GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
NFC West, legjobb csoport, ennyi. 😀Köszi az értékelést JJ, sejtettem, hogy a 3 WR kicsit sok lesz, de mindegyiket nagyon jól ismerem és bízom is bennük eléggé. 😊
A draftomat majd csak IRL draft után értékelem, az dönt a legtöbb mindenről. 😊
több mint 12 éve
Elpirultam 😀 Természetesen ment a +1 JJ, várjuk a többi csoportot!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jj nagyon jok a draftertekelesek oszinten. en nem tulzottan szeretnek irni a sajatomrol, mert a draftomat a letreddel plusz egy treddel egyutt kene ertekelnem, az meg sztem eleg hulyen nezne ki. kivancsi vagyok neked mi rola a velemenyed, aztan talan irok vmit.
több mint 12 éve
Hehe, gondolom a 3. körös kezdés önmagában F-ről indította a draftomat, nehéz is értékelni 😊 nem vitatkozom, hasonló a véleményem, mint írtam, nem fektettem különösebb hangsúlyt a draftra, nem is baj, igazából csak egy guard kellett, azt be is szereztem.
több mint 12 éve
braxa88
12 534
ja értem 😀Irvin kora mikor derült ki? és hány éves is?Oden is 19 volt, mikor draftolták 😀 erre a párhuzamra utaltam csak
wiki szerint 22braxa88
jjncaa
köszi az elemzéseket!
több mint 12 éve
Köszi JJ, a zenét is. Harrisont mindenképp be akartam húzni ezért ment rá a 2. körös. Cousins meg tényleg backup, de kellett hátha valami csoda folytán NFL-ben beválik 😀 Joe Long-ot is mindenképpen meg szerettem volna szerezni ezért lett hatodik körös.
több mint 12 éve
Irvin kora mikor derült ki? és hány éves is?Oden is 19 volt, mikor draftolták 😀 erre a párhuzamra utaltam csak
wiki szerint 22braxa88
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagyonnagy plusz jjnek, nekem nagyon bejön ez az osztályozási módszer, alig várom a mi csoportunkat 😊
több mint 12 éve
Ohh ne már, tényleg várjuk a dolgot.Amikor TTT csinálta az értékelést is kimaradtunk, mert addigra elfogyott a lendülete.
Nagy dolog ha valaki ennyi munkát tesz bele értékeljük is pluszokkal.
A válaszreakció meg nem tud sehol jó lenni, hisz draft után mindenki bajnoknak érzi magát, hogy milyen sokat kihozott abból ami volt, fáj ha nem ismerik el. Ettől még hálásak vagyunk, ahogy a mockokért is.
De pl egy PR-ért is milyen hálásak lennénk.
több mint 12 éve
a másik 16 majd estefeléa fele megvan, a másik felét majd megírják a kötözködők a draft utánjjncaaUgye csak szivatsz? 😊 Két és fél órája várom hogy sorra kerüljünk már 😊Rataxes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Csak nem rám sértődtél meg JJ? Úgy látom nem csak én viselem rosszul a kritikát...Sajnálom, de én fenntartom a jogot arra, hogy ha 7 pick-emből 6-ra csak annyit kapok (a leghalványabb indoklás nélkül), hogy "A többiekről nem tudok a jóízlés határain belül nyilatkozni", akkor ezt kikérjem magamnak...
Szerintem nekem is van ugyanannyi jogom kritizálni más munkáját, mint bárki másnak, de nyugodtan meg lehet mondani, ha ez nem így van...
Ha nem tetszik a hozzáállásom, akkor azt sajnálom, ki is lehet engem innen dobni nyugodtan, ha úgy egyszerűbb elrendezni, mint egy válasszal/indoklással...
Sajnálom, ha a többiek emiatt nem kapnak értékelést, tőlük bocsánatot kérek, ha ez az én hibám...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
a fele megvan, a másik felét majd megírják a kötözködők a draft utánjjncaaUgye csak szivatsz? 😊 Két és fél órája várom hogy sorra kerüljünk már 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk a pórnép édes 😀 Coplest pedig én már sokkal korábban vittem volna a népek helyében, szal az elég fasza pickEz is jöhet: http://www.youtube.com/watch?v=ij9R63hJARA
több mint 12 éve
a fele megvan, a másik felét majd megírják a kötözködők a draft utánjjncaaC'mon JJ, kurva jók lettek 😛 Több pluszt kaptál rájuk, mint ami az átlagusernek van az oldalon.
több mint 12 éve
a fele megvan, a másik felét majd megírják a kötözködők a draft után
---
több mint 12 éve
"tipikus szerkesztői taktika" 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Én örülök, ha ennél rosszabb nincs a mai világban (talán csak egy Barca–Real) 😊Nekem jöhet ez, még illik is majd rá
http://www.youtube.com/watch?v=LOSPFn8JD8g
több mint 12 éve
Nem sértődtem meg, csupán csak levontam a konzekvenciákat...Mindegy, én elfogadom, hogy nem értek hozzá......... 😛StormSTminek sértődsz meg?Höri
több mint 12 éve
Trackválasztásnál ha kötözködhetek ink ez 😛 : http://www.youtube.com/watch?v=rq_JOeo3tKw
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mindegy, én elfogadom, hogy nem értek hozzá......... 😛StormSTminek sértődsz meg?
több mint 12 éve
(remélem nem baj, ha a draft-om elemzését nyilvánosan elemzem, ha igen, akkor leveszem azonnal)C-
"Bevallottan listás draftoltolás, nincs is ennél szomorúbb dolog a világon. " 😂
Szerinted szomorú, szerintem meg egy módja a játéknak...
3/3 volt az első pick-em, szerintem így komoly előkészületet belefektetni totál felesleges lett volna. De ha valakinek van valami javaslata, hogy milyen stratégia lett volna ésszerűbb, azt szívesen meghallgatom...
Nem kötözködés, csak érdekelne a vélemények...
Én egyébként évek óta tudhatóan nem foglalkozom a college focival, az már nem fér bele. Így viszont ha én azt olvasom egy játékosról, hogy " started for three years" és "Teams should give him late-round consideration as an NFL-ready safety." (Chyl) az nekem 7/44-nél abszolút nem tűnik hülye pick-nek...
Vagy pl. Daniels 6/35-nél csak jóízlés határain kívül jellemezhetően rossz pick? (máshol is mid-rounder-nek írják)
Vagy Ellison 6/27-nél?
De nekem pl. Vernon 5/4-nél nem rosszabb, mint egy low-risk pick, aki akár még jó is lehet, de Long és Redding mögé pont elég is lehet...
Mondjuk érdekelt volna, hogy Quick-ről mi a vélemény, ő kimaradt. Vagy 3/3-nál annyira szar pick? 😊
Mindegy, én elfogadom, hogy nem értek hozzá......... 😛
több mint 12 éve
Minek értékeljem a saját draftomat?Én nem írok semmit, nem lenne értelme, az összes pick-hez azt tudnám csak írni, hogy "ez a poszt volt a need, megkerestem azt, aki szerintem a BPA volt a posztján az általam nézett listákon és azt húztam", ezért meg kár lenne koptatni a billentyűzetet 7 játékosnál... 😀StormST9 gm még ennyit se tett meg (egyelőre) 😊 amúgy nagyon látszik, hogy ki milyen metódus szerint draftol, az értékelésben én az eredetiséget fogom felpontozni, szóval készülj fel a megsemmisítő kritikára 😛jjncaa
Megteszitek Ti helyettem, hogy leírjátok, szar. 😊
Luck ha bejön, már fasza a draftom, és ne húzza le a Stez átok 😊
DeCastro meg nagy kedvencem, azért mentem fel érte, ennyi. De Ő fasza lesz. 3. körre a boardomon kb. úgy 30 játékos volt targetként, persze, hogy mindet elvitték előlem, így maradt, hogy needre elhozom Winnt, aki amúgy is 3-4. körre várt playa. A többinél már letojtam mi van, a boardom összekavarodott, mivel szakadt a netem párszor és az addigi pickekről meg lemaradtam, így párakat nem húztam ki. 😀 5. körre meg még 5/20 körül kb. 10 targetem volt még bent, de utána mindet kikapták előlem, így jól beszoptam.
Ez van.
több mint 12 éve
Tőlem is ment a +1, aztán max. visszavonom ha túl szar az értékelésem 😛 Viccen kívül köszi hogy időt szánsz a dologra!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes