NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Tenorx: Rakosgatom persze, de kell köztük idő, hogy lehessen emésztgetni és várakozni 😛 😊 Mondjuk neked nem kell már sokat várnod 😛

Storm: Tudomén, csak itt általában mindenkinek hof csapata van, így nem is szokás elfogadni a negatív kritikát 😀

empty: Meg kell valljam, Kolbot én nagyon nem tartom semmire 😀 Emiatt értékeltem lejjebb biztos, de hát ennyi szubjektivitás kell, meg hát ez úgyis még csak félig a te értékelésed 😊fetomy
Hát én attól elég messze vagyok, ezt tudom jól... 😊

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
én már megszoktam, hogy a szurkolók szemében mindig az a jó (jobb) játékos, aki nem játszik, szóval nem reklamálok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szerintem aki rookieként 8 meccs alatt összerohangál 850 yardot az nem olyan rossz, Hillis meg ha visszatér a clevelandi formájához ez simán 10-es egység, egyben is tudja tartani még sok évig őket Visi, jelenleg én se adnék rá 10-est, de 9-est mindenképpen.

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Ket megjegyzes:
- Saints is too high 😛
- lesz 10-esnel magasabb osztalyzat? 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Jó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.Rataxes
Hát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊
(Most a vetminek megemelt pénzeivel nem feltétlen alakul majd így)Wyatt
53-ból.

A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.szaba
Láttad Murrayt játszani?adam8
McCoynak pontosan 10szer annyi TDja volt tavaly mint neki 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Jó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.Rataxes
Hát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊
53-ból.

A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.szaba
Láttad Murrayt játszani?adam8
Jó, és szted akkor egyből 10-es, mert volt pár jó meccse? Ez esetben én kérek elnézést. Bob Sanderst megvenném!
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Engem az érdekel majd, hogy a végén mi fog számítani 😀Wyatt
53-ból.

Láttad Murrayt játszani?

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +eaglesmcnabb
Igen kétségkívül -taáln írtam is- megszaladtam és felértékeltem dolgokat itt-ott, de hát inkább azért szidjanak hogy túl nagyra tartom, mint túl szarnak 😀

Szélesebb skála kellett volna az biztos, de ha az összkép reális lesz akkor kevésbé gond 😊fetomy
Inkább raknád az újat 😛
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +eaglesmcnabb
Igen kétségkívül -taáln írtam is- megszaladtam és felértékeltem dolgokat itt-ott, de hát inkább azért szidjanak hogy túl nagyra tartom, mint túl szarnak 😀

Szélesebb skála kellett volna az biztos, de ha az összkép reális lesz akkor kevésbé gond 😊
több mint 12 éve
A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ez is jó lett, ment is a plusz 😊
Bár nálam McCoy egyedül jobb mint Hillis+DeMarco, de védhető ez az álláspont is perszeWyatt
Nem teljesen értek egyet, de ami fontosabb, hogy az RB poszt az, ahol muszáj legyen mögötted jóféle RB, mert könnyen sérülsz, fáradsz plusz 1 fajta RB ellen könnyebb védekezni is 😊

Storm: Hurrá, van aki pozitívan reagál egy hátsó helyre 😀 Reméltem, hogy azért nem mindenki küldd el az anyámba 😀fetomy
Nem reagáltam, de alapvetően az én részem is eléggé reális. Mondjuk én bízok Kolbban, IRL a Cards azért húzott 3 nem is rossz OL-t (Massie, Kelemete, Potter) és Kolb is akk volt jó az Eaglesben mikor megvédte az OL.empty taxi
el kell hogy szomoríjjalak: Kolb nem volt jó soha az Eaglesben. 😀

egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitWyatt
Ne viccelj, pont ez a lényege 😀fetomy
Akkor meg ne halljak még egy ilyen sírós szöveget, nem vagyok én Stez 😀
Toca meg inkább PM-re reagáljon, Üres taxi ladája sem olyan üres már

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Ingram mozdítható? 😀szaba
Eli trade utan meg kerdeses hogy nincs mozdithatatlan jatekosom?
Van az az ar amiert odaadom.
több mint 12 éve
Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitWyatt
Ne viccelj, pont ez a lényege 😀
több mint 12 éve
Ingram mozdítható? 😀
több mint 12 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀

Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
Hat igen mint irtam nem sikerult 😀 Ugyanarrol beszelunk.
Eli meg tulertekelt iden fasorba se lesz 😛
több mint 12 éve
Szerintem eddig igen korrekt a PR.
Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Dánke, dánke 😊

Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀fetomy
Sírásra nem kell (eddig sem sírtam soha), de reagálni azt biztos fogok nyugi. Mondjuk ez a lényege nem? 😀 Mert szólj, ha nem, és nem írok semmit

több mint 12 éve
Ha az én secondarym pozitív számot mer kapni, akkor hiteltelen az egész.
több mint 12 éve
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Dánke, dánke 😊

Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀
több mint 12 éve

Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
Bazdmeg, kérem vissza Ingramet meg Laut.
több mint 12 éve

Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.
több mint 12 éve
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀
Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀Toca
A lehető legjobban kezdted a kétszeres SB-győztes Elit irányítód eladásával 😂

több mint 12 éve
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀
Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀
több mint 12 éve
Már csak 4 posztot? 😀tenorx
Persze, majdnem 😀fetomy
5? 😀