GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Oké, megvárom az észrevételeket, ami reális azt javítom, írjátok meg azokat is akik lemaradtak. A kérdőjelesek olyanok akik nem voltak a listában, én írtam hozzá, a lista pedig mint tudjuk nem up to date. Azon hogy valaki olb-nek van írva és mlb én is fennakadtam, majd Döme megmondja mit tegyünk vele.
több mint 12 éve
Szerintem is kicsit szűkmarkúan osztályoztál, pl. az 5 éve stabil kezdő LB-m is 5-ös, sztem egy hatost megérdemelt volna legalább, még ha Shanlenek hívják akkor is. 😀De látom hogy máshol is szűkmarkú voltál, úgyhogy szerintem annyira nem vészes 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Jed Collins hiányzik a fullbackek közül, Thomas Howard ötöse meg szerintem abszurdum, az egész Bengals LB corp legjobbja volt idén.
több mint 12 éve
nálam Spoon lesz a Will és Curry a Sam (nem tudom most kell-e jelezni, de megteszem).
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Delonso az SOLB-knél kicsit szűkmarkúan bántál a ratingekkel, 9-es nincs is, szerintem Greenway egy 8-ast simán meg kéne hogy érjen 😊 Szerintem azért még mindig elitnek számít a posztján ha nem is volt annyira jó éve... (mondjuk Briggs, Weatherspoon is 7-es, így annyira nem gáz) + van pár kicsit aktualitását vesztett dolog, pl. FB-knél a már 2 éve pályát se látó Weaver 8-asa egy kicsit erős (főleg az előbb említett urak 7-es osztályzata mellett).
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hivatalos közleményekben tényleg nincs nyoma, meg valamiért nem tudok keresés után az adott hsz.-re ugrani, de ha rákeresel a "3 qb" kifejezésre itt a fórumban akkor a legrégebbi hozzászólásban amit kidob pont erről van szó.ok koszi szepen a segitseget. majd legkozelebb ha erre jarok meglesem pontosan h mi a tenyallas. meg hatha addig vki hivatalos szerv is nyilatkozik ezzel kapcsolatban (szabalykonyv szerkesztok, komcsi ize kommis, programbaszkuratorok stb)
Ha jól emlékszem nem csak hogy nem lehet PS-be tenni, de még inactive sem lehet.Rataxes
több mint 12 éve
Hivatalos közleményekben tényleg nincs nyoma, meg valamiért nem tudok keresés után az adott hsz.-re ugrani, de ha rákeresel a "3 qb" kifejezésre itt a fórumban akkor a legrégebbi hozzászólásban amit kidob pont erről van szó.Ha jól emlékszem nem csak hogy nem lehet PS-be tenni, de még inactive sem lehet.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igen tudom h 3 qb kell mindenkepp csak en ugy emlekeztem h a 3. qb lehet psben is. legalabbis tavalyi szezonnal meg legutobb amikor megneztem h mik a rosterminimumok meg igy volt.a 3. qb lehet psben v rosszul emlekszem ?FakeAz új progi 3 qb-t igényel az aktív rosteren... Az ilyen problémákat (kevesebb LB, QB, stb.) nem lehetne úgy megoldani hogy az LS-t arra a posztra tesszük az adott csapatnál?Rataxes
több mint 12 éve
a 3. qb lehet psben v rosszul emlekszem ?FakeAz új progi 3 qb-t igényel az aktív rosteren... Az ilyen problémákat (kevesebb LB, QB, stb.) nem lehetne úgy megoldani hogy az LS-t arra a posztra tesszük az adott csapatnál?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a 3. qb lehet psben v rosszul emlekszem ?
több mint 12 éve
a friss google rosterek alapján sajnos nem csak ennyi, összegyűjtöttem pár hibát amik feltűntek (nem néztem át minden csapatot részletesen, ha valaki még talál azt is jelezzétek):😀
-nincs (vagy PS-ben van) a 3. számú QB: GB, CIN, BAL, PHI, NYJ
-nincs (vagy PS-ben van) a 6. LB: CIN, GB
-hiányos PS: PHI, PIT
-cap felett van(!): CIN, HOU, IND, SD, GB
azért ezekkel nem július 15.-én kéne foglalkozni, mikor lassan egy hónapja le kellett volna zárni a kereteket...kristof
azért örülök hogy a közjegyző nálam mindent rendben talált 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
majd
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
341ezerHörijó, ezt kajak benéztem 😐 de sztem akkor se normális, hogy egy cél van (cap alatt maradni) és valaki(k)nek ezt sem sikerül betartani...
szim mikor indul? 😀
több mint 12 éve
szerk de a Texansnál pl. több, mint 2M plusz van :rolleyes:341ezer
kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Biztos nem vagyok cap felett.szabaén is meglepődtem, de akkor ellenőriznéd, hogy mi a hiba? én csak annyit találtam, hogy Banks helyett Moses van PS-en a Höri félében, de még úgy se jön ki.
szerk de a Texansnál pl. több, mint 2M plusz van :rolleyes:
több mint 12 éve
szaba
10 545
Biztos nem vagyok cap felett.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a friss google rosterek alapján sajnos nem csak ennyi, összegyűjtöttem pár hibát amik feltűntek (nem néztem át minden csapatot részletesen, ha valaki még talál azt is jelezzétek):-nincs (vagy PS-ben van) a 3. számú QB: GB, CIN, BAL, PHI, NYJ
-nincs (vagy PS-ben van) a 6. LB: CIN, GB
-hiányos PS: PHI, PIT
-cap felett van(!): CIN, HOU, IND, SD, GB
azért ezekkel nem július 15.-én kéne foglalkozni, mikor lassan egy hónapja le kellett volna zárni a kereteket...
több mint 12 éve
Butler FA volt a szezonban és elengedtem és szerintem a DC-ben sincs feltüntetve nálam, de akkor Tyler Nielsen-t kivehetem PS-ből és akkor ki kell vágni egy embert pl svédet és meg is van
több mint 12 éve
Orknál Victor Butler berakható linebackernekHöriAz különösen annak fényében lesz érdekes, hogy ő nálam DE-ként szerepel a DC-ben, és nem szándékozom átadni.
több mint 12 éve
Orknál Victor Butler berakható linebackernekAz érintett 4 gárda akkor bazírgálja át a végleges keretét értelemszerűen. WAS, PHI, JAX, PIT.Höria google dokus rosterek nem tudom mennyire frissek, de az alapján a GB meg a CIN is, hogy ne a sim előtt legyen baszogatás amiért nincs 6. linebackerük a rosteren (ami a minimum a Dömés programban)kristof
több mint 12 éve
Igazság szerint szerettem volna ezt a PS claimelési időszakban megoldani, de nem sikerült géphez jutnom mostanában, ráadásul figyelmetlen is voltam.Az érintett 4 gárda akkor bazírgálja át a végleges keretét értelemszerűen. WAS, PHI, JAX, PIT.Höria google dokus rosterek nem tudom mennyire frissek, de az alapján a GB meg a CIN is, hogy ne a sim előtt legyen baszogatás amiért nincs 6. linebackerük a rosteren (ami a minimum a Dömés programban)kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kristof nemsoká nézem amit kértél.Dömeezt kicsit elfelejtettem (meg gondolom te is)
ha ráérsz akkor majd megcsinálnád?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az érintett 4 gárda akkor bazírgálja át a végleges keretét értelemszerűen. WAS, PHI, JAX, PIT.Höria google dokus rosterek nem tudom mennyire frissek, de az alapján a GB meg a CIN is, hogy ne a sim előtt legyen baszogatás amiért nincs 6. linebackerük a rosteren (ami a minimum a Dömés programban)
több mint 12 éve
Nekiállok megcsinálni a csapatokat maddenben. Ha minden jól megy, akkor csak játszogatni kellenek majd