NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
49
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Luck korrekten összeszokott falat kap azért, a KC keretében egy OL maradt az előző szezonról a csapatban, Michael Jasper 😀Csak az IRL-re hajazok az OL-nél. 😊
Bár a Minnesota sem panaszkodhat a fél keretnyi újoncával 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Luck korrekten összeszokott falat kap azért, a KC keretében egy OL maradt az előző szezonról a csapatban, Michael Jasper 😀Bár a Minnesota sem panaszkodhat a fél keretnyi újoncával 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez az excel file hol van? eaglesmcnabbitt: data.hu/get/5442058/depthchart_browns.xlsx
de pl. a DC topikban adamnak már az van betéve, így néz ki
több mint 12 éve
ez az excel file hol van?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ok danke.az excelben kicsoda a slot wr es a nickel cb ? a FL2 vagy a SE2 es a lcb2 v a rcb2 ?Fakeslotba alapból az FL2-t teszi be, nickel felállásban pedig te mondod meg, hogy ki mi legyen. (a táblázat jobb szélén van a goalline, nickel és dime felállás ahol megadhatod a 11 emberedet)
az lcb2 és az rcb2 pedig a kezdő cornerek cseréikristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az excelben kicsoda a slot wr es a nickel cb ? a FL2 vagy a SE2 es a lcb2 v a rcb2 ?Fakeslotba alapból az FL2-t teszi be, nickel felállásban pedig te mondod meg, hogy ki mi legyen. (a táblázat jobb szélén van a goalline, nickel és dime felállás ahol megadhatod a 11 emberedet)
az lcb2 és az rcb2 pedig a kezdő cornerek cseréi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az excelben kicsoda a slot wr es a nickel cb ? a FL2 vagy a SE2 es a lcb2 v a rcb2 ?
több mint 12 éve
Jaj, hát én meg csak most látom, hogy BŐRFIKT interceptálta Sláger Tibót NFL karrierje nyitómeccsén 😀 Tudtam én, hogy 1/1-et is simán megérte volna!!!
több mint 12 éve
Nekem meg lesz pár starter CB-m, aminek örülök, ráadásul Zbikowski is kezdeni fog, remélhetőleg korrekt szinten elkaristol SS-ben.Már csak Holmesot kéne rávenni, hogy hozzon olyan statokat is, amilyeneket egy jobb QB-val tudna, hogy azért megszolgálja az 5 millát, amiért elhoztam piacról. 😛
Ja meg persze MoJo befejezhetné a holdoutot. 😀
több mint 12 éve
Még csinosítgatnom kell, csak meguntam, majd holnap.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
ILB-m az nem lesz, de pass rushban faszán állok, ha már ráizgultunk a preseasonre 😊
több mint 12 éve
Hát sztem Troy sose volt starter week1-en 😛 😀 Hassie meg mindig is szar volt 😛 Ez meg két jó és egész fiatal csávó, ráadásul van 3 fincsi prospect is a padon... pár év, és visszaszedek értük vgy 8 első kört 😀😀😀zsíros, két QB-m is starter lesz week1-től 😊fetomymintha lett volna már ilyen Troy Smithel és Hassievel ha jól emlékszem... :rolleyes: 😛kristof
TJack meg alapból mindenkitudta, hogycsaktavaly kezd 😛 Amúgy meg ő egész normális QB, csak passzjátékra alkalmatlan kissé.
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
zsíros, két QB-m is starter lesz week1-től 😊fetomynono, fear da T-Jack 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
zsíros, két QB-m is starter lesz week1-től 😊fetomymintha lett volna már ilyen Troy Smithel és Hassievel ha jól emlékszem... :rolleyes: 😛
több mint 12 éve
zsíros, két QB-m is starter lesz week1-től 😊
több mint 12 éve
Bár nem tartom valószínűnek hogy a következő 3 napban bármi halaszthatatlan teendő lenne itt a játékban, de azért jelzem hogy offline leszek vasárnap estig 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
NEM! hiába bombáztok levelekkel akkor sem fogom eladni Paintert!!!44!!4!NÉGY!!4
több mint 12 éve
én facebookon szoktam vele dumálni, mondta, hogy ott keressük ha van valami, mert azt hamarabb látja, de most ő se tud semmit csinálni, amíg somosra várunk.Pont ez az, hogy posztonként el lehetne kezdeni így is, hogy aztán ne egybe kelljen 2000 játékossal szenvedni. És erre van is idő, amíg somos még befejezi a DB-ket.
ha megkapta az összes játékost egy hetet kért mire üzemképessé teszi a dolgotkristof
több mint 12 éve
Jó lenne ha el tudná kezdeni a többivel, így spórolnánk nem kevés időt. Aztán csak kész lesz már Somos is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én facebookon szoktam vele dumálni, mondta, hogy ott keressük ha van valami, mert azt hamarabb látja, de most ő se tud semmit csinálni, amíg somosra várunk.ha megkapta az összes játékost egy hetet kért mire üzemképessé teszi a dolgot
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jó, akkor viszont nézzetek utána, van-e valami mód, hogy felgyorsítsuk a dolgokat, és valamiben tudunk-e pluszban még segíteni, csak most már legyünk végre meg.StezAmíg hetente, kéthetente egyszer kapok választ Dömétől, addig többet nem tudok csinálni, hiába írok PM-et, mélt
több mint 12 éve
Jó, akkor viszont nézzetek utána, van-e valami mód, hogy felgyorsítsuk a dolgokat, és valamiben tudunk-e pluszban még segíteni, csak most már legyünk végre meg.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
De Wyatt, akkor Döme szimulál, meg csinál mindent?Megkérdeztem már, ő mondta, hogy csinálja
Kérdezd meg, mert ha mondjuk ha te jobban ráérsz majd például...
Ezeket ti beszéljétek le egymás között, Dömének meg akkor somoson kívül ha elküldjük a posztokat, addig azokat fel lehet vinni a programba, és akkor meg nem egyszerre jön 1800 playa, még somos adagjával is együtt.
Valamit mindenképpen ki kéne találni, mert így nem leszünk meg IRL regular kezdetére, és nem azért melóztunk ezzel ennyit, hogy most megint fél évet ráüljünk a programra.
Csak ugye az a baj, hogy itt mi már nem tudunk besegíteni, mert a program csak nálatok megy, legalábbis gondolom. Mert amúgy segítünk, ha van rá mód.
Stez
több mint 12 éve
De Wyatt, akkor Döme szimulál, meg csinál mindent?Kérdezd meg, mert ha mondjuk ha te jobban ráérsz majd például...
Ezeket ti beszéljétek le egymás között, Dömének meg akkor somoson kívül ha elküldjük a posztokat, addig azokat fel lehet vinni a programba, és akkor meg nem egyszerre jön 1800 playa, még somos adagjával is együtt.
Valamit mindenképpen ki kéne találni, mert így nem leszünk meg IRL regular kezdetére, és nem azért melóztunk ezzel ennyit, hogy most megint fél évet ráüljünk a programra.
Csak ugye az a baj, hogy itt mi már nem tudunk besegíteni, mert a program csak nálatok megy, legalábbis gondolom. Mert amúgy segítünk, ha van rá mód.