GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Nem, Mayo elől veszi el a helyetHát inkább Ninkovichra gondoltam.
Ja, nem 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hát akkor a Velencei-tavon nem lesz az enyém 😕Este majd én is tolok egyet, nem vagyok elégedetlen az IRL függvényében sem 😊
több mint 12 éve
Basszus, hogy folyton ilyen kurva későn húzok 😕 Na mindegy, van bőven ember.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez gondolom költői kérdés 😊 A drafton pl. a közös chatben súgtad meg diszkréten, hogy menjek a picsába hogy elvittem James-t, ha jól emlékszem Mock draft game-ben is behúztad + a korábbi sigjeid azt sejtetik hogy az Oregonnal sem állsz hadilábon 😊RataxesNem volt koltoi, mert draft elott nemigazan vertem nagydobra h mennyire kamazom emiatt nem ertem h hogyan lehetett nyilvanvalo. Amikor behuztad akkor mar persze h felesleges volt titkolni h mennyire szeretem a jatekat. Sztem kurvajo back lesz az nflben is. Alacsony a sulypontja, hibatlan visionnel, turelmesen fut, nehez foldrevinni, remek kezei vannak es serulten is hozza magat. Arrol nem is beszelve h felszerelesben eszmeletlen gyors, csak a mert idejen nem latszik meg.
Ncaaben pedig nincs kifejezetten kedvenc csapatom, csak azert tunhet igy h kedvelem az Oregont, mert jol osszefujta oda a szemetet mostanaban a szel. Kurvajo elrohano negerek vannak ott meg vicces nevu csokak plusz Kelly megadja az egesz zamatat. Ja es a dynastyban veluk megszerzett 2 bajnoki cim is sokat nyom a latban 😀
több mint 12 éve
1/8: Justin Blackmon, WR (Oklahoma State) ---> 1/5: Jacksonville2/7: Harrison Smith, SS (Notre Dame) ---> 1/29: Minnesota
3/9: Kirk Cousins, QB (Michigan State) ---> 4/7: Washington
4/8: James-Michael Johnson, LB (Nevada) ---> 4/25: Cleveland
4/9: Jonathan Massaquoi, OLB (Troy) ---> 5/29: Atlanta
5/7: Asa Jackson, CB (Cal Poly) ---> 5/34: Baltimore
5/26: Emmanuel Acho, LB (Texas) ---> 6/34: Cleveland
6/9: Joe Long, OT (Wayne St. (MI)) ---> UDFA: Rams
7/8: Matt Masifilo, DE (Stanford) ---> UDFA: 49ers
egész vállalható. Cousins reach volt, de ez fetomy miatt volt. A 3-4be szánt négy emberem közül három (JMJ, Massaquoi, Acho) persze, hogy 4-3-as csapatba került. Tavaly jobb volt az arány.
Joe Long meg a Ramsbe került, ha kicsit is ügyes meg is ragadhat a rosteren.
több mint 12 éve
szaba
10 549
nemsounds good.
most leszimuláljuk a szezont, aztán jön az udfaSzegecs
több mint 12 éve
Következő lépés az udfa piac lesz, ugye?szabajaja alig várjuk höri sorrendjét 😊
több mint 12 éve
nemmost leszimuláljuk a szezont, aztán jön az udfa
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Következő lépés az udfa piac lesz, ugye?
több mint 12 éve
1/29 Quinton Coples, DE (North Carolina) -> 1/16 Jets2/29 Trumaine Johnson, DB (Montana) -> 3/2 Rams
3/31 Bernard Pierce, RB (Temple) -> 3/21 Ravens
4/4 Philip Blake, C (Baylor) -> 4/13 Broncos
4/29 Josh Kaddu, OLB (Oregon) -> 5/20 Dolphins
5/1 Devon Wylie, WR (Fresno State) -> 4/12 Chiefs
5/17 Audie Cole, LB (NC State) -> 7/3 Vikings
5/29 Eddie Pleasant, S (Oregon) -> UDFA
6/34 Brad Smelley, FB (Alabama) -> 7/40 Browns
7/29 Austin Davis, QB (Southern Mississippi) -> UDFA
elég felemás lett, de elsőre rosszabbra számítottam
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
JJ, Tillert el fogod vinni? 😛szabaaddig nem is írom vissza a nevem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba
10 549
JJ, Tillert el fogod vinni? 😛
több mint 12 éve
Ikponmwosa Igbinosun DT (Southern Connecticut State)szégyen, hogy ez a játékos nem ment el nálunk :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fangupora azt hittem hogy steal 5/12-re erre UDFA. fasza 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Kemény, 67 játékost draftoltak IRL akiket mi nem. 7. körben 28-at.
több mint 12 éve
szaba
10 549
Akkor már összeírom én is:Reiff 1/11 - 1/23 Lions, ha ügyes lesz, kezdő RT lehet
McClellin 2/9 - 1/19 Bears, elvileg DE-ként fogják játszatni, de én egy Von Miller féle szerepet is el tudnék képzelni
Bradham 4/11 - 4/10 Bills, csere OLB lesz várhatóan, remélem nem csinál hülyeségeket
Hillman 5/13 - 3/4 Broncos, ennek nem örülök, mert eléggé telített a backfield, de bízom benne, hogy 2. számú RB tud lenni
Hardin 5/20 - 3/16 Bears, ennek viszont örülök, mert minimum hasznos csere lehet már első évében is
Ichenacho 5/28 - udfa Broncos, ezt benéztem, PS-re jó lesz
Smith 5/33 - udfa Dolphins, véletlenül se 3-4...
Wojta 7/15 - udfa, Bears, Manelly 36 éves, hátha legyűri, mindenesetre PS-en elfér
Robinson 7/41 - 4/32 Giants, jó kis upside-ja van, hátha élni tud a lehetőséggel, és egy 2-3. számú TE lesz rosteren
Annyira nem gáz, persze a teljesítmény más kérdés lesz majd, a 4-3 3-4 megint szopatott természetesen, de ezt már megszoktam.
több mint 12 éve
Enyém jó szar lett, kb mindenki reach, Dwight Jones, Kellen Moore, Drew Butler, Marcus Forston is UDFA lett.A többit meglátjuk a szezon alatt, nem az idei évre draftoltam őket.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
3/3 Brian Quick, WR (Appalachian State) ---> 2/1 Rams3/17 George Iloka, S (Boise State) ---> 5/32 Bengals (elvileg az egyetlen jó pick-em volt 😛)
5/4 Olivier Vernon, DE (Miami) ---> 3/9 Dolphins
6/27 Rhett Ellison, TE/FB (USC) ---> 4/33 Vikings
6/35 Mike Daniels, DT (Iowa) ---> 4/37 Packers
7/16 James Hanna, TE (Oklahoma) ---> 6/16 Cowboys
7/44 Chyl Quarles, S (Wake Forest) ---> UDFA (Ravens)
Soha rosszabbat... 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
4/19. Vikings: James Brown, OG (Troy)Gyönyörű... :/
5/25. Vikings: DeAngelo Peterson, TE (LSU)
6/3. Vikings: Aaron Henry, FS (Wisconsin)
7/31. Vikings: Jeff Adams, OT (Columbia)
Rataxes
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
1/13 Dre Kirkpatrick, DB (Alabama) - 1/171/18 Michael Brockers, DT (LSU) - 1/14
3/11 Ladarius Green, TE (Louisiana) - 4/15
4/25 Sean Spence, OLB (Miami) - 3/24
4/28 Dwight Bentley, CB (Louisiana) - 3/23
5/6 Tom Compton, OT (South Dakota) - 6/23
5/15 Nick Foles, QB (Arizona) - 3/26
6/14 Jack Crawford, DE (Penn State) - 5/22
6/15 Janzen Jackson, S (McNeese State) - udfa: Giants
7/25 Elvis Akpla, WR (Montana State) - udfa: Eagles
Akpla mellett Benjamint akartam még behúzni, sajnos az FCS-ség miatt előbbire esett a választásom, de így se rossz
ezt még egyszer, van benne persze pár homály dolog is
---
több mint 12 éve
Ez gondolom költői kérdés 😊 A drafton pl. a közös chatben súgtad meg diszkréten, hogy menjek a picsába hogy elvittem James-t, ha jól emlékszem Mock draft game-ben is behúztad + a korábbi sigjeid azt sejtetik hogy az Oregonnal sem állsz hadilábon 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
erre mondjuk kivancsi lennek, hogy honnan tudtad 😊reszletkerdes ftw vmint a megpendites szot nemtudom h lehet meg ennel is jobban felreertelmezni ...FakeKonkrétan azért pendítettem meg Neked a trédet mert tudtam hogy nagy LMJ fan vagy 😊Rataxes
több mint 12 éve
reszletkerdes ftw vmint a megpendites szot nemtudom h lehet meg ennel is jobban felreertelmezni ...FakeKonkrétan azért pendítettem meg Neked a trédet mert tudtam hogy nagy LMJ fan vagy 😊 Egyébként Őt én is bírom 😊 Most jutott eszembe hogy mely szavakat használtam a draftnapi csetelésünk lezárásakor, amire asszem már nem reagáltál: "De ha LMJ kell akkor komoly lehúzásszagot kell generálnod, mert egyébként simán elfér a rosteremen".. A félkövérrel kiemelt rész garantáltan szó szerinti idézet, a többiben 1-2 részletet lehet hogy egy másik, rokon kifejezés váltott.
Arról meg igazán nem tehetek hogy azóta IRL kiment egy körrel hamarabb és még feljebb ment az ára 😀
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Pead a Ramsben 2/18-ra, SJ-nél már nincs sok a tankban, szvsz kb. hasonló szerepre számíthat IRL, mint nálam CJ mellett.A másik két futó is jó helyre került Ballard 5/35 Colts, ahol azért annyira nincsenek komoly RB-k, Baker meg 7/43 Chargers, ahol Mathews mögött akár lehet 2. számú is ha McClainből FB lesz.
Crawford 3/18 Cowboys, be fog kerülni a DE rotációba, ennek is örülünk, mondjuk ha vki mint 4-3 LDE-ként számított volna rá annak jobban örültem volna.
Matthews és Wade még bent van de legkésőbb az 5. körben ők is el fognak kelni szvsz.
A Baker-Ballard párost szvsz valszeg szintén draftolják kb ott ahol én a 7. kör környékén.
Mondjuk ha folytatódik a tendencia akk minden kör 18. pickjére kell hatványozottan odafigyelnem 😀empty taxi
Rishard is rosterre fog kerülni a Phinsnél, annak ellenére h csak 7/20 lett.
Wade került mondjuk szar helyre: 7/38 Browns, egyhamar nem fog itt sok sót megenni szvsz.
Mindenesetre legalább az összes playámat draftolták IRL is.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...