GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Sajnos nem szabályos a trade, mivel Megatron most hosszabbított.. 😐Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Ezt szerintem vehetjük igennek... Fetomy írd be a trade adminba, leszek a tanú! 😊Rataxes
Stez
De majd megdumálom fetomyval, hogy kibaszom, hogy Ő kényelmesen 6-7 milláért behúzhassa 2. FA körben.
több mint 12 éve
Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Ezt szerintem vehetjük igennek... Fetomy írd be a trade adminba, leszek a tanú! 😊
Stez
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.És bőrfikt? elég érte 3 első kör, vagy Megatron+Luck.fetomy
Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀Stez
Különben is Megatron madden cover guy lett, tutira nem zár 600 yard fölött. 😐
több mint 12 éve
Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.És bőrfikt? elég érte 3 első kör, vagy Megatron+Luck.
Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀Stez
több mint 12 éve
Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀
több mint 12 éve
kösz, kihagyomJó, most látom hogy állsz pickekkel 😊 Az összes 2013-as és 2014-es cetlidért talán odaadom 😛
max 13-as 6. kört adnék 😊Stez
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
kösz, kihagyommax 13-as 6. kört adnék 😊
több mint 12 éve
Egy '13-as második körért most is viheted 😀 Őszintén szólva kimondottan NEM akartam behúzni, de ott és akkor megszállt valami és nem tudtam ellenállni..
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
inkább hagytad volna bent nekem, 3/29re vittem volna
több mint 12 éve
Köszönjük!A kacsafanoknak jelzem hogy LMJ is vihető jövő évi cetliért 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ez a trade vmi gyönyörű 😀
több mint 12 éve
igen.Hehe :rolleyes: Azért nem eszik olyan forrón a kását 😉 (ez a szólás most passzolt ide egyáltalán? 😊 )RataxesNem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:RataxesHat ha adsz egy jovo evi picket lehet elviszek 😀Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hehe :rolleyes: Azért nem eszik olyan forrón a kását 😉 (ez a szólás most passzolt ide egyáltalán? 😊 )Nem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:RataxesHat ha adsz egy jovo evi picket lehet elviszek 😀Toca
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Nem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:RataxesHat ha adsz egy jovo evi picket lehet elviszek 😀
több mint 12 éve
Nem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:Rataxesedd meg, amit főztél
😂
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Nem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
ha kivágod, akkor kivágunk
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Ha most kivágnám Jeff Kinget az caphit trédnek minősülne és büntetéssel járna? Bár a tréd csak most draft után került adminisztrálásra, de már vagy egy hónapja megkötöttük Gabo-val, és esküszöm hogy akkor még meg akartam tartani 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
köszi, nekem is csak most tűnt fel
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Jah, látom... Már így volt a Höri féle excelben is, én csak átmásoltam, de akkor most javítom 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
köszi, Brandon Fusconál, mintha lemaradt volna egy 0 a fizuból, bár én nem bánom ha csak ennyit keres 😊805 00 875000 RFA
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Köszönjük.
több mint 12 éve
Elkészültem. Itt egy public verzió amit bárki szerkeszthet, lehet próbálgatni/ellenőrizni hogy minden a helyén van-e:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdC1qMW1Xd2I5RDZ4VWN3YmNtTndwalE
Hörinek természetesen PM-ben megy egy másik változat, mielőtt átírnák páran a szerződéseiket 😊
A Höri féle xls-ekben pár eltérést találtam az én számításaimhoz képest: a San Diego 2013-as, a chicago 2013-as, valamint a Detroit '14-'15-'16-os összfizuja különbözik az általam számolttól, őszintén szólva most nincs időm végigbogarászni hogy mi lehet a hiba és melyik a jó változat.
A büntit tartalmazó sor felett van 51 rejtett sor, azok nullásokkal vannak tömve mert csak így tudtam megoldani hogy a top 51 fizut számoló képlet működjön. Biztos van egyszerűbb módja is, de én kontár vagyok, és szerintem így is maradéktalanul megfelel 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Korábban már kérdeztem hogy nem lenne-e jobb, ha a rosterek nem külön fájlokban lennének, hanem egy táblázaton belül külön füleken lennének a csapatok. Ez szerintem áttekinthetőbb/könnyebben kezelhető/egyszerűbb lenne (ha pl. valaki más rosterét meg akarod nézni), és vsz. Höri munkáját is megkönnyítené (pl. a top 51 fizuját magától számolja, ha tréd van szintén nem kell rumlizni, hanem egy sima copy-paste-el megoldható az egész, nem kell feltöltögetni, stb...) Én már megcsináltam magamnak a saját csapatomra Google doc's-ban, ha esetleg van rá igény akkor holnap délelőtt bemásolgatom a többi csapatot is. (persze az is megoldható hogy csak a Commish tudja szerkeszteni, a többiek viszont mindenféle regisztráció nélkül megtekinthetik)csináld
?Rataxes