NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Fake mi a szart csináltál a fiaiddal ,elkapták a disznópestist.újabb vereség, de frédi megint 7es átlag fölött. kár hogy bell kezdett megint 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Mivel ki kell javítani a rosterhibákat, és azt utólag belenyúlással nem lehet csak ha újrakreálom a ligát, ezek a sérülések nem fognak megjelenni. Megpróbálom úgy megcsinálni hogy ne is legyenek majd pre sérülések, de ezt nem ígérem meg. Tudom hogy öszvérmegoldás, de nem tudok jobbat, sajnos - ezt már párszor megállapítottuk - nem igazán a mi céljainkra van ez a progi kitalálva, és még rohadtul nem hackelés barát...Katulát meg bazeg visszalövöm az őskorba külön fogok erre figyelni, ez már vicc. 😀
több mint 12 éve
Matt Katula 12 target, 9 elkapás.. mondjuk most Newton elég pontyos volt 😀Nincsenek sérülések, mindenki terminátor pre-ben.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Basszus, Reshad Jones out for season kb.Áldom az eszem hogy elhoztam Rhodes-ot mert volt rá ZS 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
van abban valami pikáns, mikor a Portis-Taua QB-RB duó vezetésével verem meg a Seahawks-t, mégha PS-meccsen is 😀 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
már tavaly is 3-1 voltam PS-ben, akkor szerencsével, idén 2-0, de most még a játék is biztató 😊lehet, hogy idén még a TOP5 picket is elkerülöm 😀
több mint 12 éve
Hát ha nem akarsz variálni nagyon, akkor nincs tennivaló. Ugyanaz mint tavaly, 46 gameday palya lehet, az inaktívok a Ps-esekből ill. 7 tetszőleges emberből állnak össze.Fent a 2. forduló.
több mint 12 éve
Akkor most simmeljük a szezont, azt hittem majd offseasonban? Vmi tennivaló, a csevegőt nem követtem, hivatalos közlemény meg elég rég nem volt.gabokockaMost.
Naponta egy meccs lesz simmelve, viszont az IRL game dayeken nem lesz sim, hogy ne legyen ütközés.
több mint 12 éve
Akkor most simmeljük a szezont, azt hittem majd offseasonban? Vmi tennivaló, a csevegőt nem követtem, hivatalos közlemény meg elég rég nem volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
A "mindjárt" az ugye még fél óra-óra, de megy nemsoká. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
menjen! 😀
több mint 12 éve
Hát ha akarjátok tolhatok most is 😀Ismétlem, a hibákat regularra fogom kijavítani, amit eddig észrevettetek azért ne ríjatok, remélhetőleg nincs túl sok elbaszás a rosterekben. Ami meg kérés van, azt a roster abajgatásba írjátok, vagy méginkább PM-be, különben le fogom fosni 😛
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a fordulók mindig éjfél körül várhatóak vagy majd vmikor visszatérünk a tavalyi délutáni időpontra?
több mint 12 éve
Hm, hát amiről sok szó is volt, hogy nem 5-9-ig kellene ratingelni a playák értékeit, hanem 50-99-ig, akkor szerintem sokkal kevésbé jönnének ki a random dolgok.A táblába egyszámjegyű dolgokat lehet csak beírni, abnból származtatja a programban lévő kétszámjegyűeket
Mindegy, idén így is nagy lesz szerintem a javulás, a szezon után meg nyilván ismét frissítebni kell a játékosok értékeit az idei évhez képest, akkor majd elkezdünk 99-ig ratingelni, az lesz a nyerő.Stez
több mint 12 éve
hát a kezdő csapatom alázott félidőben, a cserékkel volt gond. itt-ott még pontatlan a dc de az ráér még alapszakaszig.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hm, hát amiről sok szó is volt, hogy nem 5-9-ig kellene ratingelni a playák értékeit, hanem 50-99-ig, akkor szerintem sokkal kevésbé jönnének ki a random dolgok.Mindegy, idén így is nagy lesz szerintem a javulás, a szezon után meg nyilván ismét frissítebni kell a játékosok értékeit az idei évhez képest, akkor majd elkezdünk 99-ig ratingelni, az lesz a nyerő.
