NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Ez milyen trade bazzeg Empty.Posey és Martin előtt lesz a DC-n? Nem hinném.
Nem kapsz semmit, de a Texans 3. számú WR-ét eladod.Höri
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Na, Fetomy lássuk az 5. lionst! 😀
több mint 12 éve
Ez milyen trade bazzeg Empty.miről beszélsz, Maehl nálam van! 😀
Nem kapsz semmit, de a Texans 3. számú WR-ét eladod.Höri
szerk.: 5. körért vihető 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
top10es hely, yeah az már playoff. Ráadásul Szegecset beelőztem, már csak a gonosz rajnák a főellenségek.
több mint 12 éve
lehet fetomy aszerint értékel, kivel hányszor és milyet tradelt 😀
több mint 12 éve
ezzel tisztában is vagyok, de már a top15 is túlzás egy kezdő DE, kezdő LG és kezdő SS nélküli csapattól 😀top10ben a bears, jóvicc 😂 😂kihagysz 1 apróságot: fetomy Bears fan 😉empty taxi
fetomy ezt most magyarázd el a programnak is légyszíves 😊eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ez milyen trade bazzeg Empty.Nem kapsz semmit, de a Texans 3. számú WR-ét eladod.
több mint 12 éve
kihagysz 1 apróságot: fetomy Bears fan 😉empty taxiplusz szarul is értékel 😛
Stez: Nem baj, legalább lehet szidni 😀 Csak gondoltam most a változatosság kedvéért ne te reklamálj, hanem ellened valaki(k) 😀😛
több mint 12 éve
ideje volt, enyhén túlértékeled a csapatom 😊fetomy majd a megbeszélt söröket valamikor átadom 😛tenorxAzt el is várom, de azért várd meg vele a végét 😀
Egyébként is a Stez/Tenorx páros egyik tajga készülhet, mert benne lesz a következő részben 😛
draft: Nabazz, tudtam hogy valamit elfelejtettem.. Amúgy akkor jó, az elcsúszások kb. kiegyenlítették egymást 😊fetomy
aztán meg lesz meglepődés, amikor nem jutok PO-ba sem a rookie QB-mal 😊
több mint 12 éve
top10ben a bears, jóvicc 😂 😂kihagysz 1 apróságot: fetomy Bears fan 😉
fetomy ezt most magyarázd el a programnak is légyszíves 😊eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
top10ben a bears, jóvicc 😂 😂fetomy ezt most magyarázd el a programnak is légyszíves 😊
több mint 12 éve
fetomy majd a megbeszélt söröket valamikor átadom 😛tenorxAzt el is várom, de azért várd meg vele a végét 😀
Egyébként is a Stez/Tenorx páros egyik tajga készülhet, mert benne lesz a következő részben 😛
draft: Nabazz, tudtam hogy valamit elfelejtettem.. Amúgy akkor jó, az elcsúszások kb. kiegyenlítették egymást 😊
több mint 12 éve
49ers:QB szerintem sok a 8 pont, ha Smith idén is jó lesz, akkor talán, viszont RB poszton kevésnek érzem, nem kell egy 1300 yardos back szerintem, ha vannak jó játékosok különféle feladatokra (Spiller egyébként meg Jackson kiesésekor megmutatta, hogy jó játékos). Offense többi részével egyetértek, bár szerintem a fal talán kicsit jobb ennél, bár tény, hogy inkább a potenciál nagy a fiatalok miatt.
Defense:
LB sort túlértékeled szerintem, Ruud sajna elkopott kicsit, hiába a sok jó OLB, MLB poszton nem annyira ász a helyzet. Másrészt viszont CB poszton én látom Thomasban a no.1 CB-t, a sérülése előtti két szezonban összehozott 10 pick és 34 elütött passz elég impesszív, ráadásul "jókor" sérült meg, a szezon elejére teljesen rendben lesz. Jenkins és Cary Williams meg ideális 2-3. CB-nek szerintem, és Butler sem volt annyira rossz tavaly a Panthersben, be tud ő is ugrani.
