GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Baromi jó lett a dolog.. kb ezt vártam érdemjegy szinten (na jó, valójában inkább olyan D+ körül.. szóval 😕) és szuper, mert így akkor Murphy törvény alapján nyilván lesz 3 Hall of Famer a draftomban. 😀Az, hogy mi reach és mi nem, majd kiderül a hétvégén, az első körömmel annyi a bajom, hogy nem 1/21 Jenkins és 1/30 Hill két húzással oldottam meg, hanem csináltam egy felesleges trade-et egy boom/bust játékosért.
Nagyon tetszett a stílus is, meg itt-ott a zeneválasztás, nyomtam egy-két like-t ide-oda, amik különösen bejöttek.. viszont talán még mindig van egy kis early-pick bias.
Legalábbis másképp nem tudom értelmezni azt, hogy somos három totális kóma első körös pickkel (2 reach, és egy boom/bust reach) és egy bevallottan elkúrt (nem kicsit, nagyon) elsőkörös performansszal hogyan kapott B jegyet. 😛Igor
Egyébként meg ez ettől még jó draft, csak a tőlem megszokottnál lett gyengébb... :cool:
több mint 12 éve
Jó, ne pörögjetek, alig kezdtem el 😛 Mivel nem szeretem az összehányt munkát, ha már csinálom akkor legyen alapos, ezért holnapra sem merem még ígérni 😊Höri: a mock draft game-es elemzést visszakapod, élből -2 pont mindenhova 😀 Ha kilépsz annál jobb, előbb leszek itt teljhatalmú komisszár! :cool: (JJ-é is majd attól függ, mit oszt itt ki nekem, és milyen zenével 😀)
eaglesmcnabb: az majd attól függ, hány IRL macid van 😛
Stez: Bőrfikt ugyebár nálam van, az LB sorom így már meg is kapta a 10-ből 15-öt, és te mivel nem húztad be max 2-est kaphatsz az összes defense értékre 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk köszi a B-t, mondjuk jobban örültem volna egy alacsonyabbnak, hátha jobban bejön, mint a tavalyi A-, akkor a két elsőkörösből egy IR, meg egy év padozás lett 😀
több mint 12 éve
Jó, én meg mondhatni a late-rounderek miatt kaptam ilyen szart, mert kétlem legalábbis, hogy az első három körömért. 😀De hát ez van, Luck és DeCastro is jó lesz, az a lényeg. 😊
több mint 12 éve
Baromi jó lett a dolog.. kb ezt vártam érdemjegy szinten (na jó, valójában inkább olyan D+ körül.. szóval 😕) és szuper, mert így akkor Murphy törvény alapján nyilván lesz 3 Hall of Famer a draftomban. 😀Nagyon tetszett a stílus is, meg itt-ott a zeneválasztás, nyomtam egy-két like-t ide-oda, amik különösen bejöttek.. viszont talán még mindig van egy kis early-pick bias.
Legalábbis másképp nem tudom értelmezni azt, hogy somos három totális kóma első körös pickkel (2 reach, és egy boom/bust reach) és egy bevallottan elkúrt (nem kicsit, nagyon) elsőkörös performansszal hogyan kapott B jegyet. 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Magyarázat: A kedves kollégára túl nagy hatással lehetnek a bleacher report "top5 super sleepers" féle cikkei, mert idén sem hazudtolva meg magát bőszen gyűjtögette a nem a keretbe, hanem a PS-be kerülésért küzdő, csiszolatlan gyémántnak tűnő széndarabokat. Az első két játékos azért ment a helyzeten, főleg Martin 3/13-ra. Toonért felcserélni nem tűnik okos dolognak, de az önforfeit picknél minden jobbBiza, olyannyira, hogy erről még csak nem is hallottam 😀
Nem Toonért cseréltem fel, hanem Jenkinsért, aki kiment addigra, de mivel ingyen volt, és 4/28-ra már nem valószínű, hogy bármelyik WR bent lett volna, inkább elfogadtam ingyen Toont 😉
A széndarabokat meg meglátjuk, tavaly is bejött Gabe Miller és DeMarcus Dobbs is (előbbit gyorsan IR-re rakták, utóbbi simán túlélte a keretszűkítést), idén is be fognak páran jönni, szal nem kell aggódni 😊
A zene meg, blőá 😀
És még csak a cím se jó 😛
Am kössz az osztást, kellett 😀
több mint 12 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=484912#p484912Keki frissült
3 veterán minimum alatt kereső backup eladó, nyilván azért árulom őket, mert lesz aki waiverre kerül, de mindet nem tervezem kirakni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
fél12re legyen meg fetomy, addig megyek BL-t nézni 😂 és óvatosan bánni ám Bőrfikttel, nem beírni a 10-est mindenhová 😐
több mint 12 éve
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊fetomyEz fasza, mert én idén tuti nem fogok erre ráérni.
több mint 12 éve
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊fetomyúgyis elfogult leszel a bearssel szóval csináld csak 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊fetomyminden játékosom alulértékeled, minden ellenfelet túlértékelsz.
