GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Willis nem a posztja legjobbja, hanem az NFL egyik top5 playere kábé. És mellé kurva fiatal.nem tisztem senkit bírálni, nem is akarok.de kurvajól gazdálkodtál a pénzeddel. mégis mire? az 1/1-re?. hát légy boldog vele.
És milyen 3 kezdőt kapott érte? Hagyjuk már...
Az a helyzet, hogy ez egy kurvaszar trade Schlecknek. Az ilyen kitétel, hogy 600 yardos futó (idén kb. 40 futó érte ezt el) = 2. kör meg hab a tortán. Persze a kiinduló 1+2+hardesty for PWill+kondis 2. (500yard) -nál még mindig jobb, de ez még így is lófasz egy ilyen játékosért.
A cap space-t meg hagyjuk már. Épp emiatt számoltam ma össze, 0 space-el indultam offseasonnak egészen konkrétan és az azóta szedett penaltyval együtt majdnem 70 milliót költöttem el csak az idei szerződésekre. A 94-ből. 12.5m a penaltym. Szorri, de körberöhögöm aki azzal jön, hogy egy abszolút top playerért nem tud akár 10 millát kifizetni.
Mindenki jól akar járni, de azért lehetne egy normális határ....
Delonso: az a trade pedig érthetően meg lett magyarázva, és semmi köze a leköszönéshez, de mindegy.fetomy
ezt a dolphinst olyannyira nem tudja leamortizálva azért, mert le volt ez eddig is.
ja és még valami. delonsot sem tisztem védeni, mert miért tenném? de a dezbryan+1/30-omra kaptam egy daltont 3 évre 1 milla fizuval. ott lehúztam delt. nem csináltunk belőle ügyet.
és mindenki máshogy látja. én nem vettem volna tavaly egy második kör elejét az idei 1/1-re (jósok nem vagyunk ugyan, nem gondolta senki stb, de én még 1/16ra se.). te meg igen. nagydolog. nem vagyunk egyformák.
vagy IRL a Skins 4 hely előlépésért adtál volna annyit amennyit ők? mert én pl. nem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Az a helyzet, hogy a helyedben inkább csendben lennék, miután így lehúztam egy rookie GM-et. Neked ezen nincs sok magyarázni való.Delonso: az a trade pedig érthetően meg lett magyarázva, és semmi köze a leköszönéshez, de mindegy.fetomyErre csak annyit mondok LOL.
Ez is érthetően meg van szerintem magyarázva.Delonso_
több mint 12 éve
abba mar bele sem megyek h mennyire karos sztem a jatekra h 2 evvel kesobbi draftvalasztasi jogokkal csak ugy dobalozni lehet, de ha szted mindenki jatekanak elvezetesseget elosegiti a "hadd csinaljon mindenki es minden ugy es azt amit akar" mentalitas, akkor egy szot sem szoltam. sztem vhol meg kene huzni egy vonalat, mert ez az egesz kezd kurvara komikussa valni.Fakeezt kicsit ellentmondásosnak érzem, hogy 2 évvel későbbi pickekkel dobálózást is felhozod (mondjuk ebben jövő évi van), miközben schleck ezeket kapja, nem adja.
nem mondtam neki hogy ne csinálja, ez igaz, csak azt, hogy keveset kap és én nem mennék bele. innentől kezdve nem az én felelősségem, hogy mi lesz.
volt vétózás több periódusban is már az évek alatt, abból sokkal nagyobb hirig alakult ki mindig, mint a tanácsadói rendszerből.
több mint 12 éve
Delonso: az a trade pedig érthetően meg lett magyarázva, és semmi köze a leköszönéshez, de mindegy.fetomyErre csak annyit mondok LOL.
Ez is érthetően meg van szerintem magyarázva.
több mint 12 éve
Willis nem a posztja legjobbja, hanem az NFL egyik top5 playere kábé. És mellé kurva fiatal.És milyen 3 kezdőt kapott érte? Hagyjuk már...
Az a helyzet, hogy ez egy kurvaszar trade Schlecknek. Az ilyen kitétel, hogy 600 yardos futó (idén kb. 40 futó érte ezt el) = 2. kör meg hab a tortán. Persze a kiinduló 1+2+hardesty for PWill+kondis 2. (500yard) -nál még mindig jobb, de ez még így is lófasz egy ilyen játékosért.
A cap space-t meg hagyjuk már. Épp emiatt számoltam ma össze, 0 space-el indultam offseasonnak egészen konkrétan és az azóta szedett penaltyval együtt majdnem 70 milliót költöttem el csak az idei szerződésekre. A 94-ből. 12.5m a penaltym. Szorri, de körberöhögöm aki azzal jön, hogy egy abszolút top playerért nem tud akár 10 millát kifizetni.
Mindenki jól akar járni, de azért lehetne egy normális határ....
Delonso: az a trade pedig érthetően meg lett magyarázva, és semmi köze a leköszönéshez, de mindegy.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
horibacsi. meg ha vmi regen itt levo arc csinalna, akkor nem szolnek egy szot sem. de momentan egy olyan gm tesz totalisan lapatra egy franchiset aki 1 honapja csatlakozott a kompaniahoz es ki tudja h jovore mennyire lesz aktiv. csak azert vannak effelol ketsegeim, mert ezidaig egy szot nem szolt hozza semmihez, bar elismerem ez meg nem bizonyossag semmi felol. austin collie meg ez, bocsanat de kiakasztotta nalam a merot. abba mar bele sem megyek h mennyire karos sztem a jatekra h 2 evvel kesobbi draftvalasztasi jogokkal csak ugy dobalozni lehet, de ha szted mindenki jatekanak elvezetesseget elosegiti a "hadd csinaljon mindenki es minden ugy es azt amit akar" mentalitas, akkor egy szot sem szoltam. sztem vhol meg kene huzni egy vonalat, mert ez az egesz kezd kurvara komikussa valni. es momentan konkretan magam ellen beszelek, mikor rohoghetnek is a markomba h micsoda idiota a divrivalisom.nekem írt schleck, mikor még 1-2-3-4-hardesty volt a csomag.Ezúton gratulálok nekik.fetomymegkerdezhetem kik ? nem szemelyeskedni akarok plane nem kozosben. csak rakerdeznek h naluk, h miert engedtek at neked egy ilyet ha az en lehuzos tredemet (jogosan) visszadobjak, vmint mivel fetomy sem es en sem engednenk at egy ilyet, ezert kizarasos alapon sok embertol mar nem kerhetett engedelyt schleck. foleg ha "vagy ketto" forol van szo.Fake
mondtam hogy kevés. hozzádobták thurmondot és odrickot, válaszoltam hogy szar mind2, de így is bele akart menni. hát akkor csinálja.Höri
del neked tenyleg gratulalok a tradehez. vegre ertelmesen hasznaltad fel azt amit felhalmoztal. tenyleg riszpekt es meg jol is jottel ki belole, mert gyanitom 2x ennyit is adtal vna pwillert. es 1 evig meg 900 000 a fizetese, ez mar csak a hab a tortan 😀
több mint 12 éve
Én direkt nem szoktam mostanság tradeket kritizálni, erre pl itt vagy te, ám nagyon nem szimpatikus ahogy másokról beszélsz, a minimális tiszteletet nem ártana megadni másoknak is, mintahogy azt te is elvárod (talán)Most ebben mi a durva? Ennél nekem szerintem többért nem adta el Bria, és pickeket nézve kb ennyiért hoztam Mayót, igaz játékos abban nem volt. Viszont Odrick egyelőre nem az a hűde nagy player, Turmond és Hardesty meg pláne nemebben pont ez a durva. ez egy mocskos nagy lerantasa egy olyan rookienak akinek jo lathatoan fingja sincs h mi merre hany meter. ne haragudj schleck a szelsoseges velemenyemert rolad gmkent, de a collie trade es ennek az eredetije plusz ez ravilagitott arra szamomra h ez a tenyallas.Fake
Aztán most már nem feltétlen top10-es helyből Del pickje sem 😊Wyatt
Az etikát meg ne te mutasd be senkinek amikor egy leköszönő GM-mel akit kurvára nem érdekelt már a játék ilyen tradet kötsz, majd amikor megkérdezik ezt mégis hogy? Akkor azt válaszolod tartozott neked.
buffalo bills adja : robert turner, ol (0.63, ufa)
miami dolphins adja : orlando franklin, ol (0.925, 0.925, 0.925, ufa)
több mint 12 éve
hát figyelj.Delonsot lehet szidni, de ha van 8millió picked simán bevállalhatod, és még így is bőven marad neki 😀Ezt most komolyan mondod??fetomy
mindkét fél jól járt ugyan, más-más célok, más-más értékek 😊eaglesmcnabb
tisztában vagyok Willis képességeivel, a posztja legjobbja 3 éve kb, és még fiatal is.
viszont ha új csapatot építenék, és még ilyen nagy áldozatok árán is, de lenne módom 3-4 kezdő játékost hozni érte akkor eladnám. annak a tudatában hogy a fizuja legalább 9 miska lesz jövőre, ha nem több, és nálam biza az is elég nagy tradeérték.
itt van ngata, a védelmem pillére, de ha valakinek van hasonló ajánlata érte hát vigye 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Most ebben mi a durva? Ennél nekem szerintem többért nem adta el Bria, és pickeket nézve kb ennyiért hoztam Mayót, igaz játékos abban nem volt. Viszont Odrick egyelőre nem az a hűde nagy player, Turmond és Hardesty meg pláne nemebben pont ez a durva. ez egy mocskos nagy lerantasa egy olyan rookienak akinek jo lathatoan fingja sincs h mi merre hany meter. ne haragudj schleck a szelsoseges velemenyemert rolad gmkent, de a collie trade es ennek az eredetije plusz ez ravilagitott arra szamomra h ez a tenyallas.
Aztán most már nem feltétlen top10-es helyből Del pickje sem 😊Wyatt
több mint 12 éve
nekem írt schleck, mikor még 1-2-3-4-hardesty volt a csomag.megkerdezhetem kik ? nem szemelyeskedni akarok plane nem kozosben. csak rakerdeznek h naluk, h miert engedtek at neked egy ilyet ha az en lehuzos tredemet (jogosan) visszadobjak, vmint mivel fetomy sem es en sem engednenk at egy ilyet, ezert kizarasos alapon sok embertol mar nem kerhetett engedelyt schleck. foleg ha "vagy ketto" forol van szo.FakeVagy kettő.Delonso_Ezúton gratulálok nekik.fetomy
mondtam hogy kevés. hozzádobták thurmondot és odrickot, válaszoltam hogy szar mind2, de így is bele akart menni. hát akkor csinálja.
több mint 12 éve
Kérdezd meg Schlektől.megkerdezhetem kik ? nem szemelyeskedni akarok plane nem kozosben. csak rakerdeznek h naluk, h miert engedtek at neked egy ilyet ha az en lehuzos tredemet (jogosan) visszadobjak, vmint mivel fetomy sem es en sem engednenk at egy ilyet, ezert kizarasos alapon sok embertol mar nem kerhetett engedelyt schleck. foleg ha "vagy ketto" forol van szo.FakeVagy kettő.Delonso_Ezúton gratulálok nekik.fetomy
Mellesleg nincs jogod átengedni vagy nem átengedni, hanem véleményt formálhatsz, ha te vagy az a Rosi aki megkérdez.
több mint 12 éve
Szerintük keveset adtam bro.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
megkerdezhetem kik ? nem szemelyeskedni akarok plane nem kozosben. csak rakerdeznek h naluk, h miert engedtek at neked egy ilyet ha az en lehuzos tredemet (jogosan) visszadobjak, vmint mivel fetomy sem es en sem engednenk at egy ilyet, ezert kizarasos alapon sok embertol mar nem kerhetett engedelyt schleck. foleg ha "vagy ketto" forol van szo.Vagy kettő.Delonso_Ezúton gratulálok nekik.fetomy
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Most ebben mi a durva? Ennél nekem szerintem többért nem adta el Bria, és pickeket nézve kb ennyiért hoztam Mayót, igaz játékos abban nem volt. Viszont Odrick egyelőre nem az a hűde nagy player, Turmond és Hardesty meg pláne nemAztán most már nem feltétlen top10-es helyből Del pickje sem 😊
több mint 12 éve
Herschel Walker és Ricky Williams üdvözlik az új tradet!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Vagy kettő.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezt latta barmelyik rosenhaus tag ?
több mint 12 éve
Delonsot lehet szidni, de ha van 8millió picked simán bevállalhatod, és még így is bőven marad neki 😀Ezt most komolyan mondod??
mindkét fél jól járt ugyan, más-más célok, más-más értékek 😊eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Delonsot lehet szidni, de ha van 8millió picked simán bevállalhatod, és még így is bőven marad neki 😀mindkét fél jól járt ugyan, más-más célok, más-más értékek 😊
több mint 12 éve
Nos 😀 Nagy pluszegy a dalért, előadótól függetlenül tökéletes pick, mivel mondanivalóban 100%-os kedvenc 😊 mellesleg illik a GM karrierre is, no meg a draftra abszolút 😀 Ment is a szokásos plusz.Na de. Ha 3 QB extrém esetben megengedhető (ez az), akkor 13 pick esetén pluszegy late round nem értem miért akkora gáz. Főleg ha nem most ez a 4, akkor idén 2, jövőre 2, satöbbi. Ugyanis ha ezek közül egy se válik be, akkor ugyanitt vagyok, mert se Luck se Griffin nem lett volna sehogy az enyém, Tannehill meg fos, szóval ugyanezek közül húzok akkor is.
A trade-ek szarok? Maximum a 2014/1-essel nem jártam jól, de nem tudom ti hogy vagytok vele, én úgy tervezem, hogy nem leszek top5 pickes. Ha az leszek, akkor szerintem nagyobb baj az, hogy évekig utolsó vagyok, minthogy nincs egy 1. köröm. Ha meg nem top5, akkor mitől olyan szar? Behúzok azon egy tannehillt vagy pondert, az sokkal jobb?
Egyébként pedig orbitális needem volt a CB, QB, OLB, C, G. Ebből csak az OLB nem sikerült, de sehol nem volt értelme húznom. Perry lett volna akit berícselek 16-on, de Döme elvitte és a CB jóval nagyobb volt. Curry lehetett volna, de 2/2-n Zeitler sokkal jobban a helyén volt, és fontosabb is volt. Mellesleg Perryt egyre többet látom 2. körben, Gilmore-t meg top10-ben.
Én teljesen megértem, hogy kiakasztó a sok QB pick és a trade-ek, de 5 nagyobb needemből 4-et betömtem jó potenciálú játékosokkal, ez E-s draft? A 4 legnagyobb need-em betömve, a legfontosabb ráadásul bőven, ez nem tudatos építkezés?
De egyébként ez a jó értékelés, mert innen csak felfelé van, és örülök is neki, főleg mert az anything but ordinary-ba abszolút beleillik egy külön osztályzat 😀
több mint 12 éve
JJ nagy duma volt köszönöm, a számot is meghallgattam 😊A reachekben van igazság, rám nem lehet fogni hogy a CBS lista alapján draftolnék.
Annyit hozzáfűznék, hogy szerintem meg amikor nagyon mély a WR class akkor kell megszerezni az évekig tartó kéjmámort, nem akkor, amikor alig van használható wr és rosszabbal kell beérned.
Amúgy tetszenek a mostani szövegek is, remek munka. +1
több mint 12 éve
A közepesnél jobb a draftom. Kb ezt vártam. Én bizakodom és várom ki hova kerül IRL (kerül e egyáltalán). A szám pedig hatalmas + 😀
több mint 12 éve
Az meg hogy jók-e majd 3 év múlva.. ezeket már ismerjük.Baromi jó lett a dolog.. kb ezt vártam érdemjegy szinten (na jó, valójában inkább olyan D+ körül.. szóval 😕) és szuper, mert így akkor Murphy törvény alapján nyilván lesz 3 Hall of Famer a draftomban. 😀Az, hogy mi reach és mi nem, majd kiderül a hétvégén, az első körömmel annyi a bajom, hogy nem 1/21 Jenkins és 1/30 Hill két húzással oldottam meg, hanem csináltam egy felesleges trade-et egy boom/bust játékosért.
Nagyon tetszett a stílus is, meg itt-ott a zeneválasztás, nyomtam egy-két like-t ide-oda, amik különösen bejöttek.. viszont talán még mindig van egy kis early-pick bias.
Legalábbis másképp nem tudom értelmezni azt, hogy somos három totális kóma első körös pickkel (2 reach, és egy boom/bust reach) és egy bevallottan elkúrt (nem kicsit, nagyon) elsőkörös performansszal hogyan kapott B jegyet. 😛Igor
Egyébként meg ez ettől még jó draft, csak a tőlem megszokottnál lett gyengébb... :cool:somoskovig
Jah, meg elszórtad a fél draftodat közben..sztem orbitálisan gyalázatos első köröd volt, már elnézést... ha szaba/fetomy/én draftolom ezt, tuti nem B-t kapunk 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
IRL Maci? Paea kettőt ér, mert legalább kettőt ki is nyom.