GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 220
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 11 éve
Üdv a fedélzeten!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
szaba
10 542
Mondjuk egy picit tényleg várhattunk volna, h mindenki átgondolja a történteket/írottakat.FarkyAz élet sem áll meg, várni. Üdv bria és védelem!
több mint 11 éve
Üdv és jó játékot mindenkinek!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Üdv bria és dobtam egy PM-et kérlek tekintsd meg. 😛
több mint 11 éve
Mondjuk egy picit tényleg várhattunk volna, h mindenki átgondolja a történteket/írottakat.Farkymajd jövőre vagy később felőlem akárki visszajöhet ha igényét érzi rá, idén már lejátszuk az évet semmirekellő módon.
több mint 11 éve
Mondjuk egy picit tényleg várhattunk volna, h mindenki átgondolja a történteket/írottakat.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Üdv
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Én nem érzem, hogy extra teendő lenne perpillanat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
van bármi amiben be kell/lehet ugrani segíteni?most kezdtem el visszaolvasni, és ahogy látom lenne miben...
több mint 11 éve
Hát sziasztok,Üdv! Jó újra itt látni 😊
Amikor pár napja szóltam Hörinek h idővel jönnék vissza, nem gondoltam volna, hogy ilyen körülmények között kerül sor rá...
Jó játékot mindenkinek!briareos
több mint 11 éve
Hát sziasztok,Amikor pár napja szóltam Hörinek h idővel jönnék vissza, nem gondoltam volna, hogy ilyen körülmények között kerül sor rá...
Jó játékot mindenkinek!
több mint 11 éve
Welcome back Bria!
The response must be equal to the threat.
több mint 11 éve
szaba
10 542
Semmit se szántam viccnek. 😊
több mint 11 éve
Egymás fikázását, oltogatását be lehet fejezni, nem kéne 20 fősre apasztani a létszámot.Helyette sokkal inkább elő lehet állni a zseniálisabbnál zseniálisabb ötletekkel, hogy miként emeljük a színvonalat olyanná, hogy mind a 32 GM-nek megfeleljen és ne lépjen ki senki. Mind jöhet PM-ben hozzám 😊
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Wyatt ha nem tetszik, lehet menni. 😂 szabaAz elmúlt 4-5 kurva viccesnek szánt beszólásod közül ez volt a legjobb eddig, de még várok, hátha lesz jobb 😊
több mint 11 éve
szaba
10 542
Wyatt ha nem tetszik, lehet menni. 😂
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Kb annyira, mint ez:Várom már, hogy a végén az lesz megmagyarázva, hogy direkt jó, hogy akik brutálmódon sokat foglalkoztak a csapatukkal meg a játékkal, elmennek végrekellenek az ilyen kommentek, valóban.shawnka
Kíváncsi vagyok Briát most meddig fogja érdekelni a játékWyatt
Bár az gondolom sokkal érettebb, hogy megsértődök, és kivágok egy GM-t ahelyett, hogy intézkednék valamit az ügyben 😊Nem lehetett volna várni egy kicsit h lenyugodjanak a kedélyes, mindeki átgondolja mit akar, és aki hirtelen kilépett visszajönne.valóban nagyon érett viselkedésre vall, hogy ha nem tetszik valami, akkor el kell rohanni. pont a 7 éves öcsém csinált hasonlót délután, mert mogyorós csoki helyett foltos milkát kapott.shawnka
ez igy nagyon gáz ami most van :/
braxa88
több mint 11 éve
Átjavítottam első körben a szabálykönyvet, vannak benne hiányosságok, azokat majd idővel pótolom, illetve még a megszavazott dolgok se kerültek bele. Ha van benne vmi ordas baromság, sikíts, javítom.A reggel írtakat változatlanul fenntartom, annyi változtatással, hogy ne fetomynak menjenek a PM-ek és minden egyéb nyalánkság, hanem nekem.
több mint 11 éve
Várom már, hogy a végén az lesz megmagyarázva, hogy direkt jó, hogy akik brutálmódon sokat foglalkoztak a csapatukkal meg a játékkal, elmennek végrekellenek az ilyen kommentek, valóban.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Az semmit nem számítVárom már, hogy a végén az lesz megmagyarázva, hogy direkt jó, hogy akik brutálmódon sokat foglalkoztak a csapatukkal meg a játékkal, elmennek végrePanasza nem lehet, tele van pickkel, mint az állat és a Tampa sem rossz.Beki
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Várom már, hogy a végén az lesz megmagyarázva, hogy direkt jó, hogy akik brutálmódon sokat foglalkoztak a csapatukkal meg a játékkal, elmennek végrePanasza nem lehet, tele van pickkel, mint az állat és a Tampa sem rossz.
több mint 11 éve
Wyatt
26 306
Várom már, hogy a végén az lesz megmagyarázva, hogy direkt jó, hogy akik brutálmódon sokat foglalkoztak a csapatukkal meg a játékkal, elmennek végreKíváncsi vagyok Briát most meddig fogja érdekelni a játék
több mint 11 éve
braxa88
12 534
jó hát nekem mind1 h ki játszik. csak gáz h most egyszerre lemondott 4 ember, ami sok. főleg h szezon közben. de persze jönnek ujak, remélem aktívak lesznek, persze nem a csevegőben, hanem magában a játékban, és ez a lényeg.
amugy NFC west sztem már vagy 5 éve változatlan 😛
több mint 11 éve
Minden évben van, hogy kitör a hiszti és jön a lemondási roham, anyám Soldi hányszor adta elő magát, ha ezt meg azt bevezetjük, kilép. Mellesleg nem feltétlenül az aktivitása teszi jó GM-mé a GM-et, pl Döme se fossa tele a topikot mégis elég jó csapata van, arról nem beszélve, hogy mennyi melót belefeccölt a játékba. Szóval nem hiszem, hogy most összedől a világ, persze szar hogy lemondtak, de majd jön más és átveszi a helyüket. Azért x éve megy már a játék, folyamatosan változó emberekkel, de mégis elég jó szórakozást nyújt a döntő többség számára az offseason folyamán, aki meg nem találja meg jelen formában azt benne, amit keres, az elköszön, annak nincs értelme, hogy sértődött emberek anyázzák egymást.