GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Rata: én megmentettelek attól hogy kivágjanak, mert cap hitet trade-eltél Gabóval 😛adam8Ez így ebben a formában nem igaz... Cutolhatnám Charles Johnsont is abból a trédből és akkor nem mentettél meg semmitől 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
na ugye csak kiderül, hogy milyen fontos a vessző is 😛 😉
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Azért nem tökéletes a cucc:Hoppá igen. Méghozzá azért nem tökéletes, mert néhányan szeretik rosszul írni a selectiont 😛
3/2. Buccaneers: Brandon Brooks G, (Miami-Ohio)
4/13. Buccaneers: Tank Carder LB, (TCU)
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)
4/16. Buccaneers*: Antonio Allen S, (South Carolina)
4/35. Broncos: B.J. Coleman, QB (Chattanooga)
Rata: én megmentettelek attól hogy kivágjanak, mert cap hitet trade-eltél Gabóval 😛adam8
Pl. a buccaneers három pickje azért maradt ki, mert a vessző rossz helyen van 😂 Ugyanis darabteli az pontos egyezést keres, így Brandon Brooks-ra nem találta meg a Brandon Brooks G cellát 😀 (mivel excelbe külön cellába kellett rakni az adatokat, aminél a ,-nél választotta el a cellákat, így a nevébe került a poszt is)
Zeuerlein pedig helyesen Zuerlein, az ilyen B.J. Colemaneket pedig space nélkül írták be IRL, itt meg B. J.-nak 😊
Úgyhogy legközelebb majd helyesen csináljátok a trackert és tökéletes lesz 😀
egyébként attól még jó, nyilván amúgyis rá kell keresni választás előtt a trackerben 😉
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Azért nem tökéletes a cucc:DARABTELI(A:A;B1) ahol A oszlopban vannak az itt draftoltak nevei, B1-ben pedig az IRL 1/1 neve pl. Amelyik cellába beleírod és lehúzod, odarak egy 1-et vagy 0-át attól függően,hogy megtalálta-e.1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊fetomyNa ezt a funkciót pl. nem vágom, de majd megpróbálom kiokoskodni...Rataxes
De nagyon rendes leszek: tessékfetomy
3/2. Buccaneers: Brandon Brooks G, (Miami-Ohio)
4/13. Buccaneers: Tank Carder LB, (TCU)
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)
4/16. Buccaneers*: Antonio Allen S, (South Carolina)
4/35. Broncos: B.J. Coleman, QB (Chattanooga)
Rata: én megmentettelek attól hogy kivágjanak, mert cap hitet trade-eltél Gabóval 😛
több mint 12 éve
ja ezért lett neked 68 ember 😀 azokat a játékosokat is beletette, akik egyetemi csapatának neve nálunk kicsit másképp lett leírva, Brandon Books pl. sima 3. körös volt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
B.J. Colemant én draftoltam
több mint 12 éve
DARABTELI(A:A;B1) ahol A oszlopban vannak az itt draftoltak nevei, B1-ben pedig az IRL 1/1 neve pl. Amelyik cellába beleírod és lehúzod, odarak egy 1-et vagy 0-át attól függően,hogy megtalálta-e.Na ezt a funkciót pl. nem vágom, de majd megpróbálom kiokoskodni...RataxesHáát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Rataxes1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊fetomy
De nagyon rendes leszek: tessék
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Na mondjuk ezt én sem ismertem 😀Na ezt a funkciót pl. nem vágom, de majd megpróbálom kiokoskodni...RataxesHáát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Rataxes1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊fetomy
több mint 12 éve
Na ezt a funkciót pl. nem vágom, de majd megpróbálom kiokoskodni...Háát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Rataxes1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊fetomy
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Na akkor 1 órám kárba ment 😀Háát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Rataxes1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊fetomy
több mint 12 éve
Háát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Rataxes1 óra? Berakot excelben az IRL draft trackert meg az ittenit, majd egy DARABTELI-t végighúzol rajta 😊
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ha már helyetted dolgoztak a csapatok a játékos kiválasztásánál, ennyi a minimum, amit megtehetsz 😊Háát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀RataxesVan valaki aki már kigyűjtötte az IRL draftolt, de nálunk UDFA játékosokat...? Ha igen akkor igazán megkímélhetne engem (és sorstársaimat) a böngészgetéstől 😊RataxesÚgy mi az izgalom az UDFA draftban? 😛adam8
több mint 12 éve
Háát, nekem nem attól lesz izgalmasabb hogy 1 órán keresztül két lista összehasonlításával vesződök 😀Van valaki aki már kigyűjtötte az IRL draftolt, de nálunk UDFA játékosokat...? Ha igen akkor igazán megkímélhetne engem (és sorstársaimat) a böngészgetéstől 😊RataxesÚgy mi az izgalom az UDFA draftban? 😛adam8
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Van valaki aki már kigyűjtötte az IRL draftolt, de nálunk UDFA játékosokat...? Ha igen akkor igazán megkímélhetne engem (és sorstársaimat) a böngészgetéstől 😊RataxesÚgy mi az izgalom az UDFA draftban? 😛
több mint 12 éve
Van valaki aki már kigyűjtötte az IRL draftolt, de nálunk UDFA játékosokat...? Ha igen akkor igazán megkímélhetne engem (és sorstársaimat) a böngészgetéstől 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
na mivel kiderült ki az 1/1 én meg holnap déltől másfél-2 napot biztos nem leszek, ezért az 1/2: Jerron McMillian, S (Maine)ez alapján jöhet sztem gabtsi :rolleyes:
köszöneet!braxa88
több mint 12 éve
UDFAk vet mint kapnak gondolom ?
több mint 12 éve
Excelből bemásolva kicsit szétesett, de azért értelmezhető 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ultrajóarc leszek, és bejelentem, hogy van 85000 be nem írt büntim idénre
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk akkor simán csak átlagot kapnak, nem lesznek UDFA-k 😊mondjuk öt csapat nem írta még be a rookie szerződéseket, szóval simán lehet, hogy déltől még sokkal jobb udfa-t szerezhet 😊JJ TillerBocsánat, ez kimaradt. Mondjuk szvsz teljesen mindegy, hogy mikor írom be, de akkor kitörlöm.Newmanlégy hű az IRL Packershez és használd ki az összes hátralevő időt 😀fetomy
Bár ezt szabálykönyvben nem ártana átírni, mert már tavaly sem volt így