GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
JJ ez tényleg nagy ötlet, ha tudnék, adnék neked tíz pluszt érte.
több mint 12 éve
Hoppá, mostmár várom az értékelésemet, hogy a zs- mellé milyen dalt kapok 😀 Bár várok egy American Idiot-ot kb. 😀Hozzáteszem ez kurvanagy ötlet JJ, nagyszerű hogy vittél bele egy kis plusz kreativitást 😊
több mint 12 éve
"7/40 - Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Valóban csak a statok alapján ítélem de a többi kicker ilyen 50% körül bombázott, ő meg ettől sokkal jobb volt. A FG-t meg kb mindegy milyen ellenfél ellen rúgod, sőt lehet hogy itt még nehezebb is egy fogalmatlan ST mögött állva.
Sztem a class legjobb kickere, nem baj ha nálam van, ki tudja mit hoz a jövő."
Nyilván én vagyok kurva kommersz, töredelmesen bevallom hogy egy Missouri Western State meccset nem láttam, sőt még égőbb, de nem is tudtam hogy ilyen egyetem van, de honnan a jóistenből tudod gabo hogy ő a legjobb? 😛
Najó nyilván egy kickert mondjuk tényleg tökéletesen meg lehet ítélni a statjai alapján is anélkül hogy egyszer látnád élőben, csak gecisködök. 😀Döme
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Frissült a kekim.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Höri, Womack miért számít be a cuccba? Nem csak a 1,5 milla felettiekre vonatkozik a szabály?Rajnakitöröltem, télleg úgy van
több mint 12 éve
Höri, Womack miért számít be a cuccba? Nem csak a 1,5 milla felettiekre vonatkozik a szabály?
több mint 12 éve
Nem egyszer láttuk már, hogy milyen fontos a backup QB, így Tannehill miatt A+++++++
több mint 12 éve
remélem is. inkább rícseltem, csak nehogy mást húzzak. remélem értékeli.Akkor te bizonyára "A-"-nál rosszabbat már nem kaphatsz 😀fetomyLáttad volna a boardomat nem biztos, hogy ezt mondanád 😀fetomyaz én boardomon csak luck és rg3 volt de egyik sem csúszott le 2/8-ra szóval gyorsan letöltöttem torrentről JJ boardját és utána már aszerint ment a draft, ha jól megnézitek onnan húztam a pickeket.eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
"7/40 - Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Sztem a class legjobb kickere, nem baj ha nálam van, ki tudja mit hoz a jövő."
Nyilván én vagyok kurva kommersz, töredelmesen bevallom hogy egy Missouri Western State meccset nem láttam, sőt még égőbb, de nem is tudtam hogy ilyen egyetem van, de honnan a jóistenből tudod gabo hogy ő a legjobb? 😛
Najó nyilván egy kickert mondjuk tényleg tökéletesen meg lehet ítélni a statjai alapján is anélkül hogy egyszer látnád élőben, csak gecisködök. 😀
több mint 12 éve
Akkor te bizonyára "A-"-nál rosszabbat már nem kaphatsz 😀az én boardomon csak luck és rg3 volt de egyik sem csúszott le 2/8-ra szóval gyorsan letöltöttem torrentről JJ boardját és utána már aszerint ment a draft, ha jól megnézitek onnan húztam a pickeket.eaglesmcnabbDöme után még csak eredeti sem vagy 😀WyattLáttad volna a boardomat nem biztos, hogy ezt mondanád 😀fetomy
több mint 12 éve
az én boardomon csak luck és rg3 volt de egyik sem csúszott le 2/8-ra szóval gyorsan letöltöttem torrentről JJ boardját és utána már aszerint ment a draft, ha jól megnézitek onnan húztam a pickeket.Döme után még csak eredeti sem vagy 😀WyattLáttad volna a boardomat nem biztos, hogy ezt mondanád 😀fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Döme után még csak eredeti sem vagy 😀WyattLáttad volna a boardomat nem biztos, hogy ezt mondanád 😀
több mint 12 éve
😀 Tedd, amit jónak látsz... 😀Én nem írok semmit, nem lenne értelme, az összes pick-hez azt tudnám csak írni, hogy "ez a poszt volt a need, megkerestem azt, aki szerintem a BPA volt a posztján az általam nézett listákon és azt húztam", ezért meg kár lenne koptatni a billentyűzetet 7 játékosnál... 😀StormST9 gm még ennyit se tett meg (egyelőre) 😊 amúgy nagyon látszik, hogy ki milyen metódus szerint draftol, az értékelésben én az eredetiséget fogom felpontozni, szóval készülj fel a megsemmisítő kritikára 😛jjncaa
Én idén feladtam a draft-ot Vick miatt, amire persze lehet, hogy rácseszek, de ezt ítéltem jónak... 😊
(egyébként aki kicsit is figyelt, az tudja, hogy nem szoktam túl bonyolultan draft-olni, részben azért, mert nincs időm/energiám a college foci figyelésére, részben a saját ezen irányú lustaságom miatt... 😀)
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
az értékelésben én az eredetiséget fogom felpontozni 😛jjncaaHohó érik nekem az az A+ 😂
Amúgy mondanám, hogy érdeklődéssel várom, de hát tudom én, hogy nem értetek ti hozzá 😛
több mint 12 éve
Én nem írok semmit, nem lenne értelme, az összes pick-hez azt tudnám csak írni, hogy "ez a poszt volt a need, megkerestem azt, aki szerintem a BPA volt a posztján az általam nézett listákon és azt húztam", ezért meg kár lenne koptatni a billentyűzetet 7 játékosnál... 😀StormST9 gm még ennyit se tett meg (egyelőre) 😊 amúgy nagyon látszik, hogy ki milyen metódus szerint draftol, az értékelésben én az eredetiséget fogom felpontozni, szóval készülj fel a megsemmisítő kritikára 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én nem írok semmit, nem lenne értelme, az összes pick-hez azt tudnám csak írni, hogy "ez a poszt volt a need, megkerestem azt, aki szerintem a BPA volt a posztján az általam nézett listákon és azt húztam", ezért meg kár lenne koptatni a billentyűzetet 7 játékosnál... 😀
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
22 gm írt eddig a saját draftjáról valamitjjncaaÉn majd később fogok, de ha kell, összeszedem a listát gyorsan
Tessék:
1/21. Patriots: Mark Barron, SS (Alabama)
3/13. Patriots: Mike Martin, DL (Michigan)
3/25. Patriots (from Saints): Nick Toon, WR (Wisconsin)
5/11. Patriots: Jake Bequette, OLB (Arkansas)
5/24. Patriots: Akiem Hicks, DL (Regina)
6/6. Patriots: Josh LeRibeus, OG (Southern Methodist)
6/37. Patriots: Jordan White, WR (Western Michigan)
7/20. Patriots: Vaughn Meatoga, DE (Hawaii)
több mint 12 éve
22 gm írt eddig a saját draftjáról valamit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Fleener rookie évében 1000yard?!
több mint 12 éve
JJ/Höri nem értékel valamelyikőtök draftot még irl draft előtt? 😀tenorxholnap összedobok valamit, csak ne lennének össze-vissza az egyes csapatok draftjai
---
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Amúgy Braxa: nem szereted a sztár szót? 😀Wyattnem 😀
amúgysem tudok írni 😊