NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Tenorx: Rakosgatom persze, de kell köztük idő, hogy lehessen emésztgetni és várakozni 😛 😊 Mondjuk neked nem kell már sokat várnod 😛Hát én attól elég messze vagyok, ezt tudom jól... 😊
Storm: Tudomén, csak itt általában mindenkinek hof csapata van, így nem is szokás elfogadni a negatív kritikát 😀
empty: Meg kell valljam, Kolbot én nagyon nem tartom semmire 😀 Emiatt értékeltem lejjebb biztos, de hát ennyi szubjektivitás kell, meg hát ez úgyis még csak félig a te értékelésed 😊fetomy
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
én már megszoktam, hogy a szurkolók szemében mindig az a jó (jobb) játékos, aki nem játszik, szóval nem reklamálok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Szerintem aki rookieként 8 meccs alatt összerohangál 850 yardot az nem olyan rossz, Hillis meg ha visszatér a clevelandi formájához ez simán 10-es egység, egyben is tudja tartani még sok évig őket Visi, jelenleg én se adnék rá 10-est, de 9-est mindenképpen.
több mint 12 éve
Ket megjegyzes:- Saints is too high 😛
- lesz 10-esnel magasabb osztalyzat? 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
McCoynak pontosan 10szer annyi TDja volt tavaly mint neki 😊53-ból.Jó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.RataxesHát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊
(Most a vetminek megemelt pénzeivel nem feltétlen alakul majd így)Wyatt
A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.szabaLáttad Murrayt játszani?adam8
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba
10 547
Jó, és szted akkor egyből 10-es, mert volt pár jó meccse? Ez esetben én kérek elnézést. Bob Sanderst megvenném!53-ból.Jó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.RataxesHát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊
A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.szabaLáttad Murrayt játszani?adam8
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
53-ból.Hát nekem mindegy, csak eddig az 53-ból számított elvileg az 51, mondjuk kb mindegy volt, mert általában nem a pénzesebbek voltak ps-ben 😊Engem az érdekel majd, hogy a végén mi fog számítani 😀WyattJó kérdés, de nem dereng hogy szezon közben külön szedte volna Höri a PS-t meg az aktív rostert, úgyhogy szerintem akkor is a teljes keret (61 fő) top 51 fizetése számít majd... Már csak azért is mert ugye reg. seasonban a sérülések okozta embercserék miatt eléggé összemosódik a practice squad meg az aktív roster.Rataxes
A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.szabaLáttad Murrayt játszani?
több mint 12 éve
Inkább raknád az újat 😛egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +eaglesmcnabbIgen kétségkívül -taáln írtam is- megszaladtam és felértékeltem dolgokat itt-ott, de hát inkább azért szidjanak hogy túl nagyra tartom, mint túl szarnak 😀
Szélesebb skála kellett volna az biztos, de ha az összkép reális lesz akkor kevésbé gond 😊fetomy
több mint 12 éve
egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +eaglesmcnabbIgen kétségkívül -taáln írtam is- megszaladtam és felértékeltem dolgokat itt-ott, de hát inkább azért szidjanak hogy túl nagyra tartom, mint túl szarnak 😀
Szélesebb skála kellett volna az biztos, de ha az összkép reális lesz akkor kevésbé gond 😊
több mint 12 éve
szaba
10 547
A Murray-Hillis páros nálam mondjuk 7-nél biztos nem több. 😀 Én is felkaptam a fejem néhány magas pontértéknél.
több mint 12 éve
el kell hogy szomoríjjalak: Kolb nem volt jó soha az Eaglesben. 😀Nem reagáltam, de alapvetően az én részem is eléggé reális. Mondjuk én bízok Kolbban, IRL a Cards azért húzott 3 nem is rossz OL-t (Massie, Kelemete, Potter) és Kolb is akk volt jó az Eaglesben mikor megvédte az OL.empty taxiEz is jó lett, ment is a plusz 😊Nem teljesen értek egyet, de ami fontosabb, hogy az RB poszt az, ahol muszáj legyen mögötted jóféle RB, mert könnyen sérülsz, fáradsz plusz 1 fajta RB ellen könnyebb védekezni is 😊
Bár nálam McCoy egyedül jobb mint Hillis+DeMarco, de védhető ez az álláspont is perszeWyatt
Storm: Hurrá, van aki pozitívan reagál egy hátsó helyre 😀 Reméltem, hogy azért nem mindenki küldd el az anyámba 😀fetomy
egyébként jó látni fetomy hogy dobálózol a 9-10-ekkel, csak sajnos néhol ok nélkül 😀 ment a +
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Akkor meg ne halljak még egy ilyen sírós szöveget, nem vagyok én Stez 😀Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitWyattNe viccelj, pont ez a lényege 😀fetomy
Toca meg inkább PM-re reagáljon, Üres taxi ladája sem olyan üres már
több mint 12 éve
Ingram mozdítható? 😀szabaEli trade utan meg kerdeses hogy nincs mozdithatatlan jatekosom?
Van az az ar amiert odaadom.
több mint 12 éve
Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitWyattNe viccelj, pont ez a lényege 😀
több mint 12 éve
szaba
10 547
Ingram mozdítható? 😀
több mint 12 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Hat igen mint irtam nem sikerult 😀 Ugyanarrol beszelunk.
Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
Eli meg tulertekelt iden fasorba se lesz 😛
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Sírásra nem kell (eddig sem sírtam soha), de reagálni azt biztos fogok nyugi. Mondjuk ez a lényege nem? 😀 Mert szólj, ha nem, és nem írok semmitSzerintem eddig igen korrekt a PR.Dánke, dánke 😊
Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀fetomy
több mint 12 éve
szaba
10 547
Ha az én secondarym pozitív számot mer kapni, akkor hiteltelen az egész.
több mint 12 éve
Szerintem eddig igen korrekt a PR.Dánke, dánke 😊
Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.Delonso_
Hát ilyen Stez-Tenorx-Wyatt sírásra mindenképpen számítok 😀 De igyekeztem mind a hármat első helyre tenni, így talán nem lesz majd baj 😀
több mint 12 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Bazdmeg, kérem vissza Ingramet meg Laut.
Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)fetomy
több mint 12 éve
Toca: De ilyet ne jelentsél már ki egy ilyen trade-el bazdmeg 😀Denver Broncos adja:
Eli Manning
Detroit Lions adja:
Melvin Ingram DE + Ronnell Lewis DE + James Laurinaitis LB + 2013/1(Lions)
több mint 12 éve
Szerintem eddig igen korrekt a PR.Bár az elejéről még lesz aki nem ért majd egyet.
Szintén várom a folytatást. Toljátok a pluszokat.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀A lehető legjobban kezdted a kétszeres SB-győztes Elit irányítód eladásával 😂
Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀Toca
több mint 12 éve
Fetomy állat, lett nem tudom hogy kerültem ennyire előre 😀. Érdekes ráakartam erősíteni az O-ra erre a D lett jó 😀 Ki érti ezt 😀Egyedül RT drafttal nem értek egyet 😀
1 évig még jó lesz az Újpest szlogen nekem ,csak aggódom ha ennyire elől vagyok hogy lesz 1/1 😀
több mint 12 éve
5? 😀Már csak 4 posztot? 😀tenorxPersze, majdnem 😀fetomy