NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
132
17
22:25
RedZone week 15
99
10
19:00
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
85
13
New Orleans Saints - Carolina Panthers
25
9
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
15
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
7
6
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Szép munka, rám nézve az első kör kb talált is, a második nem 😊
több mint 12 éve
Az jó, csak egyszerre 4 HB-t úgyse tudnék pályára tenni... 😊 Zúzatóparasztot meg majd 6. körben húzok, ha nagyon kell, egyébként előbb vinném Lattimore-t is a 2. körben, mint Lacy-t.Hát, p*csön is szúrnám magam egy ilyen drafttal, főleg Lacy kell nagyon, a Spiller-Dwyer-Pierre Thomas sorba pont egy ilyen "ígéretes" HB kell még. 😀rohogtunk nagyon h te mit szolnal ehhez a drafthoz 😀 lacit en huztam neked, mert szvsz nem lett volna megfelelo ott es a nagyon brutal alex smith-blaine gabbert qb parost barmi aron megkell tamogatni. faladba hova huzzon az ember, elkapokkal nincs tulzottan baj, olyat aki egybol kezdo lehetne nemigen sikerulne huzni a 2. korben, egy ilyen zuzatoparaszt viszont jol jonne a futoid koze.MMMS
De azért köszi a munkát.somoskovig
több mint 12 éve
Hmm még megfontolom Barkley draftolását.Köszi a munkát srácok!
több mint 12 éve
Hát, p*csön is szúrnám magam egy ilyen drafttal, főleg Lacy kell nagyon, a Spiller-Dwyer-Pierre Thomas sorba pont egy ilyen "ígéretes" HB kell még. 😀rohogtunk nagyon h te mit szolnal ehhez a drafthoz 😀 lacit en huztam neked, mert szvsz nem lett volna megfelelo ott es a nagyon brutal alex smith-blaine gabbert qb parost barmi aron megkell tamogatni. faladba hova huzzon az ember, elkapokkal nincs tulzottan baj, olyat aki egybol kezdo lehetne nemigen sikerulne huzni a 2. korben, egy ilyen zuzatoparaszt viszont jol jonne a futoid koze.
De azért köszi a munkát.somoskovig
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Hát, p*csön is szúrnám magam egy ilyen drafttal, főleg Lacy kell nagyon, a Spiller-Dwyer-Pierre Thomas sorba pont egy ilyen "ígéretes" HB kell még. 😀De azért köszi a munkát.
több mint 12 éve
Nincs valakinek egy big board-ja ekszcelben?FarkyMég a mock draft game-re csinált, de abból kihagytam azokat, amelyik posztokra biztos volt h nem húzok.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nincs valakinek egy big board-ja ekszcelben?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nekem ez így tetszene asszem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
kaptam 2 olyat a mockba aki szerintem ordas bust lesz, így legalább nem kell szmókszkrínelnemHöriakkor miert csinalod ? 😀
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
kaptam 2 olyat a mockba aki szerintem ordas bust lesz, így legalább nem kell szmókszkrínelnem
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ha vki első kör végét eladna majd a draft közben az kereshet pm-ben, hogy megbeszélhessünk vmi kondíciót, hátha
több mint 12 éve
jah az illetgális stimulálószereken felül gondoltam 😊+1 kis kokó 😀RataxesAz a baj, hogy az egész napot végigmelózom előtte és mind fizikálisan, mind idegileg ki leszek, de a hangulat majd biztosan kárpótol 😉Egon6-8 sört javaslok és akkor nem lehet gond 😊BaltimoreDefense
több mint 12 éve
Ez van. De majd draft előtt kikérem Gene Smith véleményét is a kedvedért.Ha odáig senki nem hibázik senki, az 5. körben lehet én leszek az. Van 4 pickem kevesebb mint 20 hely difivel. Tuti bele fogok zavarodni. 😀iktriadcsalódott vagyok, hogy vannak olyan jelöltjeid akik másnak is kellenek majdHöri
több mint 12 éve
Ha odáig senki nem hibázik senki, az 5. körben lehet én leszek az. Van 4 pickem kevesebb mint 20 hely difivel. Tuti bele fogok zavarodni. 😀iktriadcsalódott vagyok, hogy vannak olyan jelöltjeid akik másnak is kellenek majd
több mint 12 éve
Ha odáig senki nem hibázik senki, az 5. körben lehet én leszek az. Van 4 pickem kevesebb mint 20 hely difivel. Tuti bele fogok zavarodni. 😀
több mint 12 éve
+1 kis kokó 😀Az a baj, hogy az egész napot végigmelózom előtte és mind fizikálisan, mind idegileg ki leszek, de a hangulat majd biztosan kárpótol 😉Egon6-8 sört javaslok és akkor nem lehet gond 😊BaltimoreDefense
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
tippek, hogy ki lesz az első, aki olyat ír be aki már kiment?Szaba
amadeus a favorit, de hátha van valakinek wildcardabb tippjeHöri
több mint 12 éve
tippek, hogy ki lesz az első, aki olyat ír be aki már kiment?amadeus a favorit, de hátha van valakinek wildcardabb tippje
több mint 12 éve
Az a baj, hogy az egész napot végigmelózom előtte és mind fizikálisan, mind idegileg ki leszek, de a hangulat majd biztosan kárpótol 😉Egon6-8 sört javaslok és akkor nem lehet gond 😊
több mint 12 éve
Az a baj, hogy az egész napot végigmelózom előtte és mind fizikálisan, mind idegileg ki leszek, de a hangulat majd biztosan kárpótol 😉EgonAz pech. 😕 De reméljük, a hangulat tényleg kárpótol majd.
több mint 12 éve
Az a baj, hogy az egész napot végigmelózom előtte és mind fizikálisan, mind idegileg ki leszek, de a hangulat majd biztosan kárpótol 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
De Egon (bá) lehet már picit idősebb, és ő hamarabb kifárad, mint mi fiatal sihederek. 😂A hangulat majd ébren tart, nem kell nagyon más stimulálóeszköziktriadegy NFL fannak bizonyára hatalmas kihívás éjfélig ébren maradni. Ezt minden évben le kell szögezniHöri
több mint 12 éve
Azt hiszem az a Clay Matthews szerződés nem erősítette az esélyeimet a jövő évi hosszabbításra. 😀SchleckÉn mondjuk IRL-nél drágábban hoztam vissza NaVorrot, ha ez mond valamit. 😀