NFL csevegő
82 feliratkozó
19 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
4 órája
#Bengals QB Joe Flacco has been added to the Pro Bowl roster, the first of his career. That also means the Browns had two Pro Bowl QBs this year, with Flacco and Shedeur Sanders.visítok
9 órája
á, én csak a PO-ban szurkolok a Billsnek 😀Ezért megérdemelted Pat Meyert. 😊nem csoda, nektek ott van McCarthy, nekem se kéne máseleve gyanús hogy a jóember nem kapott még csak interjúkat sem miközben nyilvánvaló szándéka nfl hc-nak lenni, párhuzamosan ron rivera, anthony lynn, jason garrett, jim schwartz, matt nagy kap hc meghallgatásokat big 2026-banTalán azért nem kap HC interjút, mert Brady nélkül masszivan negatív a mérlege 83-104 , és azoknál a csapatoknál ahol HC- t keresnek, pont nincs egy Tom Brady.
dande2elit hater, gotta respect it
Cruyffista
( Leszámítva a Raiderst 😊)
Szerintem azt is beárazta liga, hogy TB mással is tudott SB-t nyerni, az ő eredményei meg azóta a nullát karcolják.
És valszeg az sem segít, hogy Kraft keresztbe tesz neki.
Ettől pesze a HoF- be illett volna beszavazni , ez nem lehet kérdés- de HC-nak nekem sem kellene.
Jan
Löfli
Jan

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
9 órája
Ezért megérdemelted Pat Meyert. 😊nem csoda, nektek ott van McCarthy, nekem se kéne máseleve gyanús hogy a jóember nem kapott még csak interjúkat sem miközben nyilvánvaló szándéka nfl hc-nak lenni, párhuzamosan ron rivera, anthony lynn, jason garrett, jim schwartz, matt nagy kap hc meghallgatásokat big 2026-banTalán azért nem kap HC interjút, mert Brady nélkül masszivan negatív a mérlege 83-104 , és azoknál a csapatoknál ahol HC- t keresnek, pont nincs egy Tom Brady.
dande2elit hater, gotta respect it
Cruyffista
( Leszámítva a Raiderst 😊)
Szerintem azt is beárazta liga, hogy TB mással is tudott SB-t nyerni, az ő eredményei meg azóta a nullát karcolják.
És valszeg az sem segít, hogy Kraft keresztbe tesz neki.
Ettől pesze a HoF- be illett volna beszavazni , ez nem lehet kérdés- de HC-nak nekem sem kellene.
Jan
Löfli
10 órája
Szerèny 300 milkó lehet a cap 😏
20 órája
Azért erre nem fogadj, a fele szenilis.Nyilvánvalóan hazudott. Olyan állat nincs, aki nem emlékszik arra, mit döntött Belichickről.mondjuk aki olyan felelősen hoz döntéseket hogy másnap már nem emlikszik mit döntött azt tuti nem engedném szavazni...Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
egyszeruen szar a HoF szavazas rendszere sztem.
btw Eli sem kerult be iden sem, a sok hater nagy oromere.
csebi
Wester
tenorx
Black_Adder
Assurbanapli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
20 órája
Nyilvánvalóan hazudott. Olyan állat nincs, aki nem emlékszik arra, mit döntött Belichickről.mondjuk aki olyan felelősen hoz döntéseket hogy másnap már nem emlikszik mit döntött azt tuti nem engedném szavazni...Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
csebi
Wester
tenorx
Black_Adder
1 napja
őt sem az eszéért szerettük.𝗧𝗥𝗘𝗡𝗗𝗜𝗡𝗚: Former NFL safety Tyrann Mathieu says he mixed bleach with Coca Cola to try passing a drug test ☠️
— JPA (@jasrifootball) January 29, 2026
“I come across (on google) some sh*t that says put some bleach on top of your Coca-Cola - and so I did that. It felt like my whole insides were erupting... at… pic.twitter.com/0pl0qHfaXz
buhloone mindstate
1 napja
Ha Belichick a botrányok miatt nem lehet HOF vagy csúsztatva, akkor Kraft mint tulaj hogyan lehet majd? A botrányok alatt ő volt a tulaj, gondolom azt majd elfelejti a tisztelt bizottság.Vagy hoz nekik thai prostikat.
1 napja
Puskás, Pelé vagy Maradona se a díjai miatt "mindenidők legjobb focistája", ahogy Borgnak, Edbergnek, Samprasnak, Federernek se a díjai azok, amikre bárki is emlékszik, de Senna, Prost vagy Schumacher elismerései se jutnak eszembe.És akkor még ott van neki ez az opció is:
Belichick az eredményei alapján minden idők legsikeresebb HC-a, nem gondolom, hogy ezen bármit változtatna egy díj megkapása vagy meg nem kapása.
Koltai Róbertnek sincs Kossuth díja vagy Tarantinonak rendezői Oscarja. És ez nem róluk mond bármit is, sokkal inkább azokról, akik így döntöttek. Szerintem egyikük se hal bele.
Őszentsége Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Így van, és itt sem az a beszélgetés tárgya, hogy érdemei alapján hova kell tenni Belichick-et, hanem az, hogy milyen abszurd bizottság szavaz arról, hogy ki kerülhet be a hírnév csarnokába. De mondom, az már Terrell Owens esetében is egyértelmű volt, hogy teljesen dilettáns, kicsinyeskedő bagázs az egész.
1 napja
Puskás, Pelé vagy Maradona se a díjai miatt "mindenidők legjobb focistája", ahogy Borgnak, Edbergnek, Samprasnak, Federernek se a díjai azok, amikre bárki is emlékszik, de Senna, Prost vagy Schumacher elismerései se jutnak eszembe.Belichick az eredményei alapján minden idők legsikeresebb HC-a, nem gondolom, hogy ezen bármit változtatna egy díj megkapása vagy meg nem kapása.
Koltai Róbertnek sincs Kossuth díja vagy Tarantinonak rendezői Oscarja. És ez nem róluk mond bármit is, sokkal inkább azokról, akik így döntöttek. Szerintem egyikük se hal bele.
1 napja
Azért 40 helyett 39 szavazata volt 50-ből. Ez inkább egy rendszerhiba mint összeesküvés eredménye. Az a 10-11? Sértett farok egy tünet, vlsz máskor is előfordult már hogy nem a teljesítmény, hanem a szimpátia döntött pro és kontra, akkor Másik 10-nél több sértődött volt közöttük.Ezzel mondjuk saját magukat, a HOF tagságot devalválják.
Szerkesztette: ozibozi
1 napja
Bill Polian NFL karrierjének legnagyobb ellensége volt Belichick. Már amikor Polian a Billsnél volt, akkor is egyszer a Giants DC-aként elkapta, aztán az egész Colts era alatt is mindig rajta akadtak fenn. Egészen addig ment már akkor, hogy a liga végül miatta módosította az elkapók ellen alkalmazható fizikai kontakt szabályait. Szánalmas, pitiáner kis bosszú ez, és az a szomorú, hogy erre ennyi vevőt talált a szavazók között.
1 napja
mondjuk aki olyan felelősen hoz döntéseket hogy másnap már nem emlikszik mit döntött azt tuti nem engedném szavazni...Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
csebi
Wester
tenorx
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
1 napja
akkor már értem hogy Shanny is miért nem HOFer a rezüméjévelWild, how so many don't understand this… https://t.co/4ImEP67zAJ
— John McMullen (@JFMcMullen) January 29, 2026
dande2
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
1 napja
Elit hozni párhuzamban... van baj rendesenVan egy elég komoly Eli hater réteg a patses szurkoló táboron felül is, nem vagy(tok) egyedül nyugi.
meg "az Eli haterek", jesus man, te miről beszélsz, kb a gópeccesek utálják aztán ennyi, mindenki más meg isteníti mert elvett két bajnoki címet (legyen 2,5) a szarszemétcsalópecctől
poor Eli 😕
ZERO_L
És nem, nem párhuzam volt csak értelmezni kellene amit írtam.
Egyrészt már azért sem lehet mert tavaly eldőlt h Eli sem lesz egyből első körös HoF tag másrészt mivel kijött utána a hír Elirol is ezért írtam be az nfl csevegőben amúgy. Nem azt h hat Eli sem jutott be ahogy Bellicheck sem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
Elit hozni párhuzamban... van baj rendesenmeg "az Eli haterek", jesus man, te miről beszélsz, kb a gópeccesek utálják aztán ennyi, mindenki más meg isteníti mert elvett két bajnoki címet (legyen 2,5) a szarszemétcsalópecctől
poor Eli 😕
Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
1 napja
Wild, how so many don't understand this… https://t.co/4ImEP67zAJ
— John McMullen (@JFMcMullen) January 29, 2026
1 napja
Azt is mondta már, hogy anno Brady nekik 1.körös prospect volt. Ja, de aztán nézték 5 körön át csúszni. Egy szélhámos kókler az ember.Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
csebi
Wester
tenorx
1 napja
Hogyha Kraft a 'bajnoki' címeket, a folyamatos csalások ellenére is el tudta intézni; akkor ezt sem volt nehéz!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 napja
Nem valami olyasmit mondott, hogy nem emlékszik? 😀 És szerinte 95%, hogy igennel szavazott?mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
csebi
Wester
1 napja
mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.Azt mondta, hogy igennel szavazott. Aztán hogy mi az igazság
csebi
Lesz ez még így se!
1 napja
Mondjuk ezt már Terrell Owens esetében is érdemes lett volna elvégezni.Statement from the Pro Football Hall of Fame. Doesn’t name Bill Belichick but says if a voter violated the selection process bylaws, action will be taken, including the removing the voter from the committee. pic.twitter.com/OHaGPZvs4R
— Mike Garafolo (@MikeGarafolo) January 28, 2026
dande2
1 napja
Eli nem egy igen-nem döntés volt, nálam sem lett volna benne a top x-ben. Előbb utóbb be fog jutni.Belichick a megértésem szerint egy igen-nem volt, tehát volt 10+ szavazó, akik expliciten úgy nyilatkoztak, hogy BB nem HOFer.
Amúgy ha nem csak a 1st ballotságát akarták elgáncsolni, akkor edző nem jut HOF-be, mert mindig BB lesz akiről dönteni lehet. És mondjuk Shannynek szerintem ott lenne a helye...
Még egy dolog, szeritnem Eli HOFer, de Belichick nem csak HOFer, hanem az inner circle-ben is benne van.
1 napja
mondjuk itt szidta mki Poliant is, aztan o igennel szavazott.egyszeruen szar a HoF szavazas rendszere sztem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.