust erősítsék, hanem az elsőt.
(ráadásul, ha bevezetjük az új caphit rendszert, akkor remélem kivesszük ezt a részt a szabályokból, mert annyira törekedik mindenki IRL-re, hogy ennek kb. köze sincs hozzá)Newman
több mint 11 éve
Megválasztottad amikor szimplával írtad be a cut topicba 😀
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
még azt sem lehet megválasztani, hogy ki mehet sima és dupla caphittel? vicces(ráadásul, ha bevezetjük az új caphit rendszert, akkor remélem kivesszük ezt a részt a szabályokból, mert annyira törekedik mindenki IRL-re, hogy ennek kb. köze sincs hozzá)
több mint 11 éve
szerződések beírva.Newman 100 millánál jár, szóval innentől csak dupla caphittel cutolhat. Az első két lehetőséget ellőtte Jammal Brownra és Schefflerre
több mint 11 éve
friss keki, idei 2.kör eleji picket keresek, leginkább idei 2.-3.körös pickek/ játékosok esetleg jövő évi pickek bevonásával (nem 1.kör)továbbá még mindig keresek idei 5.kör eleji picket
több mint 11 éve
holnap kezdődik a wr kör, nem?SzegecsTényleg.. köszi, hogy szóltál. Úgy pláne vicces lett volna a licitem 😀
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
holnap kezdődik a wr kör, nem?
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Elég hányadék ez a WR class... már épp készültem volna a szokásos korai licitemmel, de nem találtam embert akire odacsűrhettem volna 2.5-3-3.5 misit 😕Gondolkoztam rajta, hogy Boldint cutolom/tradelem, de ezek után.. hát, ugh.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Épphogy, de azért szabálytalanra sikerült Stevie Brown szerződése is.Schleck2014-re 8 milla egy Stevie Brownnak. Az derék. 😛 Byrd fog keresni ennyit 2017-ben bazeg (nem fog).
több mint 11 éve
Épphogy, de azért szabálytalanra sikerült Stevie Brown szerződése is.
több mint 11 éve
Akkor vidd el. 😊somoskovigMivel tudom mennyire (nem) jó, inkább kihagynám ezt az ajánlatot, és max. a draftról fogok(ha fogok egyáltalán) safety poszton erősíteni.
több mint 11 éve
bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/731802Ha most kezdődne a szezon jó eséllyel kezdene a Jagsben (van össz-vissz 3 safety a rosteren, abból az egyik inkább ST gunner).
Frissült a KEKI, Chris Prosinski backup safety akciós áron vihető.somoskovig
több mint 11 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Enyém is friss, ha valaki esetleg nem szerzett volna DB-t. 😊
több mint 11 éve
bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/731802Frissült a KEKI, Chris Prosinski backup safety akciós áron vihető.
több mint 11 éve
KeKi és DC frissítve, a kettő értelemszerűen valamilyen kapcsolódik egymáshoz 😊Elég közel vagyok a 100 misihez, úgyhogy a túlárazott veteránokat tartalmazó ajánlatokat hanyagoljuk, ha kérhetném 😛