NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Fleming gondolom ILB lesz FucunálHörirosszul, amíg a 49ers DC-ben OLB addig nálam is, de PS-ban tök mindegy 😊
több mint 12 éve
7. hely gratulálok fetomy 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDaz urlacher-shanle-fujita kezdősor kapott egy 10est 😀😀😀DD jó most jött frissítésnek lavonte de akkor is...
9-es DB-k gregoryval a kezdőben, csere S nélkül... nagy-nagy grat ezért is 😀
A DT-duóm viszont tényleg ligaelit, szerintem a legjobb a ligában 😛 erre büszke is vagyok. :cool:
reálisan kb. olyan 16- helyre raknám magam, de azért kösz. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Király, még jó hogy ilyen magasra raktál fetomy (legközelebb nem kapsz ennyi sört), így legalább nagyobb lesz a pofára esés a szimuláció alatt... *szarkazmus off*Ahhoz viszont mindenképp grat, hogy nem féltél bálványokat döntögetni (Panthers, 49ers.... Steelers 😀), és befértek olyan nímand csapatok a TOP 5-be, mint akik végül befértek. 😊
A Pacskersz és Pecc ellen kikaphatunk, Rajnát illene lenyomni.. tenorx ha meg előttünk végez, no comment 😕
PS: azon töprengtem még, hogy ez 7 kategória.. esetleg érdemes lenne súlyozni a pontokat, és mondjuk egyes egységekre kicsit több pontot adni: QB-re mondjuk kétszeres szorzó, RB/DL/LB-re 1.5, WR/OL-re 1.25... a DB maradhat egyszeres - és így pontosan 100 pontra jön ki a dolog. (Ha excelbe van, akkor meg pláne könnyű lenne?)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
hiába na, nem volt kapacitás Bőrfiktre, senki sem adott 4. kört 😕
több mint 12 éve
Ne szórakozz fetomy, Gabo elé engem 😀Én is, csak aztán a sörök meggyőztek 😛 😀
Reálisan olyan 10-12. helyre lőttem magam.tenorx
Örülök ha tetszik Stez 😀 Amúgy ha bőrfiktet behúzod, sima no1 hely 😛
több mint 12 éve
braxa88
12 534
első NFC West hely. és top10. zsír 😛
több mint 12 éve
Wildcard a cél idén, nincsenek irreális elvárásaim szerintem.Ne szórakozz fetomy, Gabo elé engem 😀ez azért van, hogy sokkal fájóbb legyen, ha elbuksz a nagy elvárások után 😊Stez
több mint 12 éve
Ne szórakozz fetomy, Gabo elé engem 😀ez azért van, hogy sokkal fájóbb legyen, ha elbuksz a nagy elvárások után 😊
több mint 12 éve
Nem volt egyszerű Soldi, még a 😉 smileykat is kerülöd!nem fér a fejembe, hogy erre hogy jöttél rá vazze 😕HabiTökéletes utódot sikerült találni 😀fetomySzerintem Soldi írja a hszeit a GM játékba, közösen használják az accot.
tenorx
több mint 12 éve
boooooooooooooooooooo tudtam, hogy fetomy utál, teljesen irreális, hogy nem én vagyok az első, az egész sorozat egy nagy szar innentől kezdve!!!!!!!!!
több mint 12 éve
Ne szórakozz fetomy, Gabo elé engem 😀Reálisan olyan 10-12. helyre lőttem magam.
több mint 12 éve
az a kép... 😂 nagy plusz fetomy ezért is 😀
több mint 12 éve
nem fér a fejembe, hogy erre hogy jöttél rá vazze 😕Szerintem Soldi írja a hszeit a GM játékba, közösen használják az accot.Flashbackjeim vannak 😀tenorxTökéletes utódot sikerült találni 😀fetomy
tenorx
JT Daniels fan
több mint 12 éve
ja, JJ-t is eltiltja Höri egész idényre, helyette JC6 ugrik be
több mint 12 éve
a bounty-s eltiltások itt is érvényesek lesznek?kristofNem, itt szaba komplett csapata kapott eltiltás kokszolás miatt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a bounty-s eltiltások itt is érvényesek lesznek?
több mint 12 éve
Nincs az ilyen sérüléseknél idegesítőbb...
több mint 12 éve
Nagyon jók az értékelők fetomy.A magaméhoz annyit, hogy az első három WR-em kurva jó valóban, de azon kívül van a frissen cutolt Jacoby Jones és ennyi. TE-ben meg Zach Millert nagyon elbaszták a Seahawksosok, Pro Bowlerből lett egy 3. OT belőle aki néha el is kap. Mondjuk depth van. Emellett Saunders a tikos sleeperem, szerintem idén, legkésőbb jövőre gecinagyot fog robbantani. 😀 Szóval szerintem ezt a csoportot túlértékeled, a DL-t viszont le, mindkét DE tavaly első körben draftolt többé-kevésbé stabil kezdő, NT mondjuk tényleg kéne normális. 😛
több mint 12 éve
Jeant meg ha annyia szabadulni akartál tőle, Empty kínálhattad volna egy Texans fannak 😕adam8Nem én kínáltam Wyatt kérdezte h eladó-e.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Köszi az értékelést, Fetomy azzal vitába szállnék, hogy nincs két jó kezdő safety Mert Quinton Carter is kezdő, nem is játszik rosszul, gondolom nem Godfreyval volt problémád 😀Jeant meg ha annyia szabadulni akartál tőle, Empty kínálhattad volna egy Texans fannak 😕
több mint 12 éve
top10es hely, yeah az már playoff. Ráadásul Szegecset beelőztem, már csak a gonosz rajnák a főellenségek.Hörioverrated, as usual
The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
miért nem várod meg? most előttük van.Ez milyen trade bazzeg Empty.Posey és Martin előtt lesz a DC-n? Nem hinném.empty taxi
Nem kapsz semmit, de a Texans 3. számú WR-ét eladod.Höri