GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Szerkesztettem, és köszi Fetomy, hogy helyet csináltál velük a 20 UDFA-dnak 😀
több mint 13 éve
De jól bevásároltatok a kidobott selejtjeimből 😀 főleg adam
több mint 13 éve
Addai és MD Jennings szerződése szabályos?SchleckFejből írtam, megnézem.
több mint 13 éve
ChargersBrodney Pool - 1.58M, 1.5M, 1.42M, UFA
Dominic Raiola - 1.4M, 1.4M, UFA
Brian Schaefering - 685k, 685k, 685k, UFA
Ezzel mi volt a baj? 😐

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piaconSzegecsEz mondjuk ott bukik, hogy itt senkinek nem kerül semmibe 😀
Nem véletlen van egy-két igencsak elborult dolog a capünkhöz képest, így sajna muszáj mindenkit túlfizetni, hogy maradjon

több mint 13 éve
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piaconSzegecsén 13 millát biztosan megadnék neki 😀
több mint 13 éve
itt nem az a kérdés, hogy irl-hez, vagy a többi TE-hez hogyan viszonyul(na) Gronk fizetése, hanem az, hogy ha szabadügynök lenne, akkor mennyit kapna a piacon

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Attól függ... Egyszerű amúgy kiszámolni. Top TE, így vélhetően szeretne majd a legjobban fizetett lenni az akkori aktuális TE pénzekhez képest 😊Hehe, 7 alatt gondolom, hogy még így se nagyon fogom megúszni mondjuk 😊WyattMeglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉fetomy
több mint 13 éve
Hehe, 7 alatt gondolom, hogy még így se nagyon fogom megúszni mondjuk 😊Meglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉fetomy

több mint 13 éve
Meglátjuk, 13 millió garantált a 8 évért, zseniális szerződés ^^WyattAkkor mivel a róziknak szem előtt kell tartani az IRL szerződését, számíthatsz egy 13 millió / éves fizura 😉
több mint 13 éve
Ohh, csak plusz hat év a meglévő kettőhöz, szal végül úgy néz ki, hogy 8 év alatt 55 milliót kereshet, az még 7 sincs, az úgy egészen korrektWyattJó, de azért nyilván sejtheted te is, hogy ettől függetlenül itt a rózik valami irgalmatlan környéki zsét kérnek el neki, ha az eddigiekhez hasonló szezonokat fog hozni még.
több mint 13 éve
Ohh, csak plusz hat év a meglévő kettőhöz, szal végül úgy néz ki, hogy 8 év alatt 55 milliót kereshet, az még 7 sincs, az úgy egészen korrekt

több mint 13 éve
Azért azt ne feledd, hogy ez a játék arról szól, hogy a másik viszont nehogy mázlista legyen, még ha én egyszer az is voltam. 😀 😛Pontosan tudom, hogy főleg somos és szegecs volt túl punci, de a lényeg ugyanaz: Olcsón megúsztad, úgyhogy pssszt 😀fetomyMondjuk aki ennyire olcsón bemákolta Megatront szerintem inkább ne nagyon pofázzon 😛fetomyNana, én mondtam, hogy kipengettem volna neki évi 15 millát is, a rózi volt a ratyi, hogy a 10 is elég volt. 😀
De így a liga egyik legjobban fizetett játékosa, itt is. 😀
Gronko viszont nem a legjobban kereső TE. 😛Stez
több mint 13 éve
Pontosan tudom, hogy főleg somos és szegecs volt túl punci, de a lényeg ugyanaz: Olcsón megúsztad, úgyhogy pssszt 😀Nana, én mondtam, hogy kipengettem volna neki évi 15 millát is, a rózi volt a ratyi, hogy a 10 is elég volt. 😀Gronko megkapta az új szerződését.Mondjuk aki ennyire olcsón bemákolta Megatront szerintem inkább ne nagyon pofázzon 😛fetomy
Holdoutolhatna nálunk valami hasonló zsé reményében. 😛Stez
több mint 13 éve
Majd az lesz, ha lejár a szerződéseNana, én mondtam, hogy kipengettem volna neki évi 15 millát is, a rózi volt a ratyi, hogy a 10 is elég volt. 😀Gronko megkapta az új szerződését.Mondjuk aki ennyire olcsón bemákolta Megatront szerintem inkább ne nagyon pofázzon 😛fetomy

több mint 13 éve
Nana, én mondtam, hogy kipengettem volna neki évi 15 millát is, a rózi volt a ratyi, hogy a 10 is elég volt. 😀Gronko megkapta az új szerződését.Mondjuk aki ennyire olcsón bemákolta Megatront szerintem inkább ne nagyon pofázzon 😛fetomy
Gronko viszont nem a legjobban kereső TE. 😛
több mint 13 éve
Gronko megkapta az új szerződését.Mondjuk aki ennyire olcsón bemákolta Megatront szerintem inkább ne nagyon pofázzon 😛
több mint 13 éve
Jaja, mi is ezt hittük, amikor Bobzilla megkapta a lovettát a hosszútávú szerződésével. 😛Gronko megkapta az új szerződését.Meg, hogy szakadna meg 😀
Nálam nagyon szívesen játszana ugyanilyen feltételekkel még két évig 😊
Asszondja 6 év 54 millió, abból lehet, vagy 30 körüli garantált. Évi 9 misi még leosztva se lesz viszont olcsó (mégha nálunk kevesebb is lesz kb két millával)
No mindegy, legalább be van biztosítva a poszt IRL 😛Wyatt
több mint 13 éve
Gronko megkapta az új szerződését.Meg, hogy szakadna meg 😀
Nálam nagyon szívesen játszana ugyanilyen feltételekkel még két évig 😊
Asszondja 6 év 54 millió, abból lehet, vagy 30 körüli garantált. Évi 9 misi még leosztva se lesz viszont olcsó (mégha nálunk kevesebb is lesz kb két millával)
No mindegy, legalább be van biztosítva a poszt IRL 😛

több mint 13 éve
Gronko megkapta az új szerződését. Holdoutolhatna nálunk valami hasonló zsé reményében. 😛
több mint 13 éve
JJ szép utat járt be a kiszállásától az co-commishságig 😀tenorxwow, az oldal szerkesztőjeként dönthettem az udfa ügyekről, az élet császára vagyok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
JJ szép utat járt be a kiszállásától az co-commishságig 😀
több mint 13 éve
jó lépjünk tovább, mert ha valaki nem tud semmit, az a baj, ha valaki meg túl sokat tud, az a baj, hogy ugyan mit képzel magáról, miért nézi le a többieketment a lájk, nagyon igazad van

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal