NFL csevegő

81 feliratkozó

10 órája
fake.id 1 315 — tush push aficionado
őszintén nem értem mi a vita tárgya. előbb kérném justin jeffersont 8 elsőért denverbe? persze. minden idők 2. helyezettje yard/game listán. puka mögött. hogyne lenne jobb. ettől még pickens idén csúcs volt.
Cruyffista
Az a kijelentés a vita tárgya, hogy “idén ő a 2. legjobb elkapó a ligában.” Persze, statisztikailag ezt alá lehet támasztani, viszont én azt mondom, hogy a Cowboysban ő idén a második legjobb elkapó, akinek ettől függetlenül termékenyebb idénye lesz, mint a nála jobb és fontosabb Lambnek. Nem vitatom el, hogy Pickens nagyon jó, és megérte a csere ennyiért. De ne játsszuk azt, hogy a liga top elkapói között van.
szaba
Puka miben első? Nem a Settlei kiscsávó az első idén az elkapók között ?
Dagobert bácsi
alltime career yard/game
10 órája
Dagobert bácsi 29
őszintén nem értem mi a vita tárgya. előbb kérném justin jeffersont 8 elsőért denverbe? persze. minden idők 2. helyezettje yard/game listán. puka mögött. hogyne lenne jobb. ettől még pickens idén csúcs volt.
Cruyffista
Az a kijelentés a vita tárgya, hogy “idén ő a 2. legjobb elkapó a ligában.” Persze, statisztikailag ezt alá lehet támasztani, viszont én azt mondom, hogy a Cowboysban ő idén a második legjobb elkapó, akinek ettől függetlenül termékenyebb idénye lesz, mint a nála jobb és fontosabb Lambnek. Nem vitatom el, hogy Pickens nagyon jó, és megérte a csere ennyiért. De ne játsszuk azt, hogy a liga top elkapói között van.
szaba
Puka miben első? Nem a Settlei kiscsávó az első idén az elkapók között ?
12 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 501 — Saturday Night Lights
1998 után az idei lesz az első AFC döntő amelyen Tom Brady, Peyton Manning vagy Patrick Mahomes nem fog játszani!
ozibozi
Sztem Rivers után várjunk még az ilyen kijelentésekkel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
12 órája
ozibozi New York Giants 20 197
1998 után az idei lesz az első AFC döntő amelyen Tom Brady, Peyton Manning vagy Patrick Mahomes nem fog játszani!
12 órája
szaba Los Angeles Chargers 11 867
Cruyffista
16 órája
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 421
erről a szezonról van szó. nyilvánvalóan overall nem viszi senki egy jefferson vagy chase előtt, ettől még idén jobb teljesítményt nyújt. vagy kezdjünk el cancelelni játékosokat sorsolás, körülmények, múlt alapon? nem biztos, hogy tetszene. valszeg jefferson ebben a dallas offenseben a liga legjobb játékosa is lehetne. de nem az. ez ilyen. ahogy a kc sem állna így másik csapat menetrendjével. burrow 4x SB győztes és 3x MVP lehetne, ha az eagles draftolja. az nfl soha nem az ideális körülményekről szólt, ez a szezon van most, ebben kell teljesíteni, ezt kell értékelni, ennyi. számtalan másik játékos van még contract yearen. illetve nagyjából ott meg is kéne állni, hogy a faszinak eddig rudi, russ, meg filc dobált költözés előtt. ő is kiszopta a sorát, nem beleszületett az ideális nfl körülményekbe
Cruyffista
A fals narrativa gyártásra próbáltam felhívni a figyelmet.

Az hogy Pickens idén most jó számokat farmol, nem validálja azt az állításodat mekkora hatalmas move volt őt 3. körösért elhozni.
Nagyon hangzatos az "idei év második legjobb elkapója", de ez ugyan olyan semmit mondó vagy árnyalni való mintha én azt mondanám, hogy Maye a liga második legjobb QBja. Remélem sikerült érzékeltetni a problémát.
ZERO_L
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy Pickens jelenleg már csak a szezon harmadik legjobb elkapója. És ha így halad, akár az ötödik helyig is csúszhat.

Iróniát félre téve, nem értem, hogyan lehet a Fantasy világot így átültetni, minthogy valóság értelmezés. Igen, Pickens nagyon termékeny idén, de hogy ő lenne a liga egyik top 5 elkapója idén, vagy akármikor, az a viccek topik követelményeinek eleget tevő megállapítás.
szaba
erről a szezonról van szó. nyilvánvalóan overall nem viszi senki egy jefferson vagy chase előtt, ettől még idén jobb teljesítményt nyújt. vagy kezdjünk el cancelelni játékosokat sorsolás, körülmények, múlt alapon? nem biztos, hogy tetszene. valszeg jefferson ebben a dallas offenseben a liga legjobb játékosa is lehetne. de nem az. ez ilyen. ahogy a kc sem állna így másik csapat menetrendjével. burrow 4x SB győztes és 3x MVP lehetne, ha az eagles draftolja. az nfl soha nem az ideális körülményekről szólt, ez a szezon van most, ebben kell teljesíteni, ezt kell értékelni, ennyi. számtalan másik játékos van még contract yearen. illetve nagyjából ott meg is kéne állni, hogy a faszinak eddig rudi, russ, meg filc dobált költözés előtt. ő is kiszopta a sorát, nem beleszületett az ideális nfl körülményekbe
Cruyffista

Az hogy Pickens idén most jó számokat farmol, nem validálja azt az állításodat mekkora hatalmas move volt őt 3. körösért elhozni.
Nagyon hangzatos az "idei év második legjobb elkapója", de ez ugyan olyan semmit mondó vagy árnyalni való mintha én azt mondanám, hogy Maye a liga második legjobb QBja. Remélem sikerült érzékeltetni a problémát.
ZERO_L
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy Pickens jelenleg már csak a szezon harmadik legjobb elkapója. És ha így halad, akár az ötödik helyig is csúszhat.

Iróniát félre téve, nem értem, hogyan lehet a Fantasy világot így átültetni, minthogy valóság értelmezés. Igen, Pickens nagyon termékeny idén, de hogy ő lenne a liga egyik top 5 elkapója idén, vagy akármikor, az a viccek topik követelményeinek eleget tevő megállapítás.
szaba
Pedig itt a labda másik oldalán állnak a casualok. Top3 first downban, 7. yac yardokban, total epa:
1. puka 122.75
2. jsn 118.75
3. pickens 118.04
.....
4. amon-ra 103.91
.....
5. sutton 91.06

i mean, majd 30-cal többet mér rá az 5. helyezettre. lehet vitatkozni róla mi a mutató hibája, de ilyen mértékű diffnél nem érdemes, ahhoz jóval szűkebb olló kellene. nem az a lényeg hanyadik helyezett, lehetne pickens a 3., 4., 12. is, akkor igaz lenne az állítás, miszerint extra biznisz volt szotyiért elvinni. egyedül yprr-ban van elmaradva lamb miatt, de ceedee sérülése idején abban is tartotta a lépést pukával, epa-ban pedig abban a periódusban magasan vezette a ligát egyébként amikor ő is egyedül játszhatott egész pályára, nem kellett explosive-itásban osztozni. őszintén nem értem mi a vita tárgya. előbb kérném justin jeffersont 8 elsőért denverbe? persze. minden idők 2. helyezettje yard/game listán. puka mögött. hogyne lenne jobb. ettől még pickens idén csúcs volt.
18 órája
Cruyffista

ZERO_L

18 órája
alatriste Green Bay Packers 11 766 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
lehet idén megnyomja Pickens stat ügyileg, még egyszer mondom, szerződésért játszik, azért ezt érdemes lenne figyelembe venni, másodsorban nincs a Földön olyan ember, aki csak egy kicsit is értő szemmel nézi a futballt, hogy Chase és/vagy Jefferson elött vinné el Pickens egy hétvégi meccsre készülve.

(én lehet tudnék mondani min 10 elkapót, akit pl kérdés nélkül elé tennék... )

szóval ezt a 3. körösért megszerezte a liga második legjobb elkapóját egy erős barokkos túlzás... és máris más megvilágításba kerül a "Jones ujja köré csavarta a ligát" is

én a Lions ellen egy soft performace-t láttam, ami mindig red flag nálam, ha "liga elitje" szintről beszélünk, és nem a kevés elkapott yardról beszélek

((még a végén kiderül, hogy a Lionsnak is el tudnak csalni fújni egy meccset... Bazza olvasod te ezt? hol vagy?))
ZERO_L
Cruyffista

Főleg csapatépítés terén fals ezt az egészet nagyon pozitívnak eladni, hisz ha ő most tegyük fel elit WR kategóriába lépett volna (amit nem tett meg), akkor is kőkeményen meg kell fizetni. CeeDee és Prescott gigafizuja mellé meg szerintem totális szűklátókörűség még több capspacet az O#re költeni, mikor a védelem totális romokban hever.
Tipik Jones move lenne,szóval vélhetően ez lesz.

Senki nem canceleli Pickens teljesítményét, egyszerűen csak a megfelelő kontextusba kell helyezni, amit te is megteszel úton útfélen pl a pats sorsolásának erőssége kapcsán. Ez ugyan az a kategória, az egyiknél alkalmazod másiknál nem.
ZERO_L
Ha nem hosszabbít Pickensszel akkor kap érte a 27es drafton egy 3. körös comp picket mert elég jó eséllyel lesz a 1-3 legdrágábban aláíró szabadügynökök közt. Ergó 2 év csúsztatással de a kiadott 3. köre visszajön a házhoz közben meg egy szezonon keresztül ott volt a csapatában egy elit/top/jó wr (kiki válassza a neki megfelelő melléknevet).
Ha megfizeti lesz aki kritizálja ha nem, lesz aki kritizálja, de azt nem tudom hogy lehetne állítani, hogy nem csinált egy baromi jó vásárt azzal, hogy 3. körért hozta el.
- Ha megfizeti, most takarjuk le a csapatépítési részt mert azt nem kell figyleni ha tradet értékelsz. Ha megfizeti akkor egy top10 fizut kapó elit/top/jó WR-t szerzett magának hosszú távra 3. körért. Egy fiatal, elit/top/jó WR drágább ennél szóval jól csinálta.
- Ha elengedi 3. kört kap érte comp pickben miközben 3.-ért hozta. Kis inflációt persze nézhetsz de 3. vs 3. kör miközben egy top5 teljesítményt kaptál arra az 1 évre. Jó deal.
- Ha tageli, eladja biztosan többért fog elkelni mint 3. kör. Ergo megintcsak jóra értékelném.

Magából a cseréből nem igen fog rosszul kijönni a Boys, csapatépítés más - a tradet nézve jó deal volt Jerrytől.

Liverpool Fc
20 órája

@Willie Parker

Szerkesztette: szaba
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965
Isteni lesz a karácsonyi NFL menű. Ja nem.

iktriad
Megérdemli a Netflix és a Prime is.
Kampman
Miért is?
csi77
Nem szimpatikusak, ennyi az egész.

1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Egyébként igen, ha megfizeti Pickenst Jerry, könnyen a Bengals-féle csapdába kerülhetnek: annyi pénz lesz az O-ban, hogy kb az összes védelmi draftpicknek be kell válnia, hogy ott is értékelhető csapatrész legyen.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
lehet idén megnyomja Pickens stat ügyileg, még egyszer mondom, szerződésért játszik, azért ezt érdemes lenne figyelembe venni, másodsorban nincs a Földön olyan ember, aki csak egy kicsit is értő szemmel nézi a futballt, hogy Chase és/vagy Jefferson elött vinné el Pickens egy hétvégi meccsre készülve.

(én lehet tudnék mondani min 10 elkapót, akit pl kérdés nélkül elé tennék... )

szóval ezt a 3. körösért megszerezte a liga második legjobb elkapóját egy erős barokkos túlzás... és máris más megvilágításba kerül a "Jones ujja köré csavarta a ligát" is

én a Lions ellen egy soft performace-t láttam, ami mindig red flag nálam, ha "liga elitje" szintről beszélünk, és nem a kevés elkapott yardról beszélek

((még a végén kiderül, hogy a Lionsnak is el tudnak csalni fújni egy meccset... Bazza olvasod te ezt? hol vagy?))
ZERO_L
Cruyffista

Főleg csapatépítés terén fals ezt az egészet nagyon pozitívnak eladni, hisz ha ő most tegyük fel elit WR kategóriába lépett volna (amit nem tett meg), akkor is kőkeményen meg kell fizetni. CeeDee és Prescott gigafizuja mellé meg szerintem totális szűklátókörűség még több capspacet az O#re költeni, mikor a védelem totális romokban hever.
Tipik Jones move lenne,szóval vélhetően ez lesz.

Senki nem canceleli Pickens teljesítményét, egyszerűen csak a megfelelő kontextusba kell helyezni, amit te is megteszel úton útfélen pl a pats sorsolásának erőssége kapcsán. Ez ugyan az a kategória, az egyiknél alkalmazod másiknál nem.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 889 — The Mathematician
Az NBA kezd elég jól mutatni. De mondjuk nem értem miért fontos a Netflixnek ezt előre lefixálni, szerintem elég lenne 2-3 héttel az időpontok előtt, de nyilván kell a reklám illetve a szerződéseket se ismerem.
KeyG
gondolom a flex az drága és nem is biztos hogy "elérhető" jelenleg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 878

iktriad
Majd nézünk Reszkessetek betörőket. 😊
somoskovig
Vagy mindenki alszik és reggel ledarálja a Stranger Things végét
zacknorb
Az NBA kezd elég jól mutatni. De mondjuk nem értem miért fontos a Netflixnek ezt előre lefixálni, szerintem elég lenne 2-3 héttel az időpontok előtt, de nyilván kell a reklám illetve a szerződéseket se ismerem.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 764 — Kinek mit intézett a kormánya

iktriad
somoskovig
Vagy mindenki alszik és reggel ledarálja a Stranger Things végét

Poloska vagyok.
1 napja
Én csak érteni szeretném.
Valaki indokolja már meg nekem Parkinson elkapása miért volt TD?
Az utóbbi 2-3 hétben teljesen elvesztem.
KeyG
Mert megadtak.
Nem tudom amugy, iden szerintem elkepesztoen melyponton vannak ismet a zebrak, egy rakat erthetetlen es nevetseges flag szinesiti a meccsek jo reszet. A szabalyzat hulladek szar, a pofara erkezo szubjektiv flagek meg folyamatosan mennek, meccseket befolyasoloan. Mind DPI, offense es defense holding, roughing the passer szintjen.

A szoban forgo passz TD-re magadasan szerintem meg a Rams-szurkolok is rohogtek, a vicc az, hogy meg az elkapas is kerdojeles, mert azert egy-ket szogbol kerdeses az is, hogy Parkinson egyaltalan birtokolta-e a labdat. Es amugy jo par esetben az ilyet is incomplete-nek adjak mashol.
Stez
Szerintem sem birtokolta, de amit láttam két kamerát ott nem tudom azt mondani, hogy földet ért a labda. Viszont ha volt is elkapás az nem end zoneban volt. Szerintem kb a lágyítunk a játékon óta ilyen a liga, de ez a catch szabály mostanság nagy téma megint és újra.
Nálam egyébként minden catch lenne amit birtokol valaki akár csak egy tized másodpercig és lent van a két lába, nyilván a térd, könyök alap.
Több fumble lenne és valószínűleg a védők a büntetésre utaznának ezért nem lesz ilyen a catch szabály.
De itt birtoklást sem láttam.

We are just the Ravens!
1 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 506 — Chiefs GM

iktriad

1 napja
Stez SMU Mustangs 46 815 — Whoops, looks like something went wrong.
KeyG
Mert megadtak.
Nem tudom amugy, iden szerintem elkepesztoen melyponton vannak ismet a zebrak, egy rakat erthetetlen es nevetseges flag szinesiti a meccsek jo reszet. A szabalyzat hulladek szar, a pofara erkezo szubjektiv flagek meg folyamatosan mennek, meccseket befolyasoloan. Mind DPI, offense es defense holding, roughing the passer szintjen.

A szoban forgo passz TD-re magadasan szerintem meg a Rams-szurkolok is rohogtek, a vicc az, hogy meg az elkapas is kerdojeles, mert azert egy-ket szogbol kerdeses az is, hogy Parkinson egyaltalan birtokolta-e a labdat. Es amugy jo par esetben az ilyet is incomplete-nek adjak mashol.

1 napja

We are just the Ravens!
1 napja
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 143 — Bears & Illinois fan

iktriad
Kampman
Miért is?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
1 napja
Kampman
valójában az a csífsz broncos még hatalmas easter egg is lehet. ha a jax ellen nyer a denver, akkor a ravens-pats meccs eredményétől függetlenül megnyerheti az afc alapszakaszt a broncos a chiefs pályáján. 13 meccses W szériával. szóval new mexikótól dakotáig amerika közepe biztosan ott lesz a képernyő előtt. na de először jacksonville, hogy erre lehetőség legyen.
1 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 965

iktriad

1 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2 napja
Parsons és Davante Adams is season ending gyanús, elképesztő. Parsons ACL, Adamsnek meg úgy tűnt mintha leszakadt volna a combizma.
2 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rivers visszajött, Mahomes meg egy darabig elment.

És vitte magával Parsonst is.

Szerkesztette: iktriad