érzem, ki fogok lépni
több mint 12 éve
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊fetomyMikor lesz kész? :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊fetomyJippííí
több mint 12 éve
Bár nem vagyok somos, és az értékelésembe is majd biztos mindenki beleköt, de én már elkezdtem egy ilyen PR-t írni 😊
több mint 12 éve
hát ez kurvajó lett JJ, kicsit rosszabbra számítottam az első 2 pick miatt, én is úgy látom hogy reach volt mindkét 2. körös pickem, de úgy voltam vele hogyha kezdők lesznek, nekem aztán olyan mindegy hogyha kicsit későbben kelnek el. + ugye vészmegoldás volt david, mert silatolut akartam, bár sila'-t lehúztad úgyhogy lehet jobban járok hogy a 4. körben húztam guardot 😀 Herremans óta tudjuk hogy ott lehet a legjobb guardokat húzni .ja és a zeneválasztás is jó ment a +1 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
viszont kérdezném már nem először, hogy többen is a DL-t fikázzátok, miért? látom, hogy van lyuk, de sztem csak DT poszton, endből Doom mellé van 2.5 olyan játékos aki rotációban komoly játéklehetőséget fog kapni.kristofEzért lennék kiváncsi a Somos féle csapatrészeken alapuló PR-re, remélem lesz idén is 😊 Volt pl. olyan mock ahol DT-t kaptam első körben, pedig a DL lett volna az utolsó csapatrész ahova húztam volna (a WR és a RB - khm... LaMichael :rolleyes: - mellett), kimondottan elit játékosom nincs ugyan a védőfalban, de szerintem tele vagyok viszonylagosan jó potenciállal rendelkező játékosokkal, rotálni jók lesznek 😊
Remélem az idei draftnak köszönhetően ugyanezt elmondhatom majd az OL-ről is, lesz ugyanis bőven foltozgatnivaló a QB/Secondary/LB-sor tájékán :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
köszi az értékelést JJ, egyetértek vele 😊DT-t 1/27re akartam, azt hittem lecsúszik addig Poe, de hát elég hamar kiderült, hogy nem fog 😊 1/20ra majdnem feltradeltem, de nekem Cox kellett volna őt meg pont kivitte Ork, így maradt Wright. Chapman pick előtt vacilláltam kicsit, hogy ő vagy Ta'amu legyen, és utóbbi valszeg hamarabb ki fog menni, Chapmannél viszont több esélyt láttam, hogy 4-3ba kerül ami nekem prioritás. a Rainey tippet itt is mégegyszer köszi, sztem jól jártam vele, a Gradkowski pickre pedig jómagam vagyok büszke, szinte biztos vagyok benne, hogy irl 1-2 körrel hamarabb megy ki.
viszont kérdezném már nem először, hogy többen is a DL-t fikázzátok, miért? látom, hogy van lyuk, de sztem csak DT poszton, endből Doom mellé van 2.5 olyan játékos aki rotációban komoly játéklehetőséget fog kapni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
suh, watt, worthy, jurrell casey, colts dt matthews sorba kb hova helyezned el dorseyt ? 😀tenyleg 6-2-3at fogok jatszani a vegen v minden playben behivom a punt blokkot azt csa 😀
több mint 12 éve
pmDorseyért és Raioláért továbbra is lehet keresni, ha valakit érdekel valamelyik.Stezugy sincs eleg dl emberem dt meg foleg 😀 dorseyt miert adnad ? 😀Fake
(vagy Peyton Manning 😀)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Dorseyért és Raioláért továbbra is lehet keresni, ha valakit érdekel valamelyik.Stezugy sincs eleg dl emberem dt meg foleg 😀 dorseyt miert adnad ? 😀
több mint 12 éve
Dorseyért és Raioláért továbbra is lehet keresni, ha valakit érdekel valamelyik.
több mint 12 éve
Jár a köszönet Minnesotából is, respect! 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szaba
10 549
Newman, adj választ pmben. 😛