GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Semmi ilyesmi, Pats fanoknak nézünk ki, vagy mi? 😛 Kőkemény tárgyalások folytak 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
9 és fél oldal az már online petting 😊udvaroltatok egymásnak vagy mi? 😀SzegecsA tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.Rataxes
több mint 11 éve
Öööö... Majd elküldjük IRLben a Phoenix Suns orvosaihoz, hogy hozzák rendbe. 😀 Ok, akkor az ő visszaigazolása nem lesz túl nagy prioritás.Nyilván tolongás lesz egy olyan játékosért, aki az elmútl 3 évben összesen 4 meccsen játszott 😒WyattRemélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre. iktriad
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Nyilván tolongás lesz egy olyan játékosért, aki az elmútl 3 évben összesen 4 meccsen játszott 😒Remélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre. iktriad
több mint 11 éve
udvaroltatok egymásnak vagy mi? 😀A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.Rataxes
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Remélem tényleg sikerül újraigazolnod Otahot 😀adam8Ha nem, akkor majd jön érte valamilyen kondíciós pick jövőre.
több mint 11 éve
A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanMost direkt megnéztem, 9 és fél oldalas a privát üzenetváltásunk 1366*768-ban 😀 December 28-án kezdtük.
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
1/1, hmm, tőlem Igor dupla ennyit kért kb. 😊 A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛NewmanAz 1 hónapja, és - megszámoltam - 13 GM-mel ezelőtt volt!
Tudom, ennyit mindenki megadott volna érte 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
1/1, hmm, tőlem Igor dupla ennyit kért kb. 😊 A tárgyalás megteszi a hatását ezek szerint... 😛
több mint 11 éve
Egy pillanatra azt hittem, hogy Iktriad ilyen gyorsan lemond. Tévedtem.SzegecsKaptál helyette egy említést az opening statementemben. Érd be ezzel .
több mint 11 éve
Frissült a KEKI-m az Isteni Mark Sanchezzel, link az alámban!
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Egy pillanatra azt hittem, hogy Iktriad ilyen gyorsan lemond. Tévedtem.
több mint 11 éve
harvardsportsanalysis.wordpress.com/2011/11/30/how-to-value-nfl-draft-picks/Király, az ilyeneket mindig örömmel böngészgetem... Kösz hogy megosztottad! 😊
Igor
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
David Stewart 6/15-ért érkezett az off-season elején, az 5.65 milliós fizuja miatt még ettől is kevesebbért eladó, ha vki veterán kezdő RT-t keresne.kristofmajd fa-n 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
David Stewart 6/15-ért érkezett az off-season elején, az 5.65 milliós fizuja miatt még ettől is kevesebbért eladó, ha vki veterán kezdő RT-t keresne.
több mint 11 éve
Nagyon szabadulni akartál ettől a picktőlWyattEz van, valszeg alacsony volt az első ajánlat.. pedig elég sok emberrel megpróbáltam és fokozatosan mentem lejjebb.. ez van. Szar az idei class, és pont OT poszton vagyok tömve sajna.
1/3 hasonló áron eladó, picit olcsóbban 😊
PS: egyébként újabban, idéntől egy másfajta táblát használok.. az alapján számoltam az értéket, ott (is) apró ráfizetés volt.
harvardsportsanalysis.wordpress.com/2011/11/30/how-to-value-nfl-draft-picks/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
szaba
10 542
Az idei 1. körös pickeknek történelmi mélyponton van az ára. 😊 Remek class.
több mint 11 éve
Geno in da house, baby! 😛 Köszi itt is a trédet Igor!
Ex-Rataxes
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
szegény avatarom megy a hűvös vikingföldre? 😕 😕
több mint 11 éve
Nah, itt az új trade amin lehet csámcsogni 😛
több mint 11 éve
beki strategiaja az, h gecire tokmindegy csak tortenjen vmi.Pontosítanék szerinte nem fán terem a bajnokcsapat, hanem trade-en.
ja meg az, h o befogja bizonyitani a vilagtortenelemben elsokent, h bajnokcsapatot fan kell epiteni. MMMS
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 542
Majd kiderül, vagy nem.talán nem kötelező eladnibraxa88Pedig nem egy-két napja árultam...szabaEnnyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattEz is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattPedig nem egy-két napja árultam... szaba
több mint 11 éve
beki strategiaja az, h gecire tokmindegy csak tortenjen vmi.ja meg az, h o befogja bizonyitani a vilagtortenelemben elsokent, h bajnokcsapatot fan kell epiteni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.