NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
2023-as roster fájl

2024-es roster fájl

Draft tracker 2024

2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben

FA lista

Rosenhaus táblázat 2023

Rosenhaus táblázat 2022

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Én is rámentem volna, de azért Rice-al meg vagyok elégedve 😊 (btw őt is a Bearsből hoztam 😛 )

több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 501 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Fred Jackson 10 meccs, 5,5 yardos átlag, 6 TD, 39 elkapás, 442 yard, 0 TD (mindez egybeesett azzal az időszakkal, amikor a Bills passzjátéka még viszonylag egyben volt).

CJ Spiller decemberben (Jackson kiesése után) 5 meccsen 6,1 yardos átlag, 3 TD, 17 elkapás, 172 yard, 1 TD, ekkor már a Bills passzjátéka sem szárnyalt különösebben.

Akkor Spiller is top 3 futó? 😊somoskovig
Fenéket. Először is, Jackson blokkolása és a gyakori plusz ember a boxban erősen hozzájárult ahhoz, hogy a Bills jól passzoljon, amíg egészséges volt. Másodszor, Jackson jóval több carry-t kapott, különösen short yardage szituban, ami lehúzta az átlagát picit. 14 Bills meccset láttam tavaly, és Jackson egész elképesztő volt, Spiller meg csak szimplán jó. A tavalyi szezonban Jacksonnál egyértelműen jobbnak csak MoJot és Rice-t láttam.Rajna
örültem hogy szotyiért be tudtam húzni FAról 😊 , igaz már sok ideje nincs az NFLben.

nálam a 6. legjobb RB a ligában, elfogadom a 8-as osztályzatot ha mojo csak 9et kapott. szvsz az nagyobb vicc 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM
Fred Jackson 10 meccs, 5,5 yardos átlag, 6 TD, 39 elkapás, 442 yard, 0 TD (mindez egybeesett azzal az időszakkal, amikor a Bills passzjátéka még viszonylag egyben volt).

CJ Spiller decemberben (Jackson kiesése után) 5 meccsen 6,1 yardos átlag, 3 TD, 17 elkapás, 172 yard, 1 TD, ekkor már a Bills passzjátéka sem szárnyalt különösebben.

Fenéket. Először is, Jackson blokkolása és a gyakori plusz ember a boxban erősen hozzájárult ahhoz, hogy a Bills jól passzoljon, amíg egészséges volt. Másodszor, Jackson jóval több carry-t kapott, különösen short yardage szituban, ami lehúzta az átlagát picit. 14 Bills meccset láttam tavaly, és Jackson egész elképesztő volt, Spiller meg csak szimplán jó. A tavalyi szezonban Jacksonnál egyértelműen jobbnak csak MoJot és Rice-t láttam.Rajna
Én sem gondoltam egészen komolyan, csak kötözködtem kicsit. 😊

több mint 12 éve

lesean mccoy?braxa88
OK, plusz egy, ebből látszik, hogy nem nézek elég NFC-t 😊

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

lesean mccoy?
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
helyes-helyes, MoJo a legjobb 😊

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jackson tényleg faszipántos volt, amíg bírta (mondjuk McCoy nálam még talán befér elé)

több mint 12 éve

Fenéket. Először is, Jackson blokkolása és a gyakori plusz ember a boxban erősen hozzájárult ahhoz, hogy a Bills jól passzoljon, amíg egészséges volt. Másodszor, Jackson jóval több carry-t kapott, különösen short yardage szituban, ami lehúzta az átlagát picit. 14 Bills meccset láttam tavaly, és Jackson egész elképesztő volt, Spiller meg csak szimplán jó. A tavalyi szezonban Jacksonnál egyértelműen jobbnak csak MoJot és Rice-t láttam.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
A Bills OL pedig nem rossz run support.
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 308 — 49ers GM

Akkor Spiller is top 3 futó? 😊

több mint 12 éve
Meg az is hülyén jön ki, hogy ami Flacco QB-ban, az Fred Jackson RB-ben... az egyik tulajdonképpen egy gamemanager jó fallal és elit futóval, a ámsik meg egy átlag alatti QB-val, egy átlagos fallal és szinte semmi segítséggel visz a hátán egy offense-t.

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Sztem továbbra is nagyon könnyen adsz magas pontszámot, Flacco nem 8/10-es irányító, pláne nem, ha a secondarym 5/10. Ott jobban állok mint QB poszton, van a tavalyi évet nézve egy kiemelkedő CB-m, meg két gyengébb kezdő, most húztam, még egy jó nickelt szerintem. Free safety tényleg hiányposzt, de az idei classból senkit nem húztam volna be a harmadik kör előtt.
QB-ra visszatérve, azért gáz a relative magas pontszám, mert Brees és Flacco között nem két egység van 10-es skálán, az tuti.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most azért Stez részéről ennek a beszólásnak van valami bája 😂
Én azért megnézném, szal elég, ha Tenorkát kihagyod :rolleyes:

több mint 12 éve
lenyugodhatnál most már, gondolom hamarosan kint lesz
örüljél, hogy topban vagy, aztán csíteld meg a programot is majdStez
Amúgy rákúrt a rinyálásra, nem lesz kint hamarosan 😀 Kirakom reggel azt örülhet hogy nem tartom meg magamnak 😛fetomy
inkább tartsd meg magadnak 😀

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy rákúrt a rinyálásra, nem lesz kint hamarosan 😀 Kirakom reggel azt örülhet hogy nem tartom meg magamnak 😛
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
A program is elfogad söröket? Döme? 😀
több mint 12 éve
örüljél, hogy topban vagy, aztán csíteld meg a programot is majd

több mint 12 éve
Fetomy ne csigázz tovább 😀tenorx
Sorry de várnod kell még 😛
több mint 12 éve
Kiderül, hogy téged egyszerűen kihagyott 😛Rajna
Hmm, eddig ennek van a legtöbb értelme. 😀
több mint 12 éve
Kiderül, hogy téged egyszerűen kihagyott 😛

több mint 12 éve
Fetomy ne csigázz tovább 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Szerintem Soldi írja a hszeit a GM játékba, közösen használják az accot.
tenorx
nem fér a fejembe, hogy erre hogy jöttél rá vazze 😕Habi
Nem volt egyszerű Soldi, még a 😉 smileykat is kerülöd!tenorx
ha tudnád, hogy respektvv4laci-val is osztozkodnunk kell...ő végzi az egyesület szakmai irányítását

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Na azért Fred Jacksonra azt mondani, hogy nem sztár... hát szerintem top3-as RB a ligában, most az megint más kérdés, hogy lesérült idő előtt, de ő tényleg brutális. Bár lehet, hogy túl sok Bills meccset néztem tavaly 😊

Egyébként fasza, hogy top5 vagyok, erre azért nem számítottam. Ráadásul az AFC South-t simán magam mögé utasítottam.

több mint 12 éve
Gagyi vagy stez, Bőrfiktre 1. kört illett volna áldoznod 😛

Igor: Megmondom őszintén, hogy kifejezetten szándékom volt kritikusabban állni sablonhype tagjaihoz, és engedékenyebben másokhoz, mivel nem sok értelmét láttam megírni egy mittudomén Panthers-Niners-Steelers top3-at 😛 Lehessen már sikerélménye másnak is 😀
Egyébként igen, a súlyozásra gondoltam, de volt ahol próbáltam kompenzálni ezt osztályzatban, illetve alapból a WR-TE külön lett volna, csak aztán rájöttem, hogy ha szar a TE sor, nyomok rá egy 1-est, az szétbassza az offense értékelését, pedig egyébként annyit nem számít. A súlyozásra túl későn gondoltam, már nem akartam megbonyolítani akkor 😊
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
az urlacher-shanle-fujita kezdősor kapott egy 10est 😀😀😀DD jó most jött frissítésnek lavonte de akkor is...)eaglesmcnabb
mondtam én, amit mondtam

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal