GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Excelt nem néztem, nem gondoltam, hogy már friss 😀 A másik érdekelt főleg, de akkor jóSupplemental drafton szerzett emberke 4. éve ugye vet mines, és nem RFA? (Legalábbis picket ad érte az ember, így nem kéne UDFA-ként viselkednie)nem értem a problémát, éjjel beírtam gordont az excelbe, lehet tudni, hogy 4 éves szerződése van 😛 és nem vihetőHöri
Továbbá idei újoncnak számít, szal PS-ről nem vihető, ugye? Nem ártana ezeket majd bevezetni a szabálykönyvbe, meg akkor a waivernél is, hogy a 24 óra után az első ember vihetiWyatt
több mint 12 éve
Supplemental drafton szerzett emberke 4. éve ugye vet mines, és nem RFA? (Legalábbis picket ad érte az ember, így nem kéne UDFA-ként viselkednie)nem értem a problémát, éjjel beírtam gordont az excelbe, lehet tudni, hogy 4 éves szerződése van 😛 és nem vihető
Továbbá idei újoncnak számít, szal PS-ről nem vihető, ugye? Nem ártana ezeket majd bevezetni a szabálykönyvbe, meg akkor a waivernél is, hogy a 24 óra után az első ember vihetiWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
És amúgy azt hogy lehetett hogy két pickkel vitted? 😀😀adam8Tavaly már volt ilyen próbálkozás Pryorért, de akkor elég volt végül a sima 5. kör, biztosra mentem 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
legyen vihetőSzegecsOszt mire fel?
Nem, mintha nem oldanám meg, hogy ne tudja más vinni, csak a logikát nem látom
több mint 12 éve
Szerintem is 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
legyen vihető
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát szerintem azt kellene nézni, hogy milyen picket adtál érte, és aszerint kapná a fizetését illetve aszerint is lehetne claimelni a PS-ről. Vagyis te 5-6-ért hoztad, kkor van 4. éves fizuja, és nem vihető PS-ről szerintem, hacsak nem vesszük úgy, hogy az 5+6 az ér egy 4. kört és akkor vihető PS-ről 😛fetomyÉn is így gondoltam, de inkább megkérdezem. Ne vegyük úgy 😛
több mint 12 éve
Hát szerintem azt kellene nézni, hogy milyen picket adtál érte, és aszerint kapná a fizetését illetve aszerint is lehetne claimelni a PS-ről. Vagyis te 5-6-ért hoztad, kkor van 4. éves fizuja, és nem vihető PS-ről szerintem, hacsak nem vesszük úgy, hogy az 5+6 az ér egy 4. kört és akkor vihető PS-ről 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Supplemental drafton szerzett emberke 4. éve ugye vet mines, és nem RFA? (Legalábbis picket ad érte az ember, így nem kéne UDFA-ként viselkednie)Továbbá idei újoncnak számít, szal PS-ről nem vihető, ugye? Nem ártana ezeket majd bevezetni a szabálykönyvbe, meg akkor a waivernél is, hogy a 24 óra után az első ember viheti
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ez komoly, hogy még most cserélgetnek egyesek?...szabaNem volt hátsó körösöm túl sok, így muszáj volt
több mint 12 éve
szaba
10 545
Ez komoly, hogy még most cserélgetnek egyesek?...
több mint 12 éve
Igen.
több mint 12 éve
jah, meg san francisco 49
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Most nézem, hogy csak Vicent van írva a sigednél Jacksonhoz, Dani. 😊
több mint 12 éve
Visinek: http://www.nationalfootballauthority.com/2012/07/ready-for-editstennessee-titans-rookie.html
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én úgy emlékszem, hogy tavaly az aktuális waiver sorrend volt a meghatározó. (nekem ez nagyon tetszett is igazából)NewmanSzerintem is az aktuális waiver sorrend alapján lehetett lenyúlni embereket, de mondjuk ilyen kérdést nem láttam előtte 😊
több mint 12 éve
Én úgy emlékszem, hogy tavaly az aktuális waiver sorrend volt a meghatározó. (nekem ez nagyon tetszett is igazából)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A PS-claimelhetőség meghatározásánál az itteni drafthely számít nem az IRL ugye? Továbbá az esetleges supplemental draftról hozott emberekkel mi a szitu ilyen szempontból? Ők "lophatóak"?RataxesIgen, és szerintem nem kéne
több mint 12 éve
A PS-claimelhetőség meghatározásánál az itteni drafthely számít nem az IRL ugye? Továbbá az esetleges supplemental draftról hozott emberekkel mi a szitu ilyen szempontból? Ők "lophatóak"?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ha a másik 45 nem az akkor miért kivételeznék az utolsó 8-al és hoznék oda ismert/használható embereket?Orkhogy jobb napom legyen
több mint 12 éve
ha a másik 45 nem az akkor miért kivételeznék az utolsó 8-al és hoznék oda ismert/használható embereket?
több mint 12 éve
holnap ilyenre szerintem meglesz, de akkor ezekszerint kötelező a 8 fős PS?Orkahogy mondod 😊
bár sokkal jobban örülnék ha nem lófaszjóskákkal töltenéd fel a keretet, hanem ismert arcokkal