NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
30
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Tannehillt játszatod WR-ként?Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomyEli Manning, Ryan Tannehill. Child please 😊tenorx
több mint 12 éve
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomyEli Manning, Ryan Tannehill. Child please 😊
több mint 12 éve
Nem lesz, nyugi ;PAz mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomyráadásul jövőre lesz egy 7 milliós 2nd/3rd QB-d is! 😉kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀fetomyráadásul jövőre lesz egy 7 milliós 2nd/3rd QB-d is! 😉
több mint 12 éve
Az mi már, hát most olvasom gecó. Még mindig két week1 starter QB-m van, csak mostmár a két legjobban lenézett pickem, Weeden-Wilson lesznek azok 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Így, hogy csak az MCL-je szakadt el, így sem fog szerintem játszani, IR-re rakják. Miért erőltessék a 8-9. héttől egy ilyen sérüléssel?Így van rá esély (már ha lesz új IR-szabály), két szalagszakadással nem lenne 😊
De ez majd hamarosan kiderül.Stez
Am, asszem jobban jártam volna, ha nem trade-elek Fucuval tavaly draftnapon 😀
több mint 12 éve
Így, hogy csak az MCL-je szakadt el, így sem fog szerintem játszani, IR-re rakják. Miért erőltessék a 8-9. héttől egy ilyen sérüléssel?De ez majd hamarosan kiderül.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Éljen. Pezsgőt bontok, hogy csak egy szalagja szakadt szét. 😀StezNem mindegy, hogy az idény felét, meg PO-t tolhatja-e, vagy minimum 9 hónap masszív lófasz 😛
több mint 12 éve
Éljen. Pezsgőt bontok, hogy csak egy szalagja szakadt szét. 😀
több mint 12 éve
No most olvastam, hogy az MCL szakadás mellett a Patellar tendon sérült. Mindez azt jelenti, hogy a játékos nem kerül IR-re hanem PUP-on kezd és 8. hét után, nagyjából, újra számíthatunk a játékára. Ez Adam Schefter interjújából derült ki, a Depoton olvasható.polamaluHm.. hamarosan kiderül.
több mint 12 éve
Nfl.com szerint mindkettő szakadt, nem rég rakták ki.Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét. StezMég nem tuti hogy mindkettő szakadt, még reménykedhetsz. Delonso_
több mint 12 éve
Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét. StezMég nem tuti hogy mindkettő szakadt, még reménykedhetsz.
több mint 12 éve
Csak az én szerencsém ilyen, hogy a beast DeCastro rögtön PS-ben elszakítja a térdét.
több mint 12 éve
Ohh... Szerez ő 2014-re annyi picket amennyit akar.Hát Luck azért nem rossz ...Delonso_De az a 2012-es draft 😊Wyatt
Ebben világbajnok.
több mint 12 éve
Hát Luck azért nem rossz ...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hát eddig a Chiefs 2014-es draftja nem áll valami faszán :/
több mint 12 éve
Bátorkodtam a 49ers-ből törölni az Úriembert, remélem nem kapok lebaszást az illetéktelen megmozdulásért 😀szerk.: inkább visszacsináltam mert nem vágom hogy a bünti el lett-e már könyvelve. Úgyhogy majd Höri megcsinálja ha ráér... Valahogy egyébként meg kéne vonni a szerkesztési jogosultságom, félek hogy egyszer véletlenül kitörlök valamit nézegetés közben.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hörinél van. Somos cutolta úgy 2 hónapja mikor kiderült hogy a rosterén van, utána meg a Coltstól kapott szerződést.RataxesIgen, visszanéztem, mert rémlett, azért írtam, hogy Hörihez rakom be, de ettől függetlenül még tény, hogy a rosterfile-ban két helyen van, erre akartam felhívni a figyelmet, hogyha belefér az illetékesnek, javíthatná 😊
több mint 12 éve
Hörinél van. Somos cutolta úgy 2 hónapja mikor kiderült hogy a rosterén van, utána meg a Coltstól kapott szerződést.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Polumbus rosterfile szerint továbbra is akkor spíler, hogy két csapatban tolja, én Hörinél hagyom akkor
több mint 12 éve
Megcsináltam a részletes DC-t ott a link a megfelelő topikban.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A Giants OL se kutya, Diehl és McQuistan maradt mindössze tavalyról 😊empty taxiGiants OL-ből két olyan is van, aki a konkrét adatbázisban nem volt meg 😀
több mint 12 éve
A Giants OL se kutya, Diehl és McQuistan maradt mindössze tavalyról 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Luck korrekten összeszokott falat kap azért, a KC keretében egy OL maradt az előző szezonról a csapatban, Michael Jasper 😀Csak a kezdő LG-m és RT-m újonc, meg a cserék többsége 😀
Bár a Minnesota sem panaszkodhat a fél keretnyi újoncával 😀Wyatt
Ex-Rataxes