GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
braxa88
12 534
úgy érdekel Beki stratégiája...1 eladja Juliot
2 eladja colstont
3 hozza rá a szuper holmest tulfizetve, a gyeneg little lejáró szerződéssel, és harvint is lejáróval.
lapszemléből: A drafton nem szerettünk volna WR-t húzni, így gyorsan lépnünk kellett az ügyben, amelyet sikerült megoldanunk." ha nem adja el szotyiért a szár WReket, nem kellett volna harvin. amugy meg drafton szar wrek lesznek 😀
ja meg leshoure az kellett..
no de mind1
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Igazából az indokra lettem volna kíváncsi, ami szükségessé tette nemhogy az eladását, hanem az elherdálását, de mivel másodjára sem sikerült felfogni a kérdés lényegét, és ugyanúgy nem arra válaszoltál, felesleges további értelmet keresnem a trade mögött
több mint 11 éve
braxa88
12 534
talán nem kötelező eladniPedig nem egy-két napja árultam...szabaEnnyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattEz is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattPedig nem egy-két napja árultam... szaba
több mint 11 éve
szaba
10 542
Pedig nem egy-két napja árultam...Ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattEz is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattPedig nem egy-két napja árultam... szaba
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?Ez is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattPedig nem egy-két napja árultam... szaba
több mint 11 éve
szaba
10 542
Ez is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?WyattPedig nem egy-két napja árultam...
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Ez is fasza, ennyire nem kell egy bőven átlag feletti OLB, aki még csak sokat sem keres?
több mint 11 éve
Üdvözlégy!
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
Üdv Ádi!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
vassadi
15 617
Üdv, én volnék az új Lions GM.
több mint 11 éve
te egy ur vagy, hiaba na. a vezeteknev kotelez.hiena alertet erzek a levegoben, frissitettem a kakimon csak nem all modomban direkt linket adni. MMMSbowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/699376
😉szaba
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
szaba
10 542
hiena alertet erzek a levegoben, frissitettem a kakimon csak nem all modomban direkt linket adni. MMMSbowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/699376
😉
több mint 11 éve
hiena alertet erzek a levegoben, frissitettem a kakimon csak nem all modomban direkt linket adni.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
szaba
10 542
Üdv vassadi! Végre egy expert.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sorry. 😀Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?szababeki meg beszaratott, manapság nem jó ómen ha új hsz van a lapszemlében.Höri
több mint 11 éve
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?szabanem, azt hibátlanul nyomom.
beki meg beszaratott, manapság nem jó ómen ha új hsz van a lapszemlében.
amúgy van +2 be-nem-vállaló, már 8nál tartunk
több mint 11 éve
szaba
10 542
Höri, a roster-vezetésben esetleg segítséget igényelsz?
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Hát eddig sokról nem maradtak le az újak, mondjuk a hosszabbítás kellemetlen, de az úgyis max játékost érint
több mint 11 éve
mifasz ez a népvándorlás, kurva korrekt ilyenkor kitalálni amikor már igazából elindult a játék.Üdv a legújabbaknak.
több mint 11 éve
inkább ke-kit frissíts had raboljunkelnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀MMMS
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉Amadeus91
több mint 11 éve
Jó ég... 😀És Üdv néktek 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Üdv nektek! Jó dolog mikor két régi cimbora újra egymásra talál 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 896
elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀MMMS
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉[/quote]nem mi?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
igen, valoszinu h kizarolag ennyi okom volt, ami miatt toroltetem magam egy forumrol (ugy h 2 v 3 adminnak irok tobbszor es meg is erositem a szandekomat) ahova 6 eve irok, mert van 1 db gyps meg akkormeg a hombar elettarsa. nem masert, hanem emiatt. valoszinu 😀kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀Mondjuk a múltkor épp te töröltetted magad miatta 😀 Lehet, hogy még egyszer próbálkozikWyatt
MMMS
kivancsi lennek fosadeus vajon mire szamit ? 😀széttrashellek a gecibe 😀[/quote]elnezest nem hallottam, mert epp lepke szallt a seggemnek. hogy mit csinalsz ? 😀
Amadeus91
teged a 6 eves unokaocsem rommaoltana 5 perc alatt, vedd eszre szepen, h kozel s tavol nem vagyunk egy sulycsoportban. nem szegyen az 😉