GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Sőt, öö.. igazából egyet sem tudunk... szerintem TOP 1-es DE, és tenorx számára volt steal.Most mondani kell három jobb DE-t mint McDonald és az felér egy vétóval? 😀RajnaAlapvetően igen, de mivel úgysem tudsz három jobbat mondani, ez nem is lehet téma 😉fetomy
Igaza(tok) van 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
😂Most mondani kell három jobb DE-t mint McDonald és az felér egy vétóval? 😀RajnaAlapvetően igen, de mivel úgysem tudsz három jobbat mondani, ez nem is lehet téma 😉fetomy

több mint 13 éve
Most mondani kell három jobb DE-t mint McDonald és az felér egy vétóval? 😀RajnaAlapvetően igen, de mivel úgysem tudsz három jobbat mondani, ez nem is lehet téma 😉
több mint 13 éve
Most mondani kell három jobb DE-t mint McDonald és az felér egy vétóval? 😀
több mint 13 éve
ne is mondd...Az lehet, de top3as DE, simán megérte.Ahogy érzitek.Igen, az azért megéri, így se vészes, de McDonald akkor sem top 3, még ha csak az előző szezont vesszük csak, akkor semWyatt
Top3as DE, 1 milla alatti fizetéssel egy 2014es első körért nekem megérte.tenorx
btw aztakurva mennyire pörög ez az udfa piac, alig bírom követni...fetomy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Az lehet, de top3as DE, simán megérte.Ahogy érzitek.Igen, az azért megéri, így se vészes, de McDonald akkor sem top 3, még ha csak az előző szezont vesszük csak, akkor semWyatt
Top3as DE, 1 milla alatti fizetéssel egy 2014es első körért nekem megérte.tenorx
btw aztakurva mennyire pörög ez az udfa piac, alig bírom követni...
több mint 13 éve
Jah, annyira TOP 3, hogy csak tavaly lett kezdő. Klasszikus McCargo effektus, sokat profitál a többi arctól, akik mellette a falban vannak. Abból a DL-ből csak Justin Smith TOP 3..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Ahogy érzitek.Igen, az azért megéri, így se vészes, de McDonald akkor sem top 3, még ha csak az előző szezont vesszük csak, akkor sem

több mint 13 éve
Ahogy érzitek.Top3as DE, 1 milla alatti fizetéssel egy 2014es első körért nekem megérte.
több mint 13 éve
ott a pont, de mekkorade az, Friscoban!HöriTop3as DEért nekem megérte 😊tenorxNa mondjuk nem top3-as DE, még az előző szezonban semWyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
de az, Friscoban!Na mondjuk nem top3-as DE, még az előző szezonban semWyatt1. kör McDonaldért!Top3as DEért nekem megérte 😊tenorx
Jól van Tenorx, látom zavart a PR 1. helyHöri
több mint 13 éve
Na mondjuk nem top3-as DE, még az előző szezonban sem1. kör McDonaldért!Top3as DEért nekem megérte 😊tenorx

több mint 13 éve
1. kör McDonaldért!Top3as DEért nekem megérte 😊
Főleg, hogy nézd meg Ziggy árát, akinek a teljesítménye meg se közelítette McDonaldét.
több mint 13 éve
1. kör McDonaldért!Alatta adtad volna? 😀
Meg hát ugye Tenorka SB contender, úgyhogy az gyak csak 2., ráadásul következő éves 😛

több mint 13 éve
Enyém nem friss, de még mindig mindig vennék olyan WR-t, aki látott már pályát kezdőkéntWyattment pm
több mint 13 éve
Enyém nem friss, de még mindig mindig vennék olyan WR-t, aki látott már pályát kezdőként

több mint 13 éve
Édes faszom...
több mint 13 éve
Akkora trauma volt Carder, hogy nem sikerült újat választani?