NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 981 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.
Toto21
most meg már egy sem negatív! 😊
NB2
Szívesen 🤪
dande2
Ennyit tesz, ha mindkét divízió játszik a komplett AFC South-al. 😀
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 985 — no es importante
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...
Negritis, a vajda
a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 062 — The Mathematician
@AdamSchefter
NFL officially is moving the Browns-Bills game out of Buffalo and to Ford Field in Detroit, where it will be played Sunday at 1 pm.

Bills will play two straight games in Detroit: against the Browns, then on Thanksgiving vs. the Lions.
-
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
2022 tényleg nem Brady éve lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.
Toto21
NB2
Szívesen 🤪
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 324 — nabege2@yahoo.com
Toto21
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe.
gyeek
Azért milyen menő lenne, valljuk be.

Vagy akár csak ez

több mint 3 éve
 abcnews.go.com/US/suspect-large-shooting-university-virginia-police/story?id=92780963

több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
több mint 3 éve
nekem a google a footballra is mindig labdarúgót dob fel már a bármilyen személyre való gyorskeresésnél, szóval van még baj bőven

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 3 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.

Wikipédia:

A Gatorade-zsákolás
Eredeti nevén "The Gatorade dunk"

Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.

gyeek
Azt írja, hogy ellenőrzés folyamatban - szóval valszeg csak átnézik.
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 951 — Deion Sanders for president!
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.

Wikipédia:

A Gatorade-zsákolás

Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.

gyeek
Amúgy nekem egyre ritkábbnak tűnik

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 671 — Grady Judd fan

Wikipédia:

A Gatorade-zsákolás

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 224
...és a többi díj 🏆 h áll?

Rúki előre- Texasi kopó v Pirsz
Rúki hátra- Szósz v TV
Felnőtt hátra- Boza v Párszón
Felnőtt előre- akkor itt a Hill
Viszzatérő- Arnold v Agent Smith
MVP- PM v Alien v Hörtz
Kócs- Sziréna v Mohamed v Andy
ÉV embere- Wilson
???
steelwolf
Én értem, hogy Zach megkúrt egy MILF-et, de azé na!
több mint 3 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
MVP- PM v Alien v Hörtz

steelwolf
Így van, ideje végre elismerni Patrick Mekari teljesítményét! 😀
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 676 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
...és a többi díj 🏆 h áll?

Rúki előre- Texasi kopó v Pirsz
Rúki hátra- Szósz v TV
Felnőtt hátra- Boza v Párszón
Felnőtt előre- akkor itt a Hill
Viszzatérő- Arnold v Agent Smith
MVP- PM v Alien v Hörtz
Kócs- Sziréna v Mohamed v Andy
ÉV embere- Wilson
???
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 285 — Keep pounding
Szezon felénél tartunk. Ha lesz egy QB aki innen nyer 8 v 9 meccset, mikozben a csapata most meg a kozepmezonyben poroszkal, siman lehet az mvp.

Hillnek kb 2500 yardot kene elkapnia es minden QB-nak benaznia, hogy megkaphassa.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 058 — Jó ötletnek tűnt!
Lehet Tyreek Hill MVP?
nem nagyon tudnék mondani olyan QB-t aki hú de nagyon kiemelkedik és MVP szintű szezont tolna
braxa88
Előtte van Maho, Allen, Hurts, Tua, Lamar, Burrow, Geno, Cousins, Herbert és a 10. helyre fut be Hill az odszokat tekintve.

Szóval a kérdésedre is válaszolva, nem. Nem lehet.
alatriste
Herbert.
ez egy QB of the year díj
braxa88
Londonban meg esik az eső. OPOY viszont szinte garantált Hillnek.

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Lehet Tyreek Hill MVP?
nem nagyon tudnék mondani olyan QB-t aki hú de nagyon kiemelkedik és MVP szintű szezont tolna
braxa88
Előtte van Maho, Allen, Hurts, Tua, Lamar, Burrow, Geno, Cousins, Herbert és a 10. helyre fut be Hill az odszokat tekintve.

alatriste
Herbert.
ez egy QB of the year díj

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
peach Atlanta Falcons 15 821 — a new hope (again)
Lehet Tyreek Hill MVP?
braxa88
Szerintem korábban adják oda Genonak.
tenorx
sztem ő a come backet már haza is vitte

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
alatriste Green Bay Packers 11 882 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Lehet Tyreek Hill MVP?
braxa88

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 3 éve
tenorx 14 115 — fő libsi
Lehet Tyreek Hill MVP?
braxa88
Szerintem korábban adják oda Genonak.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 526 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet Tyreek Hill MVP?
braxa88
Mert Hurts mi tökömet csinál.....mèg ha statok nem is űr statok.... persze mèg bezuhanhat, ahogy mèg jobb is lehet...Hill inkább OPOY de Tuat sem zárnám ki ha így folytatja.

S persze bármilyen hihetetlen Genot se feledjük 🤪🥳

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 316 — Invisible man
Lehet Tyreek Hill MVP?
braxa88
Azért Mahomes és Allen szerintem bent van még a kalapban. Főleg Patricknál most ez a 68 passz és 448 yard levegőben és 68 lábon eléggé szépet szólt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.