GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Egyszer csökkenhetWyattnem úgy volt hogy első évben nem lehet több mint az átlag? hogy ne lehessen okoskodni a cappel? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
tenorx nem adhatsz csökkenő fizut újoncnak.szerk.: a vetmint is benézted, továbbá minden újonc 4 éves szerződést kap.
ezer sebből vérzik amit írtál.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szerintem sokkal nagyobb a várakozás ha csak a draft 3. napja után sorsolom ki 😀
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Értettem, hogy mit akarsz, csak azt nem, hogy hova rohansz 😛Hát olyan messze már azért nincs, hogy ne lehessen megemlíteni 😛
JJ: Nem mindenki, mert én azt sose nézem 😛 Mondjuk nem is voltam még sose top10 udfán 😀 Gondolom marad a hagyomány és olyan 25+ leszek.fetomy
több mint 12 éve
Értettem, hogy mit akarsz, csak azt nem, hogy hova rohansz 😛JJ: Nem mindenki, mert én azt sose nézem 😛 Mondjuk nem is voltam még sose top10 udfán 😀 Gondolom marad a hagyomány és olyan 25+ leszek.
több mint 12 éve
Félsz, hogy kivinném a legmagasabban draftoltat? 😛Wyattmindenki azt csinálja, az udfa top10 egy 3-5. körös pick értékével ér fel
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Félsz, hogy kivinném a legmagasabban draftoltat? 😛Am Dawkins vonulhat is vissza
több mint 12 éve
lehetsz te az 1/1 az udfa sorban, de akkor most kell választanodPersze, csak azt vetettem fel, hogy lassan jó lenne megszülni (mondjuk nem gondoltam, hogy ennek ennyiszer kell nekifutnom, hogy mindenki megértse 😀)Szimplán érdekelne, hogy mikor fogok választani, de ez nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult lesz 😀Wyattgondolom idén is random.org leszNewman
Szóval, lassan Höri tolhatna random.orgon egy sorrendet 😊Wyatt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Persze, csak azt vetettem fel, hogy lassan jó lenne megszülni (mondjuk nem gondoltam, hogy ennek ennyiszer kell nekifutnom, hogy mindenki megértse 😀)gondolom idén is random.org leszNewmanmert tradelnéd, vagy mi? 😀fetomySzimplán érdekelne, hogy mikor fogok választani, de ez nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult lesz 😀Wyatt
Szóval, lassan Höri tolhatna random.orgon egy sorrendet 😊
több mint 12 éve
gondolom idén is random.org leszSzimplán érdekelne, hogy mikor fogok választani, de ez nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult lesz 😀WyattUDFA sorrendet kedves fetamásWyattmert tradelnéd, vagy mi? 😀fetomy
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szimplán érdekelne, hogy mikor fogok választani, de ez nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult lesz 😀mert tradelnéd, vagy mi? 😀fetomyMilyen sorrendet? 1 hét múlva kezdődik az udfafetomyUDFA sorrendet kedves fetamásWyatt
több mint 12 éve
"Kirk Cousins, QB (Michigan State)hajtok a jövő évi 1/1-re (ha már idén nem sikerült)
Kyle Bollerrel fog a kezdő posztért megküzdeni."
az vicces lesz 😀kristof
több mint 12 éve
mert tradelnéd, vagy mi? 😀UDFA sorrendet kedves fetamásWyattSorrendet majd kéne tolni lassan 😊Milyen sorrendet? 1 hét múlva kezdődik az udfafetomy
2. FA kör meg jó egy hónap még kbWyatt
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
UDFA sorrendet kedves fetamásSorrendet majd kéne tolni lassan 😊Milyen sorrendet? 1 hét múlva kezdődik az udfafetomy
több mint 12 éve
Headshotot kapsz, ha megint 1/1 leszel 😀StezItt van Bőrfikt 😉
több mint 12 éve
És még hogy oltottál, hogy eladom előre a pickjeim, aztán esküdöztél, hogy Te bizony tanultál az idei 1/1-ből és sosem adod el látatlanba. 😀Na látjátok, akkor meg nem kell itt hülyézni, csak ez is nagyon fontos verseny és szerettem volna megnyerni 😛fetomyEjj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛Höri
De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
fetomy
Headshotot kapsz, ha megint 1/1 leszel 😀
több mint 12 éve
Na látjátok, akkor meg nem kell itt hülyézni, csak ez is nagyon fontos verseny és szerettem volna megnyerni 😛Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛Höri
De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
fetomy
több mint 12 éve
Sorrendet majd kéne tolni lassan 😊Milyen sorrendet? 1 hét múlva kezdődik az udfa
több mint 12 éve
Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛
fetomy
több mint 12 éve
Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
kristof: Ja ezt én is írni akartam 😀 De Blackmonnak meg Fitznek úgyse kell QB.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
"Kirk Cousins, QB (Michigan State)Kyle Bollerrel fog a kezdő posztért megküzdeni."
az vicces lesz 😀
több mint 12 éve
2. FA kör az UDFA licittel együtt indul?Rataxesnem, csak ha a többség abbahagyta a húzogatást
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Mellesleg ez a skin még mindig botrányszar 😀melléJa, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.Rataxes
Wyatt
jjncaa