GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Bocs, hogy nem foglalkoztam vele, akkor nem nagyon volt rá időm, azóta meg elfelejtettem. De küldd el wyattnak is, hátha ő hamarabb rá fog érni kipróbálni.nézegetett-e bármit taktikában (erre mondtam már, hogy aki érez magában kedvet, írjon nekem PM-et, hogy teszteljünk pár beállítást?)Wyattén kb. egy hónapja küldtem el neki pár beállítást, hogy működik-e, azóta nem jelzett vissza róla :rolleyes:
ezek szerint neked is mehet?
kristof
És igen, somosra várunk, hogy meglegyenek a DB-k is, addig hiába rakom össze a táblát.
Ja és ha valami fontos, és sürgős van, inkább PM-et írjatok, hajlamos vagyok elfelejteni ide benézni... 😛
több mint 12 éve
jó lenne ha midnen divízióból lenne 1-1 ember aki kigyűjtené. az úgy nem lenne olyan sok meló. Mondjuk még jómagam se gyűjtöttem ki 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát most nem azért mondom, de ha itt a GM-eken múlik a hiányzók összeszedése, akkor a büdös életbe nem leszünk meg (tisztelet a kivételnek természetesen).Döméről van valakinek valami információja?Wyattfacebookon meg fórumon is volt aktív ma. de most úgyis somosra várunk nem? (meg, hogy mindenki összeszedje a hiányzókat)kristof
Nekem viszont nem volt nagyon időm rá, és a következő héten sem nagyon lesz, mert gépközelben sem leszek. :/
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Próbáljuk meg, ha lesz időm, meglesem pár próbaszezonnal a tavalyi keretekkelnézegetett-e bármit taktikában (erre mondtam már, hogy aki érez magában kedvet, írjon nekem PM-et, hogy teszteljünk pár beállítást?)Wyattén kb. egy hónapja küldtem el neki pár beállítást, hogy működik-e, azóta nem jelzett vissza róla :rolleyes:
kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nézegetett-e bármit taktikában (erre mondtam már, hogy aki érez magában kedvet, írjon nekem PM-et, hogy teszteljünk pár beállítást?)Wyattén kb. egy hónapja küldtem el neki pár beállítást, hogy működik-e, azóta nem jelzett vissza róla :rolleyes:
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Azért nem ártana vele sem tisztázni a dolgokat, tolja-e a simet, nézegetett-e bármit taktikában (erre mondtam már, hogy aki érez magában kedvet, írjon nekem PM-et, hogy teszteljünk pár beállítást?), mi a tosz van a potencial értékkel, meg ilyenek 😊Döméről van valakinek valami információja?Wyattfacebookon meg fórumon is volt aktív ma. de most úgyis somosra várunk nem? (meg, hogy mindenki összeszedje a hiányzókat)kristof
Somost pont ma láttam valamelyik topicban, de ő azt mondta, a héten meglesz, meg gondolom, akkor addig mindenki a sajátjával, meg a returnerekkel, meg ha akar gunnerekkel
Én nem tudom mennyire tudom besűríteni a hetembe, de talán pénteken rá tudok nézni az újoncokra, aztán akkor onnantól már mehetne a móka
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Döméről van valakinek valami információja?Wyattfacebookon meg fórumon is volt aktív ma. de most úgyis somosra várunk nem? (meg, hogy mindenki összeszedje a hiányzókat)
több mint 12 éve
Na keményen 1,5 napot kellett várni, és nekem is elmeszelték egy játékosom. 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Látom a bathwhore versenyben már a preszezon előtt le akarjétok nyomni Stezt. Nem fog összejönni 😛RajnaÁ, ilyen babérokra esély sincs, de tény, ami tény, van tehetségem a sérülésekhez 😀
több mint 12 éve
Lynchet és Quinnt tudtommal nem tiltják el.. De Dezt se biztos.Igen, sokkal jobb, amikor szimplán lehal a fél keret 😀 Nekünk ehhez van érzékünk elég rendesen 😊Wyattne félj, abban is remek vagyok 😊 Na nem fontos játékosok, csak Lynch, Dez meg Quinn többek közt.... Hihetetlen. Hamarosan jönnek majd a sérülések is hozzá...Delonso_
Mondjuk manapság minden napra jut 1-2-3 letartóztatás, szóval fosni azt lehet, mikor meszelik el a saját játékost. 😀
több mint 12 éve
a 2. helyért megy a verseny
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Látom a bathwhore versenyben már a preszezon előtt le akarjétok nyomni Stezt. Nem fog összejönni 😛
több mint 12 éve
Igen, sokkal jobb, amikor szimplán lehal a fél keret 😀 Nekünk ehhez van érzékünk elég rendesen 😊Wyattne félj, abban is remek vagyok 😊 Na nem fontos játékosok, csak Lynch, Dez meg Quinn többek közt.... Hihetetlen. Hamarosan jönnek majd a sérülések is hozzá...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Igen, sokkal jobb, amikor szimplán lehal a fél keret 😀 Nekünk ehhez van érzékünk elég rendesen 😊
több mint 12 éve
Fasza, kb a negyedik játékosom tiltatja el magát valamilyen balhé miatt.... Jó szezon lesz.
több mint 12 éve
Lehet jelentkezni a rating felülvizsgáló bizottságba. Összeül x ember, mind kigyűjti posztonként, hogy mivel van baja, a többiek megszavazzák, hogy legyen-e változás. Jó lenne páratlan számú tag, hogy ne legyen döntetlen.Illetve az is jó lenne ha ez nem járna extra szarakodási idővel, hanem hatékony és gyors munkát végezve napok alatt végigérnétek az összes poszton.
PM nekem ha akarod csinálni.
több mint 12 éve
Engem nem zavar hogy kevés a kilences, nem baj az.. sőt.Inkább az arány engem is, PWill+ weakside passrusherek, itt sztem egy picit elcsúszott a 3-4-es passrusherek felé.
Bazz.. szerzek valami csóri 3. QB-t gyorsan, elnézést.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezzel azért vitatkoznék.Nyilván, WR hiányom van 😀tenorxkonkrétan a divízió leggyengébb WR corpjával rendelkezel 😛eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Nyilván, WR hiányom van 😀tenorxkonkrétan a divízió leggyengébb WR corpjával rendelkezel 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Höhö 😀Nyilván, WR hiányom van 😀
Höhö 😀No, egy hét off után itt, igyekszem visszaolvasni meg mindent, ha valami rohadt sürgős lenne, akkor azért jelezze, aki akarjaWyattBekaphatod Gordon miatt 😀tenorx
Ahogy szoktad írni, jó áron eladó 😂Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Höhö 😀Höhö 😀No, egy hét off után itt, igyekszem visszaolvasni meg mindent, ha valami rohadt sürgős lenne, akkor azért jelezze, aki akarjaWyattBekaphatod Gordon miatt 😀tenorx
Ahogy szoktad írni, jó áron eladó 😂
több mint 12 éve
No, egy hét off után itt, igyekszem visszaolvasni meg mindent, ha valami rohadt sürgős lenne, akkor azért jelezze, aki akarjaWyattBekaphatod Gordon miatt 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
No, egy hét off után itt, igyekszem visszaolvasni meg mindent, ha valami rohadt sürgős lenne, akkor azért jelezze, aki akarja