Összességében én is kb. ide tenném egyébként a csapatot. Ja, és nem írtál draft alternatívákat. 😊
több mint 12 éve
fetomy majd a megbeszélt söröket valamikor átadom 😛
több mint 12 éve
jó lett fetomy, egyetértek nagyrészt, bár sztem fitz fr qb, de ezen nem veszünk össze, hiányosságokat én is hasonlóan látom.gabtsiHurrá, ilyet is ritkán olvasok már 😊
több mint 12 éve
jó lett fetomy, egyetértek nagyrészt, bár sztem fitz fr qb, de ezen nem veszünk össze, hiányosságokat én is hasonlóan látom.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Szerintem Soldi írja a hszeit a GM játékba, közösen használják az accot.Flashbackjeim vannak 😀tenorxTökéletes utódot sikerült találni 😀fetomy
jah és top10 😀
több mint 12 éve
Flashbackjeim vannak 😀tenorxTökéletes utódot sikerült találni 😀
több mint 12 éve
tavaly konferencia finálét játszott a csapat.Flashbackjeim vannak 😀
Elment Branch és Martin a secondaryből, Ward az elkapóktól és Vasquez a támadó falból. Crowder visszavonult.
Jött Moore, Ward helyére. Jött Hood a dline-ba és Butler Crowdert pótolni. A dline-ba szerintem viszonylag normális játékosokat hoztam, depth lesz. Most az oline az nyilván lehetne sokkal-sokkal jobb.
A többi leírt dologgal nincsen problémám.
Még azt sem mondanám, hogy túl sokat gyengültünk. Nem mondom, hogy SB-t fogunk nyerni, vagy biztosan megismételjük a konferencia finálét, de ez a csapat nem a 19. legerősebb alakulat a ligában.Habi
több mint 12 éve
tavaly konferencia finálét játszott a csapat.Elment Branch és Martin a secondaryből, Ward az elkapóktól és Vasquez a támadó falból. Crowder visszavonult.
Jött Moore, Ward helyére. Jött Hood a dline-ba és Butler Crowdert pótolni. A dline-ba szerintem viszonylag normális játékosokat hoztam, depth lesz. Most az oline az nyilván lehetne sokkal-sokkal jobb.
A többi leírt dologgal nincsen problémám.
Még azt sem mondanám, hogy túl sokat gyengültünk. Nem mondom, hogy SB-t fogunk nyerni, vagy biztosan megismételjük a konferencia finálét, de ez a csapat nem a 19. legerősebb alakulat a ligában.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
azért az túlzás hogy ilyen Vikings és Steelers mögöttünk van, te sem gondolod komolyan 😀😀😀DDDDDDDDDfel nem foghatom hogy lehetek ilyen elől ilyen fos safety sorral illetve OL-al 😀
több mint 12 éve
Köszi az értékelést, hátrébb vártam magam. A DB-soromat szerintem durván túlértékelted, a DL-t meg egy nagyon kicsit alul... LB-ben se biztos hogy kijár a hetes szerintem, Greenway ugyan ligaelit de a többi kezdő már erősen elkopófélben van. Az O-fal valóban elég gyenge, asszem idén WCO-val operálunk 😊 5-10 yardra talán még Sancho is odadobja a lasztit a WR-ekben meg szerintem ott van a lehetőség hogy YAC-ban jók legyenek.Az egyetlen bánatom hogy az NFC Northból utolsóként lettem rangsorolva 😕 De nem is baj, underdogként majd odacsapunk 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Holnap már kirakod az első helyezettet is?tenorxIgen, de azért jutni fog idő a Lions fikázására is szerintem 😛
több mint 12 éve
Holnap már kirakod az első helyezettet is?Arra még sajnos várni kell holnapig 😕fetomyNa ugye bazmeg, nem lehet várni semmire.. 😀fetomyRakd már ki, hadd ekézzük tenorx osztályzatait 😛Igor