NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Mondjuk Tavon a legnagyobb steal gondolom 😀Rajnayep 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Easy WinHörimajd a vegen mondjad 😛
ja hogy az eddig kurvara nem sikerult ? so sad 😕
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szigorúan az IRL/GM draft közötti különbségek alapján (remélhetőleg nem kúrtam el semmit 😛):A legnagyobb stealek
252 Colts T.J. Graham, WR (NC State) 69 -183
201 Titans DeVier Posey, WR (Ohio State) 68 -133
200 Seahawks Bryan Anger, P (California) 70 -130
250 Chargers Adrien Robinson, TE (Cincinnati) 127 -123
211 Texans Lamar Holmes, OT (Southern Miss) 91 -120
239 Steelers Keshawn Martin, WR (Michigan State) 121 -118
213 Browns Gino Gradkowski, OL (Delaware) 98 -115
212 Eagles Omar Bolden, CB (Arizona State) 101 -111
178 Patriots Josh LeRibeus, OG (Southern Methodist) 71 -107
204 Raiders Frank Alexander, DE (Oklahoma) 103 -101
(Az mi komoly, hogy 68-71 közötti emberek nálunk nem fértek be a top177-be 😀)
A legnagyobb reachek
(253 játékos kelt el IRL, így az UDFA-ket 254-re írtam)
52 Bengals Chris Polk, RB (Washington) 254 202
78 Falcons Michael Brewster, C (Ohio State) 254 176
94 Panthers Dwight Jones, WR (North Carolina) 254 160
97 Bills Chase Minnifield, CB (Virginia) 254 157
71 Raiders Alfonzo Dennard, CB (Nebraska) 224 153
114 Falcons Vontaze Burfict, LB (Arizona State) 254 140
115 49ers Leonard Johnson, CB (Iowa State) 254 139
119 Vikings James Brown, OG (Troy) 254 135
105 Eagles Cam Johnson, DE (Virginia) 237 132
122 Colts (from Jets) William Vlachos, C (Alabama) 254 132
több mint 12 éve
Lions lol 😀Hörién örülök, hogy ennyire kiegyenlített a liga
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ja, és köszi az egész munkád 😊Csatlakozom, kösz fetomy. 😊
Wyatt
több mint 12 éve
Köszönöm, szerintem egy-két poszton túl is értékeltél.. egyedül talán a QB 7-est upgradelném feljebb egy pontocskával (ha már Luck csak ugy natúr megkapta a nyolcast 😛), viszont a WR sorom ugyanakkor messze nem hinném hogy 8-as. (Pettigrew+Boldin.. ennyi, a többiek mint No 3-k)Amúgy lehet, hogy Winston lesz a LT.. ami már nagy upgrade lenne.. de azt majd még kisakkozom
Köszi a munkádat!
Tenorx, grat! Innen csak pofára esés lehet a vége 😀 (ahogy nekem is amúgy... 😐 )
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Ja, és köszi az egész munkád 😊Valamint részvétem a Ravens és a Lions GM-jének, ha tart az átok, idén ők sem jutnak PO-ba 😀
több mint 12 éve
Ja, és a tacklecsere ügy: Foster simán tud tacklet és Harris is, bár LT-nek egyik sem jó, de RT-ben simán van mélység, csak át kell mozgatni az embereket.
több mint 12 éve
Egyébként ha nem Tannehillt húzom, akkor Osemele lett volna a pick valószínűleg.
több mint 12 éve
Érdekes ez a hármas holtverseny, mondjuk azt nem vágom, a Lions WR sora mitől három ponttal jobb, mint az enyém, ha egyszer Wallace=Vincy (legalább), mögötte meg a legjobb ember Baldwin, aki nem rossz, de azért nem is szarok be tőle. Nálam van két viszonylag gyenge kezdő no2 srác (Doucet, bár ő most kiszorul és Jones), meg PM új slotja és Posey, aki akár kezdhet is, szóval nem fogok most WR után kajtatni, de egyébként korrekt elemzés (bár én a DL-emnek nem biztos, hogy ilyen magasat adtam volna, mert nincs benne sztárDE, mondjuk nem is akartam mert rotációhívő vagyok).
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Hmm, érdekes 😊QB, korrekt, RB, én is így számoltam, de egy 8-nál sem sértődtem volna meg, WR/TE (mi tudjuk, hogy nem olyan sok, mint amennyinek tűnik, de attól még az 😀), OL nálam is 10
DL: mondjuk nálam Castillo bőven magas szintet képvisel még, mellette van még két IRL 3. körös játékos, ez azért szerintem nem olyan rossz depth 😊
DB: 5 - Nem túl acélos. Webb jó,de mögötte nem sok jó van, S-ben Nelson-Barron jó lehet, depth so-so
Ez viszont túl alacsony szerintem, safetysor szerintem már most több mint kiemelkedő, de Barron még csak rookie, fogjuk rá, Webb top10 lazán, mögötte meg van egy csomó megfelelő ember, de a CB-részleg tényleg ne legyen így mondjuk 6-nál jobb most, viszont az S nálam nagyon alaphangon 8-as, és akkor tényleg legalját mondtam, ebből az 5-öt nem értem 😊
Én azt hittem a támadósor rosszabbat kap, a védelem meg jobbat, de majd meglátjuk mit hoz a jövő/sim 😀
több mint 12 éve
No2. overall, nem rossz, kicsit túlértékelt vagyok, bár nem annyira, mint tenorx... 😛
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=VLnWf1sQkjYEzek után de szép is lesz lemaradni a POról 😊
több mint 12 éve
Furcsa fogalom nálad a mindjárt kedves Fetamás 😀
több mint 12 éve
Hát kabbe igor... 😀A saját hibád, túl sok infót adtál meg.. 😛 ráadásul eléggé feltűnő volt a tiebreak rule is (ugynannyi pontnál egy adott csapatrésznél a magasabb rangot mindig a jobb overall rankingű csapat kapta) - azt mondjuk még nem néztem meg, hogy mondjuk egyenlő overall-nál mi alapján rangsoltál... még 😀
Amúgy mindjárt kirakom 😛fetomy
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Unatkoztam, matekoztam.Hehe, nem rossz
Hiányzik még
-az első (min 9.5*), a harmadik (8.75), a hatodik (8.5), a nyolcadik (8.25) és tizedik (8) offense.
-az első/második (min 9, nincs felső limit), az ötödik/hatodik (8.33-8.67) és huszonkettedik(!) defense (*ez utóbbi csak 7 pontot ér, szóval tuti az első számú brutális offense-zel van párban, különben nem lenne TOP 5 csapat.. így viszont hogy kijöjjön a min. 8.43-as overall átlag, ezek szerint az offense minimum 9.5 pontot ér - ez sanszosan a Patsé: Brady, Falcons RB, Welker-Gronk..)
A többit elég nehéz kibarkochbázni.. apróbb megállapításokat lehet tenni (tizedik off az egyik elit D-vel párosul), de azt már nem kötögetem.
Ergo a mai este tanulsága: ócska D-d van Wyatt 😛Igor
Mondjuk ócskának biztos nem nevezném, sőt, de ez már az én dolgom 😊
több mint 12 éve
Unatkoztam, matekoztam.Hiányzik még
-az első (min 9.5*), a harmadik (8.75), a hatodik (8.5), a nyolcadik (8.25) és tizedik (8) offense.
-az első/második (min 9, nincs felső limit), az ötödik/hatodik (8.33-8.67) és huszonkettedik(!) defense (*ez utóbbi csak 7 pontot ér, szóval tuti az első számú brutális offense-zel van párban, különben nem lenne TOP 5 csapat.. így viszont hogy kijöjjön a min. 8.43-as overall átlag, ezek szerint az offense minimum 9.5 pontot ér - ez sanszosan a Patsé: Brady, Falcons RB, Welker-Gronk..)
A többit elég nehéz kibarkochbázni.. apróbb megállapításokat lehet tenni (tizedik off az egyik elit D-vel párosul), de azt már nem kötögetem.
Ergo a mai este tanulsága: ócska D-d van Wyatt 😛
több mint 12 éve
Jó azért Kolbot meg Jacksont ne hasonlítsuk össze 😀 de persze mindenki úgy ítéli meg az embereket, ahogy jólesik.
több mint 12 éve
Jó gyerekek, sokak szerint meg Kevin Kolb is egy kurvajó franchise QB, mindenki úgy gondolom máshogy értékeli az embereket, személyes szimpátia is belejátszik, satöbbi. Ha nem így lenne, senki nem írna PR-t, mivel mindenki számára nyilvánvaló lenne minden 😊 Szerintem Fred Jackson abszolút nem ilyen top3 RB, és egyúttal szerintem Flacco igenis jó QB. Utóbbit pl. menő fikázni mint a szar, már azért is leszóltak mikor anno azt mondtam, hogy bejön érte a Ravens első körben (Idén Weedennel is így volt 😀), úgy látszik csak én látok benne valamit 😊Az meg más kérdés, hogy szerintem Brees sem akkora hiperszuper meg Rodgers sem akkora hiperszuper, csak szimplán sokkal jobban "el vannak kényeztetve" mint akár pl. Flacco. Jobbak nála, de nem ennyire.
De pl. Rodgersnél ez látható lesz, mert ha Flynn nem hoz olyan statokat a hawksban mint a packsben, akkor máris sejthető lesz, hogy mennyit számított az az OL/WR... Vagy ugyanígy ha netán Brees nem ír alá a Saintshez, és megy máshova, nála is érezhető lesz, hogy playoffba visz-e egy csapatot, ahol mondjuk szarok a WR-ek, vagy nem véd a fal. 😊
De ezek tudom, hogy sajátságos nézetek, és hülye vagyok ha nálam nem 25 értékkel jobb Brees mint a moslék Flacco, de sosem ültem fel az ilyen "elfogadott" véleményeknek, inkább sajátom volt mindig is, ezt igyekeztem belevinni a PRbe is itt-ott, mert szerintem így éri meg PR-t írni. De szívesen fogom olvasni bárki másét is, aki majd úgy értékel mindenkit ahogyan az elő van írva 😊 (De mondjuk volt, mikor felültem ilyeneknek. Cam Newton tavaly, Bruce Irvin idén. 😊)
"továbbra is nagyon könnyen adsz magas pontszámot"
Ezt biztosan mondhatom, így is fog maradni, mivel sok értelme nem lenne átírnom 😀
több mint 12 éve
Igazán felrakhattad volna fetomy.. most hogy fogok aludni az izgatottságtól, ráadásul tenorx miatt csupa rémálmaim lesznek 😐IgorNyugi Igor
😀
több mint 12 éve
Igazán felrakhattad volna fetomy.. most hogy fogok aludni az izgatottságtól, ráadásul tenorx miatt csupa rémálmaim lesznek 😐