GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
melléJa, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.Rataxes
Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Fucu trollkodás level az maxon volt tegnap:azért még maradunk öribarik?
2/9-re akartam Harrison Smitht, - 2/7-re vitte
4/11-re gondolkodtam Massaquoi-n, - 4/9-re vitte
5/28-ra akartam Achot, - 5/26-ra vitte
Epic voltál ismét.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nálam is friss dc, kekí ill. ha valakinek hamarabb kell a teljes roster, azt is tudok frisset küldeni
több mint 12 éve
Ja, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.
Wyatt
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀tenorxJa, jobbak már rég megcsinálták
Hörinek meg ha annyira kellett volna Fleener, akkor rámír, mikor írtam vagy ötször, hogy eladó a pickem 😛
Amúgy meg mindenki nagy formában volt tegnap, mindenkit kivittek előlem, aki valahol kellett, a 3/25-re a végén már csak azért jöttem be, mert ingyen volt a feltrade 😛
Visi, mit kérsz Brittért?
több mint 12 éve
Oda is beirtam, de mivel ez az elso hivatalos dc gondoltam sajtotajekoztato keretein belul hozom nyilvanossagra 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀tenorxAz már nagyon uncsi 😀
több mint 12 éve
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀
több mint 12 éve
2. FA kör az UDFA licittel együtt indul?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
túlélem 😀majd imádkozom, hogy Pool kezdjen 12 meccsen a Cowboysban 😂
Ryan embere a Brownsból, simán lehet, de ha nem, akkor is megvan a 4. köröm, direkt erre, szóval biztos nem lesz harakiri
több mint 12 éve
miért kellene?az egy további kondíció
a te bajod, hogy nem írattad bele
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Szerintem ha a feltételek a kivágott játékosra vonatkoztak, az törlődött miután nincs a csapatban.Delonso_jah, rá vonatkoztak, de én is ezt mondom, most ha szaba kibaszta, akkor a kondíciónak is szevasz kéne, hogy legyen
több mint 12 éve
Szerintem ha a feltételek a kivágott játékosra vonatkoztak, az törlődött miután nincs a csapatban.
több mint 12 éve
mondjuk szaba jó, hogy kibasztad Poolt, igazán törlődhetne ezzel a kondíciónk isamúgy meg bekaphatod 😀 de azért Bethea üdvözöl, Ő legalább jó
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szaba, most akkor év elején eladtad Betheát meg Landryt, egy 2. körért meg egy kis cap hitért?
több mint 12 éve
Ja igen, gondoltam ez evidens 😊fetomyJa, háát ha Glenn kimegy valószínű behúztam volna Adamset egyébként, szóval szerintem egyébként is bukó lett volna a dolog. Sajnos a Janoris Jenkins/Mike Adams álompáros nem jött össze, pedig kellett volna egy kis jókedv az öltözőbe offense/defense oldalra is. Ha kicsit több időnk van Wyattel tárgyalni és sikerül 2/4-ről felmennem Janoért akkor meglett volna 😊
Mondjuk így Glennel is elégedett vagyok, de azért Janoris nagyon elkélne a secondarymbe.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Ja igen, gondoltam ez evidens 😊
több mint 12 éve
Nekem a legszebb volt,hogy utolsó pillanatban lemondtad a trade-et, így az alatt a 3 pick alatt, amire pont felmentem volna ki is ment Glenn is meg Adams is... 😀 Elég rendesen elkapott a harctéri ideg, ilyen után már a faszom akart várogatni, hogy melyik célpontom hova csúszik, inkább bementem értük a 2. körbe.fetomyMielőtt valami szavahihetetlen köcsögnek tűnnék - az azért erős túlzás hogy lemondtam, végig csak feltételesen beszéltünk róla 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nekem a legszebb volt,hogy utolsó pillanatban lemondtad a trade-et, így az alatt a 3 pick alatt, amire pont felmentem volna ki is ment Glenn is meg Adams is... 😀 Elég rendesen elkapott a harctéri ideg, ilyen után már a faszom akart várogatni, hogy melyik célpontom hova csúszik, inkább bementem értük a 2. körbe.Legszemetebb húzás a Hörié volt, amikor kiszedte előlem Dwayne Allent. 😀NewmanMeg előlem is 😛 De mondanom sem kell hogy mint minden draftomon nekem is volt most is egy csomó ilyenem hogy 1-2 pickkel előttem vittek el valakit 😊Rataxes
több mint 12 éve
Nekem saját listám van.... 😛 (az utolsó 2 kört leszámítva 😛 )előfordul néha az ilyen, ha ugyanazon listák alapján draftoltok 😛jjncaaMeg előlem is 😛 De mondanom sem kell hogy mint minden draftomon nekem is volt most is egy csomó ilyenem hogy 1-2 pickkel előttem vittek el valakit 😊RataxesA tavalyi draftod után inkább egy szót se szólj, kb. 3 embert szedtél ki pont előttem... 😀Newman
több mint 12 éve
előfordul néha az ilyen, ha ugyanazon listák alapján draftoltok 😛A tavalyi draftod után inkább egy szót se szólj, kb. 3 embert szedtél ki pont előttem... 😀NewmanLegszemetebb húzás a Hörié volt, amikor kiszedte előlem Dwayne Allent. 😀NewmanMeg előlem is 😛 De mondanom sem kell hogy mint minden draftomon nekem is volt most is egy csomó ilyenem hogy 1-2 pickkel előttem vittek el valakit 😊Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A tavalyi draftod után inkább egy szót se szólj, kb. 3 embert szedtél ki pont előttem... 😀Legszemetebb húzás a Hörié volt, amikor kiszedte előlem Dwayne Allent. 😀NewmanMeg előlem is 😛 De mondanom sem kell hogy mint minden draftomon nekem is volt most is egy csomó ilyenem hogy 1-2 pickkel előttem vittek el valakit 😊Rataxes
több mint 12 éve
Legszemetebb húzás a Hörié volt, amikor kiszedte előlem Dwayne Allent. 😀NewmanMeg előlem is 😛 De mondanom sem kell hogy mint minden draftomon nekem is volt most is egy csomó ilyenem hogy 1-2 pickkel előttem vittek el valakit 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Fucu trollkodás level az maxon volt tegnap:2/8-ra én is akartam miután kiment hamarabb chandler jones.
Epic voltál ismét.szaba
2/14-re meg silatolut akartam, őt a seahawks vitte ki 2/13-ra 😊
ezzel az első 2 pickemnél sikerült is szépet reachelnem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Fucu trollkodás level az maxon volt tegnap:Legszemetebb húzás a Hörié volt, amikor kiszedte előlem Dwayne Allent. 😀
Epic voltál ismét.szaba