NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
index.hu/mindekozben/poszt/2022/11/20/visszavonult-az-nfl-jatekos-hogy-pokemon-kartyakkal-kereskedjen/
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
index.hu/mindekozben/poszt/2022/11/20/visszavonult-az-nfl-jatekos-hogy-pokemon-kartyakkal-kereskedjen/
Merlin85
kapitnono
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85

több mint 3 éve
not my proudest fapMásfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
r.baggio
Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Nem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀index.hu/mindekozben/poszt/2022/11/20/visszavonult-az-nfl-jatekos-hogy-pokemon-kartyakkal-kereskedjen/
több mint 3 éve
költözz bánkútra 😀Másfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
r.baggio
Fontos_Vidra
"we dont need to buy winter, we have winter at home"
www.idokep.hu/hirek/eloben-a-bankuti-havazasbol
több mint 3 éve
Másfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
SO MUCH SNOW. 🥶🥶#GoBills | #BillsMafia pic.twitter.com/ThwcANSfaT
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) November 18, 2022
r.baggio
több mint 3 éve
Áh, ilyen sehol nem fordulhat élő a világon,ők is emberek. Oh,wait ..Ha meg elmaradna a gubanc, max. kirúgják az összes meteorológust! 😉Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
dande2
nagir

több mint 3 éve
Másfél méteres hó esettSO MUCH SNOW. 🥶🥶#GoBills | #BillsMafia pic.twitter.com/ThwcANSfaT
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) November 18, 2022

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ha meg elmaradna a gubanc, max. kirúgják az összes meteorológust! 😉Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
dande2

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
meg is nézem mikor, ha már az NFL elvette a vasárnap esti 7es szórakozásomat a havas meccsel.szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Ennyit tesz, ha mindkét divízió játszik a komplett AFC South-al. 😀Szívesen 🤪Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
NB2
dande2
több mint 3 éve
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda

---
több mint 3 éve
@AdamSchefterNFL officially is moving the Browns-Bills game out of Buffalo and to Ford Field in Detroit, where it will be played Sunday at 1 pm.
Bills will play two straight games in Detroit: against the Browns, then on Thanksgiving vs. the Lions.
-
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...
több mint 3 éve
2022 tényleg nem Brady éve leszTom Brady and Gisele doing an ad for FTX.
— Wall Street Silver (@WallStreetSilv) November 12, 2022
Needs to be saved for posterity.
🔊sound ...🧐#FTX #SBF #Crypto pic.twitter.com/VebJtpu0sf

---
több mint 3 éve
Szívesen 🤪Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
NB2
több mint 3 éve
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
több mint 3 éve
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe.Azért milyen menő lenne, valljuk be.
gyeek
Vagy akár csak ez
több mint 3 éve
abcnews.go.com/US/suspect-large-shooting-university-virginia-police/story?id=92780963
több mint 3 éve
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.
több mint 3 éve
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.Azt írja, hogy ellenőrzés folyamatban - szóval valszeg csak átnézik.
Wikipédia:
A Gatorade-zsákolás
Eredeti nevén "The Gatorade dunk"
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.
gyeek
több mint 3 éve
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.Amúgy nekem egyre ritkábbnak tűnik
Wikipédia:
A Gatorade-zsákolás
Eredeti nevén "The Gatorade dunk"
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.
gyeek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "