GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből. 😊fetomyMár megint puffogtassunk minél nagyobb bullshitet nap van ?
több mint 12 éve
Schlecknek egy hibája volt, mégpedig az, hogy nem írta be sem ide, sem kekíbe, hogy Willis eladó, mert akkor ennél jóval többet is kaphatott volna, és kapott is volna, emrt draft ide vagy oda, de vélhetően nagy licitháború lett volna Willisért.Igen?
Ebből majd tanul és jövőre már nem követi el ugyanezt a hibát. Legalábbis reméljük. 😊Stez
Akkor várom a sokkal többet, ha annyian vannak akik ennél jóval többért is vinnék, Most jelentkezhetnek.
Edit mondja. A saját áram megtartom a különbözetet megkapja Schleck.
több mint 12 éve
Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből. 😊
több mint 12 éve
Schlecknek egy hibája volt, mégpedig az, hogy nem írta be sem ide, sem kekíbe, hogy Willis eladó, mert akkor ennél jóval többet is kaphatott volna, és kapott is volna, emrt draft ide vagy oda, de vélhetően nagy licitháború lett volna Willisért.Ebből majd tanul és jövőre már nem követi el ugyanezt a hibát. Legalábbis reméljük. 😊
több mint 12 éve
szaba
10 549
Nem. Osszál ki.Neked egy nap nem elég, ha egy ember kioszt?WyattGyenge kezdők vagytok. Emberem olyan sokoldalú, már óvodában ikozaéder volt a jele, nem holmi robot 😛WyattAz a szégyen Edelman?szaba
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Mert megakartam hagyni a lehetőséget hogy FA-piacon vadászd le ahogy ígérted 😊 Viccet félretéve igen, az hiba volt. 😊
több mint 12 éve
Szerintem ha nem Delonsoval, hanem a másik 30 GM valamelyikével kötötte volna ezt a trade-t Schleck, akiknek nincs ilyen pick és cap helyzete, akkor nagyobb lenne a felháborodás, hogy Schleck hogy lehúzta, lejáró játékosért 4 pick jövőre, nyílvánvaló hogy meg se tudta volna fizetni P-Willt, ha ránézünk a cap helyzetére, lejár Justin Smith, Asante és Britton is, gondolom nem akart cap hit spirálba kerülni, mint Fetomy, érthető. Jövőre a hat első három körben található pickjével a maga arcára formálhatja a csapatát. Delonso nyílván jól járt ezzel a trade-del mert megkapta a liga egyik legjobbját, a szerződéshosszabbításnál majd ad neki 12 millát jövőre és mindenki jól járt.Meg mert ostoba vagy és nem kerestél meg engem 😀
Én is Schleckéhez hasonló okból adtam el Allent áron alul.adam8
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Neked egy nap nem elég, ha egy ember kioszt?Gyenge kezdők vagytok. Emberem olyan sokoldalú, már óvodában ikozaéder volt a jele, nem holmi robot 😛WyattAz a szégyen Edelman?szaba
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem ha nem Delonsoval, hanem a másik 30 GM valamelyikével kötötte volna ezt a trade-t Schleck, akiknek nincs ilyen pick és cap helyzete, akkor nagyobb lenne a felháborodás, hogy Schleck hogy lehúzta, lejáró játékosért 4 pick jövőre, nyílvánvaló hogy meg se tudta volna fizetni P-Willt, ha ránézünk a cap helyzetére, lejár Justin Smith, Asante és Britton is, gondolom nem akart cap hit spirálba kerülni, mint Fetomy, érthető. Jövőre a hat első három körben található pickjével a maga arcára formálhatja a csapatát. Delonso nyílván jól járt ezzel a trade-del mert megkapta a liga egyik legjobbját, a szerződéshosszabbításnál majd ad neki 12 millát jövőre és mindenki jól járt.Én is Schleckéhez hasonló okból adtam el Allent áron alul.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Gyenge kezdők vagytok. Emberem olyan sokoldalú, már óvodában ikozaéder volt a jele, nem holmi robot 😛WyattAz a szégyen Edelman?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Gyenge kezdők vagytok. Emberem olyan sokoldalú, már óvodában ikozaéder volt a jele, nem holmi robot 😛
több mint 12 éve
Menyus?Bitch please, ne kelljen bevetnem az ultimate weapont 😂WyattTom Brady?!tenorx
több mint 12 éve
Joe Adams. Ne értetlenkedj már.Értem. És ki szerez egy szezonban annyi PR TD-t, mint amennyit CJ elkap?szabaJa, mert megatron punt returner.szabaJa, mert a visszahordott TD meg az elkapott TD nem ugyanannyi pontot ér.
Oh wait.tenorx
több mint 12 éve
Bitch please, ne kelljen bevetnem az ultimate weapont 😂WyattTom Brady?!
több mint 12 éve
szaba
10 549
Értem. És ki szerez egy szezonban annyi PR TD-t, mint amennyit CJ elkap?Ja, mert a visszahordott TD meg az elkapott TD nem ugyanannyi pontot ér.Nem kell Megatron, nálam van Joe Adams.Ja, mert megatron punt returner.szaba
http://www.youtube.com/watch?v=RxW2mL8BbOA Ezt egy meccsen többször is meg fogja csinálni.tenorx
Oh wait.tenorx
több mint 12 éve
Bitch please, ne kelljen bevetnem az ultimate weapont 😂WyattAl Bundy?
több mint 12 éve
Na ebbe a versenybe én is benevezek PP-vel, meg Hiltonnal és még Robinsont is be akartam húzni....
több mint 12 éve
Ja, mert a visszahordott TD meg az elkapott TD nem ugyanannyi pontot ér.returnerből olyanod mint nekem, sose lesz 😛 Ráadásul bőrfikt vágja majd előtte az utat, meccsenként 1-1 PR és KR TD garantált.
Oh wait.tenorx
több mint 12 éve
Ja, mert a visszahordott TD meg az elkapott TD nem ugyanannyi pontot ér.Ja, mert megatron punt returner.szabaTudod mit?Nem kell Megatron, nálam van Joe Adams.
Lehet keresni Megatronert, jovore elado, ha megfizeti valaki. 5 elso kor a kiindulas, de mindegyik legyen top10es
ha eloallsz valami hasonloval, beszelhetunkStez
http://www.youtube.com/watch?v=RxW2mL8BbOA Ezt egy meccsen többször is meg fogja csinálni.tenorx
Oh wait.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Ja, mert megatron punt returner.Nem kell Megatron, nálam van Joe Adams.Szerintem a nagyanyádat is eladnád 5 első körért :ptenorxTudod mit?
Lehet keresni Megatronert, jovore elado, ha megfizeti valaki. 5 elso kor a kiindulas, de mindegyik legyen top10es
több mint 12 éve
Nem kell Megatron, nálam van Joe Adams.Tudod mit?De tenorx hulye, ahogy szaba is. 😊Szerintem a nagyanyádat is eladnád 5 első körért :ptenorx
es de, Megatron a mostani szerzodesevel is lazan tobbet er ennel, ket teljes draftert sem valoszinu, hogy eladnam 😊
ahogy gabo mondta, olyan 4 elso kor lenne a minimum, de mivel szemelyes kedvencem, igy velhetoen nincs az az ar, amiert odaadnamStez
http://www.youtube.com/watch?v=RxW2mL8BbOA Ezt egy meccsen többször is meg fogja csinálni.
több mint 12 éve
Tudod mit?De tenorx hulye, ahogy szaba is. 😊Szerintem a nagyanyádat is eladnád 5 első körért :ptenorx
es de, Megatron a mostani szerzodesevel is lazan tobbet er ennel, ket teljes draftert sem valoszinu, hogy eladnam 😊
ahogy gabo mondta, olyan 4 elso kor lenne a minimum, de mivel szemelyes kedvencem, igy velhetoen nincs az az ar, amiert odaadnamStez
ha eloallsz valami hasonloval, beszelhetunk
több mint 12 éve
Végülis van még pár draftcetlim 😊
több mint 12 éve
De tenorx hulye, ahogy szaba is. 😊Szerintem a nagyanyádat is eladnád 5 első körért :p