GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
nekem csak Winn számítana a mai napon, lehetőleg 3-4-es csapatbade leginkább a Colts pickek érdekelnek, hogy ne basszuk el
több mint 12 éve
Én ma Brandon Taylort várom, hogy elmenjen valahova (2. körben, lehetőleg az elején), meg Joe Adamst a 3.ben
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát, ha ma még 2-3 játékosom elkelne (egyik mondjuk 2. körben a Patshez 😛), nem lennék boldogtalan 😊
több mint 12 éve
Hightower a lehető legszarabb helyre ment.tenorxVálassz, kit szeretnél érte az LB-soromból :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hightower a lehető legszarabb helyre ment.tenorxNem feltétlenül, mert a játék tele van Pats buzikkal, akik már az első év után sorba fognak érte állni nálad.
több mint 12 éve
Hightower a lehető legszarabb helyre ment.
több mint 12 éve
eddig somos a császár
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Szerencsétlen Upshaw. Behúztam, vissza is esett mindenhol. Rossz ómen vagyok minden játékosnak. Bár tökmindegy hol választják ki, ha jól fog játszani nem érdekel.
több mint 12 éve
Zsír: Perry bár 14-gyel később ment el, mint ahol én húztam, a Packershez került, ahol alázni fog OLB-ben Matthews túloldalán, valahogy jobban tudok ennek örülni, mintha mondjuk pont 1/14-re a pöcs Ramshez kerül DE-nek. 😛Nem zsír: Adams egyelőre bent maradt, de reméljük nem sokáig....
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Kedvenc csapatom és én is behúztam kedvenc draft prospectem, lehetnék ennél boldogabb? 😊 (Igen ha kezdőnek menne és jövőre nem menne el Barwin miatta... 😀)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Wrightnak Locker dobál majd IRL 7. hellyel hamarabb, ez király, Jenkins meg hiába 2 körös steal, nem épp Friscoba szántam. eddig nem rossz 😊
több mint 12 éve
Stephon Gilmore: 1/10 - 1/16 (6 hely)Brandon Weeden: 1/22 - 2/17 (27 hely)
Kevin Zeitler: 2/2 - 1/27 (7 hely)
Hát asszem elégedett vagyok 😛 1db 1. és 3db 2. körből lett 3 első körös, egy szót nem lehet szólni, mert lett 1. körös QB-m is 😛 😀 Ahhoz képest, hogy már annak is örültem volna, ha Gilmoret nem nagyon rícseltem, igen jól alakult ez a nap, le is szarom, hogy nem alszok semmit 😊
Azért nem kicsit szakadtam így az Irvin+Weeden pickeknél 😀
több mint 12 éve
hát persze, hogy DeCastro köcsög Vasas lettfujj-fujj
több mint 12 éve
szaba
10 549
Ott a steal 😀 Kár, hogy - naná - 4-3ba. 😀
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Az egy dolog, de 1/15-re? 😊 IRL miatt kérdem, én inkább szomorú lennék, hiába húztam beWyattkellett pass rusher, és ő abban jó
carroll szerint meg ő a legjobb. kiderül mi lesz. sztem jóféle pass rusher lesz az NFLben.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az egy dolog, de 1/15-re? 😊 IRL miatt kérdem, én inkább szomorú lennék, hiába húztam be
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Attól még szar. Bezzeg én 1/21-re top7-ben elkelő safetyt hoztam, aki még jó is 😀
több mint 12 éve
ELADÓ!
több mint 12 éve
Schleck biztos örül Hardestynek 😊