több mint 12 éve
Kreáltam a megadott formátumban egy DC-t, hova küldjem?Illetve a statokat nézve meglepve láttam, hogy Keith Bulluck termelt ST-tacklet nálam, aminek nagyon örülök, szerettem is, amíg játszott, de nincs a keretemben.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ezt meg lehet úgy oldani, hogy az LS-ek kerüljenek ki a keretből, a legjobb LS-értékkel rendelkező meg lesz majd az LS
több mint 12 éve
Ennyire nem gáz, aki 9-nek van írva, az szinte minden kreáláskor kurvajó marad, ha nem, akkor meg ilyen 75-80-as értékek. Azokkal van gond akik 6-7-esek, mert azokból hol elitet, hol átlagost hoz ki a progi (atomfost azért nem), pl. Kirk Cousins egy csomószor ilyen Brady szintű gyerek lett, de a Qb-knál ez általános is, mondjuk ezt Stez mondta is hogy lehet így lesz. Aki szarra van ratingelve az is marad mindig, pl. aki 4-es ratingeket kapott az egyes értékekre, azt nagyon szépen követi a programban kapottak is, ugye ott 100-as a skála, és akkor mindig ilyen 30-40 körül mozognak az értékek. Szóval azért a tavalyi full randomhoz képest százszor jobb így is, csak nem annyira mint vártam. Valszeg ez a logaritmikus skálázás miatt van, de azért a faszom akar itt matekozni. 😀Ami mondjuk felbasz, hogy az LS-ek mind TE-nek lettek berakva (kivéve pl. DeOssie, aki IRL is LB igazából), és direkt 9-esre basztam az LS értéküket, hát még véletlenül sem adja ki azt, és ilyen 32-es meg stb ls értékeket ad ki (viszont meg jó TE-k, de ezt orvoslom 😛)... De jó ez legyen a legnagyobb baj. 😀
több mint 12 éve
A DC fos, de ezt a pár meccset még remélem, hogy sikerül felhasználni arra, hogy el tudjuk érni a javulást és a randomizálást a minimálisra csökkenteni.Egyelőre ez a lényeg, a PS-ben letojom a DC-m, és a rossz posztokat, ne sérüljön senki sem, aztán boldogság van.
Azztán meg nagyon remélem, hogy sikerül jóra farigcsálni a játékot, ha már ennyit dolgoztunk vele. 😊
több mint 12 éve
Ja mondom ez egy alfa verzió, egy csomó szar van benne, de nem akartam már tovább várni, regularra rendbe rakjuk amennyire engedi, de sajnos annyira ragaszkodik a randomhoz az explicit ratingek ellenére hogy az nem igaz, konkrétan nem lehet egzaktan megadni hogy na most XY legyen 9-es a rövid passzokban, illetve meg lehet adni, de azt ez csak alapnak veszi... Próbálom kiküszübölni, de nem egyszerű.DömeJó, de ez mennyire erős? ÚGy értem megadod, hogy 9-es, de ha ő úgy gondolja mittudomén 1-esként kezeli végig a szezonban, vagy ennyire nem durva, csak szimplán ingadozó? Mert ha utóbbi, akkor nem kkora gond, ugye IRL se mindig hozza mindenki amit tud
több mint 12 éve
Corey Williams 78 yardos TD. Big Man With Football!A DC nálam se akkurát, de majd regular előtt okoskodok csak
több mint 12 éve
Ja mondom ez egy alfa verzió, egy csomó szar van benne, de nem akartam már tovább várni, regularra rendbe rakjuk amennyire engedi, de sajnos annyira ragaszkodik a randomhoz az explicit ratingek ellenére hogy az nem igaz, konkrétan nem lehet egzaktan megadni hogy na most XY legyen 9-es a rövid passzokban, illetve meg lehet adni, de azt ez csak alapnak veszi... Próbálom kiküszübölni, de nem egyszerű.
több mint 12 éve
LeFevour a kezdő qb, zseniális 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Meg 3-4-et játszok... szívesen küldök updatelt rostert, milyen formában menjen? A depth chart alatti az jó?Igorén ezt küldtem, mert nekem is rossz volt, pár hónapja azt mondta Döme, hogy az ilyen jó.