GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Tashaun Gipson nem FA, nálam van
több mint 12 éve
Itt is 1 nap van hogy licitbe szálljunk ugye ?
több mint 12 éve
bocs most vettem eszre, h a listaban van. hauschka nalam figyel.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
-frissítettem a szabadügynököketHöriAubrayo Franklin a te rostereden és a szabadügynökök között is szerepel.
Earl Mitchell ugyanez a KC-nál.
Stevenson Sylvester nálam van.
több mint 12 éve
-frissítettem a szabadügynököket-ha 10-ig nem választ toca akkor jöhet shanwka megint
több mint 12 éve
Hát én majd este megszülöm, hogy ki kell addig sajna nicns időm ráTocarögtön kettőt
több mint 12 éve
Hát én majd este megszülöm, hogy ki kell addig sajna nicns időm rá
több mint 12 éve
Tisztelettel köszönöm, de 1/32-nél már nem fogok tudni olyat húzni aki érdekelne, így én az UDFA-t kihagyom.
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
zárójel richtig lemaradt...Szarni rá, nem olyat húztál, aki már kiment, úgyhogy ez már nem rossz eredmény
szerkeszteni lehet, vagy odaképzelitek gondolatban?Amadeus91

több mint 12 éve
zárójel richtig lemaradt...szerkeszteni lehet, vagy odaképzelitek gondolatban?
több mint 12 éve
beírtam a topik nevébe, hogy ki van soron.ha aktualitását veszti és nem vagypok gépnél, akkor megkérem az admin kollegákat, hogy frissítsék majd
több mint 12 éve
lehetTudom, csak gondoltam így egyértelműbb, azért
- Adott csapatnak 24 órája van megnevezni, hogy kit szeretne elvinni.BaltimoreDefense
- Ha kicsúszik, akkor folyamatosan lehet előzni, és a csúszó bármikor pótolhat.
Höri
írtam így 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
lehetgdavid kimaradt, jöhet a húzással amadeus.Választottam, ha még lehet, Amadeus kolléga nem előzött meg.gdavid
ha hülyeséget ír be, azonnal előzhet farkyHöri
- Adott csapatnak 24 órája van megnevezni, hogy kit szeretne elvinni.
- Ha kicsúszik, akkor folyamatosan lehet előzni, és a csúszó bármikor pótolhat.
Höri
több mint 12 éve
gdavid kimaradt, jöhet a húzással amadeus.Választottam, ha még lehet, Amadeus kolléga nem előzött meg.
ha hülyeséget ír be, azonnal előzhet farkyHöri
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
gdavid kimaradt, jöhet a húzással amadeus.ha hülyeséget ír be, azonnal előzhet farky
több mint 12 éve
Ja, tudom, hogy jó pickup Rogers, ezért "szidalmaztalak". 😀Ádi, milyen szakadár vagy, IRL UDFA... 😊 Ráadásul őt én is kinéztem. 😛somoskovigDe helyette inkább behúztál egy injury prone RB-t (2011-ben season-ending hátsérülés, tavaly ACL-szakadás), akinek - ha a TC-re felépül a legutóbbi sérüléséből - meg kell küzdenie a roster spotért Jawan Jamisonnal (kettejük közül én inkább a Scarlet Knightra fogadnék), és ha meg is nyeri a versenyt, utána a Morris-Royster-Helu hármas mögött kellene nem hogy snapeket kapnia, hanem egyáltalán bekerülni az aktív meccskeretbe.
Eközben Rogers akár már idén (minimum) 4. számú elkapó lehet a Jets fantasztikus WR-sorában, és itt még megjegyezném, hogy igazi elkapó TE-jük sincs. Ha jól emlékszem, pl. Mayock is az egyik kedvenc sleeper WR-jeként jelölte meg Rogers-t. A Vols-nál gyakorlatilag rosszkor volt rossz helyen, olyanok miatt, mint a névrokon, Patterson, Hunter, vagy ide lehet sorolni akár a TE Riverát is. Seniorként például 32 elkapása volt, nem lennék meglepve, ha már rookie évében megközelítené ezt a számot.vassadi
több mint 12 éve
Szerintem is, az is benne van, hogy a két újonc miatt egyik sem lesz rosteren szeptemberre

több mint 12 éve
Ádi, milyen szakadár vagy, IRL UDFA... 😊 Ráadásul őt én is kinéztem. 😛somoskovigDe helyette inkább behúztál egy injury prone RB-t (2011-ben season-ending hátsérülés, tavaly ACL-szakadás), akinek - ha a TC-re felépül a legutóbbi sérüléséből - meg kell küzdenie a roster spotért Jawan Jamisonnal (kettejük közül én inkább a Scarlet Knightra fogadnék), és ha meg is nyeri a versenyt, utána a Morris-Royster-Helu hármas mögött kellene nem hogy snapeket kapnia, hanem egyáltalán bekerülni az aktív meccskeretbe.
Eközben Rogers akár már idén (minimum) 4. számú elkapó lehet a Jets fantasztikus WR-sorában, és itt még megjegyezném, hogy igazi elkapó TE-jük sincs. Ha jól emlékszem, pl. Mayock is az egyik kedvenc sleeper WR-jeként jelölte meg Rogers-t. A Vols-nál gyakorlatilag rosszkor volt rossz helyen, olyanok miatt, mint a névrokon, Patterson, Hunter, vagy ide lehet sorolni akár a TE Riverát is. Seniorként például 32 elkapása volt, nem lennék meglepve, ha már rookie évében megközelítené ezt a számot.
több mint 12 éve
Ádi, milyen szakadár vagy, IRL UDFA... 😊 Ráadásul őt én is kinéztem. 😛
több mint 12 éve
CB kiárusítás van Dallasban, amíg a készlet tart...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
bocs sracok, reszemrol off az udfa huzas, haladjatok nyugodtan
több mint 12 éve
Az udfa trackerbe Tulane lett írva a TE Ryan Griffin mellé

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
akkor ugordjunk, nyomasd TyRHöriBeírtam (az utcán szóló rezesbanda is besegített 😊 ).