NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=492717#p492717Ők még nálam a rostered szerint.
több mint 12 éve
Nálam van eltérés, az én excelemben a cap hit 676000-el kisebb az összfizu pedig 616000-el, de mindjárt utánanézek, mi lehet a hiba oka.Megvan, az enyémből hiányzott az Amano bünti a tiedből meg a Eugene cut, ő még bennmaradt. Shaun Smith első két éves fizuja pedig 810,000, nem 685,000.
több mint 12 éve
na most lehet vinnyogni a rosterek miatt, elvileg beírtam mindenkit
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hajrá fetomy! ne húzz le nagyon 😕(írtam twitteren, majd nézz rá)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Jajj most jut eszembe: Te semmiképp ne várd ma.. ;DfetomyJó, hát azért ezt reméltem, de attól a többi még érdekel 😀
több mint 12 éve
Jajj most jut eszembe: Te semmiképp ne várd ma.. ;D
több mint 12 éve
Fetomy várható még ma valami? Kb mikor? Csak. hogy várjak-e 😊Hát konkrétan ma nem valószínű, de vmikor 1-2 óra fele már talán. Viszont nem merem megígérni, úgyhogy csak ezért ne maradj fent 😊
Habi meg lassan kicsúszik az időből 😀Wyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Fetomy várható még ma valami? Kb mikor? Csak. hogy várjak-e 😊Habi meg lassan kicsúszik az időből 😀
több mint 12 éve
Nem volt nagy munka + ugye a saját dolgomat is megkönnyítettem vele, de azért szívesen 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
thx a munkádat, sokkal egyszerűbb így.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Persze, én is így gondoltam, mint már többször írtam ezt a public másolatot csak tesztelési célzattal készítettem/osztottam meg 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
szerintem se kell olyan, amivel játszani lehet.azt mindenki vezeti magának a saját gépén, mint eddig.
több mint 12 éve
Természetesen - legalábbis gondolom - csak egy lesz a végén, ezt csak mutatóba raktam be Nektek... Gondolom Höri majd meg fogja osztani az övét az új rosterfrissítést követően... De akkor itt van az is, ha minden igaz épp dolgozik rajta:https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdENJUGFWUmUzZ05VUmh0WVluRUNacFE
Ezt már nem tudjátok szerkeszteni ugye?
Egyébként lehet hogy lesz egy harmadik, még nem tudom hogy Höri ki tud-e venni engem - mint ownert - a szerkesztési jogosultsággal rendelkezők közül, ha nem akkor majd javaslom neki hogy csináljon egy másolatot amit csak Ő tud abajgatni.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
igen, csak én nem höriét látom, ha ebben meg véletlenül rossz info van akkor semmi értelme.
több mint 12 éve
Inkább legyen egy, amit csak ketten tudtok editelni, a többiek meg nézhetik.
több mint 12 éve
legjobb vagy rata!
editke: de miért public ? pl a csaló fake egy trade előtt biztos beleokoskodna, de más is akár tök véletlenül klikkelget, mint magdika a földhivatalban. gondolom mindenki vezeti magának, minek nyúlhat ebbe ?gabtsi
Höri, Te gmailon egy másik változathoz kaptál hozzáférést, ez amit ide linkeltem az imént bárki által editálható szóval lehet hogy egy-két dolog már el van benne cseszve 😊Rataxes😊
Csináltam egy public változatot hogy lehessen tesztelgetni, ezt linkeltem ide, természetesen Höri verziója titkosított 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
legjobb vagy rata!editke: de miért public ? pl a csaló fake egy trade előtt biztos beleokoskodna, de más is akár tök véletlenül klikkelget, mint magdika a földhivatalban. gondolom mindenki vezeti magának, minek nyúlhat ebbe ?
több mint 12 éve
Pár dolog amit már leírtam ugyan - egy részét ide egy részét meg Neked PM-ben:- a fizuknál a számok közötti szóközöket nem szeretik a képletek
- a bünti fölötti részen minden csapatnál rejtve van 51 sor ami nullásokkal van tömve, ez a top 51 fizu számolásához kellett, ezek nélkül az 51-nél kevesebb játékossal rendelkező csapatoknál/későbbi éveknél hibát jelzett a dolog... az alul, fekete háttéren fehérrel írt rész szintén a top 51 számolása miatt van bent
- egy-két csapatnál találtam eltérést az általad és a képletek által számított összfizuk között: a San Diego 2013-as, a chicago 2013-as, valamint a Detroit '14-'15-'16-os összfizuja hibádzik, nem tudom hogy a Te verziód vagy a google docos a jó
- bármiféle változtatás után automatikusan menti magát a doksi
Elég értelemszerű a dolog használata szerintem, majdnemhogy tiszta MS Excel, de ha bármi kérdésed adódna természetesen állok rendelkezésre 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Höri, Te gmailon egy másik változathoz kaptál hozzáférést, ez amit ide linkeltem az imént bárki által editálható szóval lehet hogy egy-két dolog már el van benne cseszve 😊Rataxesoksa, akkor elkezdem magam kiismerni benne.
a rosterek egyébként múlt hét csütörtöki állapotban vannak, mielőtt elindultam volna pestre, akkor baszakodtam vele utoljára, de ma etse beírom a maradék újoncokat is.
több mint 12 éve
Höri, Te gmailon egy másik változathoz kaptál hozzáférést, ez amit ide linkeltem az imént bárki által editálható szóval lehet hogy egy-két dolog már el van benne cseszve 😊
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
végül lett all-in-one xl sheet a rosterekről ?gabtsiIgen, elkészültem vele:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdC1qMW1Xd2I5RDZ4VWN3YmNtTndwalE#gid=28
Természetesen Höri is kapott értesítést, remélem kényelmesnek/megfelelőnek találja a Google doc-os környezetet és a még nem regisztrált roster move-okat már ebben vezeti 😊
Ha minden igaz akkor a csütörtök délelőtt az itteni rosteres topicban lévő állapotokat tükrözi a dolog - úgy vettem észre hogy ekkor a csapatok egy részénél már be voltak írva a draftolt játékosok is.
Ex-Rataxes