NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Akkor már csak Somost kell valakinek dalra fakasztania.Ja, de valami ütemezést jó lenne olvasni, mert ez a vasárnapi dolog nem nagyon jött össze. Aki rendelkezik Döme és Somos elérhetőségével azt kérem interjúvolja meg az urakat, elsősorban az utóbbit, mikorra lesz meg (ha nem küldte el persze) mert addig Döme max a többit tudja felvinni. Tőle is jó lenne megkérdezni kb mennyi idő és meg tudja e tenni a secondery kivételével ezt.Delonso_Írtam Dömére, felvetettem neki ezt a lehetőséget, meg egy lehetséges schedule megoldást, mert már nagyon unom a két northot a kócosokat meg Szabát 😛Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, de valami ütemezést jó lenne olvasni, mert ez a vasárnapi dolog nem nagyon jött össze. Aki rendelkezik Döme és Somos elérhetőségével azt kérem interjúvolja meg az urakat, elsősorban az utóbbit, mikorra lesz meg (ha nem küldte el persze) mert addig Döme max a többit tudja felvinni. Tőle is jó lenne megkérdezni kb mennyi idő és meg tudja e tenni a secondery kivételével ezt.Delonso_Írtam Dömére, felvetettem neki ezt a lehetőséget, meg egy lehetséges schedule megoldást, mert már nagyon unom a két northot a kócosokat meg Szabát 😛
több mint 12 éve
Ja, de valami ütemezést jó lenne olvasni, mert ez a vasárnapi dolog nem nagyon jött össze. Aki rendelkezik Döme és Somos elérhetőségével azt kérem interjúvolja meg az urakat, elsősorban az utóbbit, mikorra lesz meg (ha nem küldte el persze) mert addig Döme max a többit tudja felvinni. Tőle is jó lenne megkérdezni kb mennyi idő és meg tudja e tenni a secondery kivételével ezt.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Döme azt írta, hogy ezeket még valahogy fel kell vinnie a játékba, ami azért cca 2000 embernél nem két perc (mondjuk akkor kéne valami más megoldást keresni, mert ez így halál)Somos nem tudom elküldte-e már valakinek
több mint 12 éve
Hát nagy a csend. Jó lenne már kezdeni.
több mint 12 éve
Majd ha mindkettő lehoz egy állat reguler szezont, akkor térjünk rá vissza, addig szerintem tökre nonsense az egész, TC-ben minden 2. emberről azt hallod, mennyire állat.te tenorx nezzed mar meg h collienak milyen fizetest adtal tavaly. ennek fenyeben h nem az embertol hanem a szerzodesetol akartal szabadulni kb most vagytok egalban 😀FakeAmúgy szerintem jó lesz Collie. Vicces, hogy a Colts campben Collie meg Avery állatkodik, 2 éve még mindkettő nálam volt 😀tenorx
több mint 12 éve
te tenorx nezzed mar meg h collienak milyen fizetest adtal tavaly. ennek fenyeben h nem az embertol hanem a szerzodesetol akartal szabadulni kb most vagytok egalban 😀FakeAmúgy szerintem jó lesz Collie. Vicces, hogy a Colts campben Collie meg Avery állatkodik, 2 éve még mindkettő nálam volt 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
te tenorx nezzed mar meg h collienak milyen fizetest adtal tavaly. ennek fenyeben h nem az embertol hanem a szerzodesetol akartal szabadulni kb most vagytok egalban 😀
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketFőleg hogy sérült 😀
Miami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊tenorx
Darryl Sharpton + 2012/5(Miami)
Detroit Lions adja:
Austin Collie
Ha Sharpton legalább 10 meccsen kezd idén, akkor a 2013/5(Lions) a Dolphinsé
ADMINISZTRÁLVAtenorx
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketÍgy szokott ez menni
Miami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊tenorx
Detroit Lions adja:
Austin Collie
ADMINISZTRÁLVAtenorx
több mint 12 éve
Emlékszem milyen fikázást ment ezután a trade után, hogy lehúztam SchlecketMiami Dolphins adja:Erre Collie remekel a TCben, Sharpton meg a kezdőség közelében sincs 😊
Detroit Lions adja:
Austin Collie
ADMINISZTRÁLVAtenorx
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
na akkor elvileg minden poszton megvan mindenki, a ratingek újratárgyalására sztem már nincs idő, ha hétvégén mindenki befejezné a sajátját az nagyon jó lenne, mert akkor akár hétfőn indulhatnánk, ezzel kapcsolatban kérdezném:Nem, de mindjárt megteszem, Somosnak írtam, nem válaszolt még, majd holnap felhívom
- Döme vállalja a simmelést?
- Wyatt, már rá tudtál nézni a beállításokra vagy idén is a basic lesz?
- somossal kapcsolatban áll vki? halad vele?kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na akkor elvileg minden poszton megvan mindenki, a ratingek újratárgyalására sztem már nincs idő, ha hétvégén mindenki befejezné a sajátját az nagyon jó lenne, mert akkor akár hétfőn indulhatnánk, ezzel kapcsolatban kérdezném:- Döme vállalja a simmelést?
- Wyatt, már rá tudtál nézni a beállításokra vagy idén is a basic lesz?
- somossal kapcsolatban áll vki? halad vele?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/És Wood 6? Boooo 😀
több mint 12 éve
Nem sok az ahhoz képest amit megcsináltam csak LB-ből.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha azon múlik akár ma is. Egyébként holnapra tervezem.Delonso_hát a 7 FB mellé még számolj kb 10 LB-vel, de sztem elég szombatra, addig gondolom úgyse lesz kész somos :\
több mint 12 éve
Ha azon múlik akár ma is. Egyébként holnapra tervezem.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vidi meccs után elkezdem a linebackereket, sztem már csak ők maradtak, azt kérdezném Deltől, hogy a hiányzókkal mikorra tud meglenni? (péntek este?)ill. ha somostól megvannak az overallok azokat is tegyétek már fel vhova, hogy megnézzem ott kik hiányoznak
több mint 12 éve
Még a tavalyi ordítóan fos ratingekkel sem voltak azért olyan elképesztő orbitális faszságok, 1-2 helyen voltak szar dolgok, azok szerintem azért sak javulhatnak belőtt ratingekkel.
több mint 12 éve
Nekem annyi kérdésem lenne csupán, hogyha lemegy a próbasim és orbitális faszságok fognak az eredményeként kijönni, akkor mi a lóf.szt fogunk csinálni? 😀eaglesmcnabbGondolom újralőjük a problémás részeket.
több mint 12 éve
Nekem annyi kérdésem lenne csupán, hogyha lemegy a próbasim és orbitális faszságok fognak az eredményeként kijönni, akkor mi a lóf.szt fogunk csinálni? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Én a szerény vonalat képviselem 😊 Majd az eredmények beszélnek 😀Szóval tavaly még nem sikerült eléggé leamortizálnom? 😀RataxesSzar riposzt, erre minimum annyit kellett volna írnod, hogy a Vikes legalább volt már jó isWyatt
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szóval tavaly még nem sikerült eléggé leamortizálnom? 😀RataxesSzar riposzt, erre minimum annyit kellett volna írnod, hogy a Vikes legalább volt már jó is