NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 991 — Saturday Night Lights
A tegnapi meccs margójára: No Fun League
Amúgy én kifejezetten szeretem az ilyen kevés pontos, remeklő védelmekkel teli meccseket! 🤪😃
🤘gaben🤘
Mondja egy Longhorns-fan 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
A tegnapi meccs margójára: No Fun League
Amúgy én kifejezetten szeretem az ilyen kevés pontos, remeklő védelmekkel teli meccseket! 🤪😃

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 102
Minden pofon jó helyre fog menni, efelől kétségem sincs.

Illetve ilyenkor jó még, amikor az ember csapatának nincs tulajdonosa.
Kampman
Ablak közelébe azért ne menjen.
Metrómegállóban nézzen hátra, nehogy sínre kerüljön.
Étekfogót alkalmazzon.
Novicsok ellen termeljen ellenanyagot.
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Minden pofon jó helyre fog menni, efelől kétségem sincs.

Illetve ilyenkor jó még, amikor az ember csapatának nincs tulajdonosa.

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
nem ér ennyit...
Wyatt
Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...

Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a téma
Wyatt
Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"
tenorx
Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.

Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Ha arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃
Nemes samu09
egyébként ha a late hitekért nem 15yard hanem kiállítás járna, akkor nem tartana itt a liga
tuának se lenne szétverve az agya, és a szent QB-kat se védenék ennyire

ki nem szarja le a 15yardot ha az ellenfél legfontosabb játékosát szétverheti, a retorzió marha kevés ilyen helyzetekben
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kinek mi az erőssége/gyengesége 5 hét után?
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 527 — I like the Texans, I like who we are
nem ér ennyit...
Wyatt
Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...

Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a téma
Wyatt
Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"
tenorx
Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.

Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Ha arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 058 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minden bántó, kárörvendő szándèk nèlkül, azzal az alázattal, hogy ez mèg vátozhat is....

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2
Wyatt
tenorx

Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2
Wyatt
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Itt a következő:

Matthew99
szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.

félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
Ez szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.
Matthew99
én a fejre történő ütésekről beszéltem, a teljes testsulyos szabályt én sem szeretem, mert faszság, sok esetben kivitelezhetetlen és a védőkre nézve sérülésveszélyes
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man
Itt a következő:

Matthew99
szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.

félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
Ez szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 476 — Big Penix Energy
Itt a következő:

Matthew99

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 209 — Invisible man
Itt a következő:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 058 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem ér ennyit...
Wyatt

több mint 3 éve
nem ér ennyit...

Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 102
Nem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
ha kiesik a labda a kezéből közben, akkor azért lehet incomplete passnak ítélik
Black_Adder
Ez az úgynevezett Fuck Rule
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 231 — The Mathematician
Nem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
Black_Adder
jah de ha felveszi akkor, fumble-recov-1st down

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 439 — we almost always almost win
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 231 — The Mathematician
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 414
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 897 — Deion Sanders for president!
így minek lejátszani a meccseket?

r.baggio
ezen meglepődni.....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "