GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
az udfa szerződések kőbe vannak vésve, minimumot kell kapni

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én az alapjaitól kezdve megreformálnám az udfa húzás rendszerét, mert így csak a szerencsén múlik, hogy ki kap 2. és ki az aki csak 6. körös játékost. valszeg túl van bonyolítva de múltkor túl sok időm volt 😀
- mindenkinek van rá 2 napja, hogy küldjön egy 3 játékosból álló listát egy ligán kívüli usernek (mondjuk shawnka), átlagfizetéssel együtt (3 évre)
- azon játékos, akire csak 1 ajánlat érkezett, 3 éves, vet.min-es szerződéssel aláír
- ezután aki nem kelt el, az ajánlatot tevő csapatok licitálhatnak érte, a kezdőlicit onnan indul aki a sorsolt udfa húzásos sorrendben legelőrébb van.
pl. idén 31 csapat ajánl wilsonra 1M-t, de Newman csak vet.mint akkor onnan indul a licit az előre meghatározott időpontban
- plusz 100k "fantom" emelést ér ha a gm csapat az irl draftoltra megy (pl wilsonra wyatt 700k-t ajánl és senkinek nem kell 900ért, akkor 700-ért aláír a patshez)
- ugyanennyi plusz ha a GM-ben(!) elsőkörös játékosod ugyanarról az egyetemről jön (mondjuk owusu steznek 100kval "olcsóbb")
- ha minden játékos elkelt akire ajánlott vmelyik csapat akkor indulhatunk a mostani rendszerben a maradékért

így szerintem fairebb lenne, annyira csak nem vagyunk hülyék, hogy aki drafton nem kellett annak egy hét múlva 5M-s fizetést adjunk (de lehetne akár max limit is, pl irl drafthely itteni szerződésének megfelelő 3éves összfizu átlagolva (Wilsonnál ez pl 1.33M) de attól félek, h akkor sokan egyből annyit ajánlanának és akkor nehéz dönteni, hogy kié legyen (bár az se baj ha ilyenkor a sorrend érvényes, mert nem muszáj rá is ajánlani és el lehet lőni másra is 3 ajánlatot ill. a sor végén is lehet ezzel kalkulálni, h senki nem ajánl rá de te igen))

ha láttok benne rációt jövőre kidolgozhatom rendesen, egyértelműen, igazságosan 😊
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Igen és ez az első kör, valamit tegyünk. Nekem a 12 óra is jó meg a ketten jönnek egyszerre is.
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
be kell vezetni udfa húzásnál, hogy egyszerre ketten vannak soron. ha valamelyik választ, jön a következő. aki lemaradt, az nyilván marad az órán.Höri
Ha már nem lehet elintézni, hogy ránézzek kétszer egy nap, ha tudom hogy 1-2 pick van előttem, akkor jó lenne valami ilyesmi, mert azért ez így eléggé sokáig fog tartani.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
be kell vezetni udfa húzásnál, hogy egyszerre ketten vannak soron. ha valamelyik választ, jön a következő. aki lemaradt, az nyilván marad az órán.Höri
Vagy szimplán le kell venni a limitet 24 óráról 12-reWyatt
Na. Most azért ne büntessük már a népet azért mert napjában egyszer néz a fórumra...Rajna
Nekem olyan mindegy, még van 3 hónap 😀
Mondjuk lassan neki kéne állni a játékosok értékeinek belövéséhez, meg tesztelgetni pár dolgot

több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Vagy szimplán le kell venni a limitet 24 óráról 12-reWyatt
Na. Most azért ne büntessük már a népet azért mert napjában egyszer néz a fórumra...

több mint 13 éve
Vagy szimplán le kell venni a limitet 24 óráról 12-re

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
be kell vezetni udfa húzásnál, hogy egyszerre ketten vannak soron. ha valamelyik választ, jön a következő. aki lemaradt, az nyilván marad az órán.

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 22 866 — je suis poloska
Viszont remélem a Rózsik nem felejtik hogy McDonald TOP 3-as, és majd 7-8 milliós fizut kér épp ezért 😉Igor
nem jövőre lesz UFA, még két éve van jó fizuval
viszont remélem a Rózsik nem felejtik el, hogy Dorsey fos, és majd 3-4 milliós fizut kér épp ezért 😉 😛Stez
az ilyen esetben mindig a hájpolónak a véleménye számít, és nem a pocskondiázóéSzegecs
jaja, mindig a magasabb.

sajnos nálam szar mindenki ez nyílt titok. és magam is belátom most már 😕

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
Viszont remélem a Rózsik nem felejtik hogy McDonald TOP 3-as, és majd 7-8 milliós fizut kér épp ezért 😉Igor
viszont remélem a Rózsik nem felejtik el, hogy Dorsey fos, és majd 3-4 milliós fizut kér épp ezért 😉 😛Stez
az ilyen esetben mindig a hájpolónak a véleménye számít, és nem a pocskondiázóé

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 175 — Whoops, looks like something went wrong.
viszont remélem a Rózsik nem felejtik el, hogy Dorsey fos, és majd 3-4 milliós fizut kér épp ezért 😉 😛

több mint 13 éve
ez természetes
Campbell lesz a kiindulási alap

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 609 — No 1 Qwan'tez Stiggers fan
Viszont remélem a Rózsik nem felejtik hogy McDonald TOP 3-as, és majd 7-8 milliós fizut kér épp ezért 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
még a végén igaza lesz fetomynak, és leglább 1+1-et kellett volna kérnem 😀

több mint 13 éve
Pittsburgh Steelers adja: 3/30 + jövő évi 1st round pick

Carolina Panthers adja: Ziggy Hood DT 900.000 UFA

ADMINISZTRÁLVAHabi

De nyilván az enyém fizettem túl 😀tenorx
Ez a trade is fasság volt.. de attól még a tied is lehet az 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
ez csak 3-4esSzegecs
Pölö.
Meg amit írtam, Smith-tel picit könnyebb dolga van.. elmenne Jacksonville-be, TOP 10-ben nem lenne.

több mint 13 éve
tenorx 14 030 — fő libsi
Pittsburgh Steelers adja: 3/30 + jövő évi 1st round pick

Carolina Panthers adja: Ziggy Hood DT 900.000 UFA

ADMINISZTRÁLVAHabi

De nyilván az enyém fizettem túl 😀
több mint 13 éve
Ja, mondjuk a trade sztem egyáltalán nem vészes, két év múlva lesz esedékes a pick, az legfeljebb late 2ndnek felel meg, egy viszonylag fiatal,m olcsó kezdőért normális bolt.

több mint 13 éve
jó 3-4-es endet akart még jobb, 600K körüli fizetéssel terrorx, McDonaldot meg úgy voltam vele, hogy eladom, ha megfizeti rendesen
de azért egyáltalán nem gány playa, mondjuk nem is top3, az is tuti 😂

több mint 13 éve
ez csak 3-4es

több mint 13 éve
Mondjuk én szeretem a PFF-et, szerintük nálam van a legjobb futás elleni 3–4-es DE, a 4. legjobb futás elleni DT (a második is itt volt 😀), aki még pass rushban is fasza, köztük meg egy Cody elkaristolgat 😀

több mint 13 éve
wow enyém a 4. legjobb DE, ráadásul vetminért :cool:

Peppers amúgy hányadik ezen (és hol van ez)? 😊
több mint 13 éve
Hát nem volt olcsó, de nem is akkora para, mint aminek beállítjátok.
A top3at innen vettem:

tenorx
Lol, azért látható, hogy Smith ott van előtte, kicsit könnyebb dolga van... meg aztán ebben a listában vannak vicces helyezések McDonaldon kívül is.

több mint 13 éve
tenorx 14 030 — fő libsi
Hát nem volt olcsó, de nem is akkora para, mint aminek beállítjátok.
A top3at innen vettem:

több mint 13 éve
Most mondani kell három jobb DE-t mint McDonald és az felér egy vétóval? 😀Rajna
Alapvetően igen, de mivel úgysem tudsz három jobbat mondani, ez nem is lehet téma 😉fetomy
Sőt, öö.. igazából egyet sem tudunk... szerintem TOP 1-es DE, és tenorx számára volt steal.
Igaza(tok) van 😕Igor
Egyértelmű, ha stez megkérdez, el is mondtam volna neki, hogy minimum kettőt ér.