NFL csevegő
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
Nem tudom más h&m-ben is ez e a helyzet, de a duna plázás tele van Jets és Jaguars pólókkal, Arizona Cardinals meg Jaguars pulóverekkel (+ UCLA, Harvard), ha esetleg érdekel valakitAsszony is küldött múltkor cuccokat onnan képen de nekem úgy tűnt inkább, hogy főleg college anyagok és nem a sportagozathoz tartzóak. Bruins feliratot pl egyiken se láttam akkor - lehet persze, hogy csak pont olyanok jöttek szembe).
r.baggio

Liverpool Fc

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
www.youtube.com/watch?v=AieTUg1A5Cg

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
The NFC East has the best-combined record by any division through 8 weeks of a season since the 1970 merger 🔥🔥@Eagles @dallascowboys @Giants @Commanders #HTTC pic.twitter.com/Ev6CuwrRm7
— ImATexasCommandersFan (@RedskinsTexas) November 2, 2022

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Elég szép kis őrület lett a nap vége.
Poloska vagyok.
The Indianapolis Colts are trading running back Nyheim Hines to the Buffalo Bills, according to ESPN's Adam Schefter.
7 trade - új csúcs?Steelers land CB Jackson from Commanders
iktriad
The Pittsburgh Steelers have traded for Washington Commanders cornerback William Jackson III. The two teams will swap late-round picks, per ESPN's Adam Schefter: The Commanders get a 2025 sixth-rounder, while the Steelers get a 2025 seventh-rounder.
Poloska vagyok.
Confirmed: Falcons are planning to trade WR Calvin Ridley to the Jaguars, per sources. Sides trying to finalize trade before deadline.
www.espn.com/nfl/story/_/id/34924927/sources-lions-trade-te-tj-hockenson-rival-vikingsPlusz Bradley Chubb, plusz Chase Claypool, plusz William Jackson III
+1 abba a rublikába
Negritis, a vajda
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
+1 abba a rublikába
NFL trade deadline is today at 4 ET.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 1, 2022
Ever since the league pushed back the trade deadline to the Tuesday after Week 8 in 2012, there has been a lot of more movement within a week of the deadline: pic.twitter.com/gIfpcOaNH5
Le van szabályozva, csak nem eléggéKonkrétan a tegnapi meccsről 😊
operations.nfl.com/gameday/pre-game/uniform-inspections/
(És a borítókép épp egy Browns-Bengals meccsről van, hát persze 😊 )
r.baggio
Viszont a cikkben is biztonsági oldalról van megközelítve, nem onnan, hogy a nézhetőségnek mennyire tesz rosszat, mennyire üt el a másik csapattól stb.
projects.fivethirtyeight.com/2022-nfl-predictions/
47%ot adnak a bengalsnak, sztem ebben a mai is benne can
Ezért jók a 42:0-ás meccsek, ott nem kell random holdingokon, fumblekon, elkapásokon, incheken kattogni.Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlantKondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.
amugy a zebrak nem vicc kb 40 zaszlot dobtak a meccsen
Adirotor
Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik
A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.
Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.
gyeek
Vaaaaaagy... csak nézed, nem drukkolsz, nem izgulsz, csak hagyod magad szórakoztatni.
Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlantKondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.
Adirotor
Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik
A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.
Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Kénytelen vagyok ezt komolyan venni, viccnek kicsit durva lenne.Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlant
In #MIAvsDET the Lions challenged the ruling on the field of an incomplete pass. After review, there was no clear and obvious visual evidence to overturn to a complete pass. Therefore, the ruling on the field stands. pic.twitter.com/MLL3KAO8K0
— NFL Officiating (@NFLOfficiating) October 30, 2022
gyeek
Szerkesztette: Adirotor
In #MIAvsDET the Lions challenged the ruling on the field of an incomplete pass. After review, there was no clear and obvious visual evidence to overturn to a complete pass. Therefore, the ruling on the field stands. pic.twitter.com/MLL3KAO8K0
— NFL Officiating (@NFLOfficiating) October 30, 2022
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass