GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
emlékszem két éve már vagy 5 kör lement, de a Jax 6. körös Scotty McGee nem kellett sehová, JJ idegből elvitte, mert ez borzasztó, hogy ennyire nem hiszünk benne, aztán látjuk hogy bejött 😀Höriannyit megért, amennyit adtam érte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
emlékszem két éve már vagy 5 kör lement, de a Jax 6. körös Scotty McGee nem kellett sehová, JJ idegből elvitte, mert ez borzasztó, hogy ennyire nem hiszünk benne, aztán látjuk hogy bejött 😀
több mint 13 éve
Viccet félretéve, hozzám is jön azért még pár arc, akiben látok fantáziát, szal ha másért nem, ezért sajnálom, hogy kiszállt a Bears, legalább húzott volna nekem egy playát, aztán szezon után kapott volna érte egy hátsó körös picket cserébe 😀

több mint 13 éve
akkor örülök, hogy én lettem az utolsó, hozzám még azért jöhetnek az ilyen szardarabokNem PR 32.Wyattaki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...jjncaa

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem PR 32.aki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...jjncaa

több mint 13 éve
aki érez magában szorgalmat, összeszedheti a FA listátHöriaz udfa megy, 18 IRL elkelt játékos maradt még, mind 7. körös
mondjuk eaglesmcnabbet nem értem, hogy-hogy nem fért el a PS-ében legalább egy évig egy IRL 7. körben draftolt ember...

---
több mint 13 éve
Holnap reggel 5-kor elhagyom az országot, és csak vasárnap este leszek gépközelben. Ha addig véletlenül begyorsulna a történet, és ismét rám kerülne a sort, akkor Delonso majd húz helyettem, küldök neki listát

több mint 13 éve
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Istenem, hogy mér van 200 előfordulása a nevének 😀
Így már volt trackerben 😊Wyatt
több mint 13 éve
7/40. Panthers: Greg Zeuerlein, K (Missouri Western State)Így már volt trackerben 😊

több mint 13 éve
mivel a másik kiszemeltem is kiment, a tavalyi évhez hasonlóan az UDFA draft 2. körétől nem kívánok élni a bears draftjogával.szóval majd ne írjatok be a listába.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szólni fogok ha kiderült kit felejtettem kina kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.25jjncaa
elvileg még 24 draftolt elérhetőHöri
több mint 13 éve
na kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.25
elvileg még 24 draftolt elérhetőHöri

---
több mint 13 éve
Így van, és tavalyelőtt meg azelőtt is meg szerintem mindig 😊 Sosem az alapján udfázok hogy kit húztak be 😊 Persze ha ilyen top5 pickem lenne, 2-4. köröst valószínű behúznék az IRL draftra alapozva, de azon túl nem foglalkoztat 😊 Freyt is csak azért húztam, mert Bears húzta, amúgy ott is udfa jött volna.
több mint 13 éve
na kiment az első ultimate udfa is, szerintem tavaly is fetomy vitte az első ilyet.elvileg még 24 draftolt elérhető
több mint 13 éve
Csak kétszer az UDFA alatt, pl Toca.
több mint 13 éve
Ok, akkor mindazok is akik beírták az én játékosom vagy egyéb már húzott játékosokat...Delonso_hol volt ilyen?

---
több mint 13 éve
Ok, akkor mindazok is akik beírták az én játékosom vagy egyéb már húzott játékosokat...
több mint 13 éve
ok, delonso forfeit pick

---
több mint 13 éve
Egyszerű, picket adsz érte a húzónak...
több mint 13 éve
Hát kabbe fék!Muszáj valami új rencer, hogy ne legyek állandóan az utolsók között 😀