NFL csevegő
Igen, Kovács Sanyi szerepét sokszor kiemelték már, ettől még miért kellene Tannehillnek mással foglalkoznia, mint a saját dolgával? Nehogy már ezért legyen számonkérve. Ha szarul játszik, akkor jogosan lehet kritizálni, de most ezért? Ne márNem kell, de lehet 😉 így is hozzállni a másikhoz. Nem fiatal már ő sem, sokkal többet kapott lehetőséget esélyt egyébként, mint néhányan mások. a pénzét megkereste. Talán lehet segíteni a másikat. De ha nem, akkor nem 😀 Ott van nálunk Kelce is, aki mindjárt szárnyai alá vette, veszi Jurgenst, MT a NO-ban épp a lehet helyére érkező Olave-t segíti... stb...
Wyatt
Nem számon kérem, ki vagyok én ehhez, csak megjegyeztem 😊 Mindegy, azt csinál amit akar, de látjuk pl Wentz is hova jutott a sértődösdivel és makacssággal...

www.facebook.com/photo/?fbid=400884172046548&set=a.376551711146461
Azt hiszem az idei, "ki tud kreatív menetrendbejelentő videót gyártani" verseny idei nyertese a Chargers.Ez olyan, mint annak idején a South Park anime száma, ahol a japán szöveg valójában baromságokkal volt tele, de a nézők úgyse értik?
iktriad
hát csak ezt kbAzt hiszem az idei, "ki tud kreatív menetrendbejelentő videót gyártani" verseny idei nyertese a Chargers.ezt kb minden évben ők nyerik szerintem
Should we REALLY make our schedule release video an anime?
— Los Angeles Chargers (@chargers) May 13, 2022
yes yes yesyes
yesyes yes yes yes
yes yes yes yes yes
yes yesyes yes yes
yes yesye yes yes
yes yes yesyes pic.twitter.com/A0TvmYJUOQ
iktriad
dancogo
Azt hiszem az idei, "ki tud kreatív menetrendbejelentő videót gyártani" verseny idei nyertese a Chargers.ezt kb minden évben ők nyerik szerintem
yes yes yesyes
yesyes yes yes yes
yes yes yes yes yes
yes yesyes yes yes
yes yesye yes yes
iktriad
yes yes yesyes
yesyes yes yes yes
yes yes yes yes yes
yes yesyes yes yes
yes yesye yes yes
Majd behozzák a láncot, a hátsó végét leteszik szemre és utána kihúzva úgy tesznek, mintha tű pontos mérés lenne 😀A vonal csak tájékoztató jellegű......de a first down-t nem akadályozta meg😕Ígéretes tehetség. 😀mondjuk a fejet elé kellett volna rakni nem mögé de igy is komoly
xrace77
briareos
Adirotor
csi77
A vonal csak tájékoztató jellegű......de a first down-t nem akadályozta meg😕Ígéretes tehetség. 😀mondjuk a fejet elé kellett volna rakni nem mögé de igy is komoly
Best Buy has got 5 star linebackers working for them now pic.twitter.com/V5E8W37vZB
— Barstool Sports (@barstoolsports) May 11, 2022
xrace77
briareos
Adirotor
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
www.theplayerstribune.com/articles/lamar-odom-done-in-the-darkwww.theplayerstribune.com/posts/tarik-cohen-mental-health-nfl-footballcsóri, megírja a levelet, erre a másik tesó is meghal
fuh, hosszú olvasás volt, de megérte. és az a durva, hogy szerintem nem kevesen vannak hasonló háttérrel 😕
Borbinho
elolvastam most több régi cikket is. nem semmi sztorik vannak, mi meg max annyit tudunk róluk, hogy jól vagy rosszul játszott az adott héten.
Fontos_Vidra
megtaláltam ezt is közbe, ha érdekelne valakit
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
de a first down-t nem akadályozta meg😕Ígéretes tehetség. 😀mondjuk a fejet elé kellett volna rakni nem mögé de igy is komoly
Best Buy has got 5 star linebackers working for them now pic.twitter.com/V5E8W37vZB
xrace77
briareos
Ígéretes tehetség. 😀mondjuk a fejet elé kellett volna rakni nem mögé de igy is komoly
xrace77
www.theplayerstribune.com/posts/tarik-cohen-mental-health-nfl-footballcsóri, megírja a levelet, erre a másik tesó is meghal
fuh, hosszú olvasás volt, de megérte. és az a durva, hogy szerintem nem kevesen vannak hasonló háttérrel 😕
Borbinho
elolvastam most több régi cikket is. nem semmi sztorik vannak, mi meg max annyit tudunk róluk, hogy jól vagy rosszul játszott az adott héten.
www.theplayerstribune.com/posts/tarik-cohen-mental-health-nfl-footballmajd holnap olvasom el, de ha tippelnem kéne az Odom "levélhez" hasonló
Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
az már a fox, nem?Brady 10 év/375 millió!54 éves koráig fog játszani? 😕
steelwolf
Löfli
Sobri előbb lesz nyugdíjas, mint BradyBrady 10 év/375 millió!54 éves koráig fog játszani? 😕
steelwolf
Löfli
Brady 10 év/375 millió!54 éves koráig fog játszani? 😕
steelwolf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Áhá, nekem Russell Wilson volt a megoldás, azért nem értettem, hogy ez miért vicces, de most már nálam is sikerült váltaniaén minden reggelt ezzel indítom újabban:Lol
american-football.whoareya.games/
| a mai feladvány kimondottan vicces lett 😀
valaki félrenézett valamit, hisz eddig a legnagyobb sztárok voltak mint Donald, Brady, Watt, RW, Rodgers stb. gondolom ma is hasonló volt a terv |
braxa88
Biztos a másikra gondoltak 😊
warr_b

🎄🚨 CHRISTMAS GAME ANNOUNCEMENT🎄🚨@Broncos vs. @RamsNFL on Christmas Day at 4:30pm ET on CBS/Nickelodeon!
— NFL (@NFL) May 10, 2022
📺: 2022 NFL Schedule Release -- Thursday at 8pm ET on @NFLNetwork pic.twitter.com/NH5Zmev8s0
én minden reggelt ezzel indítom újabban:Lol
valaki félrenézett valamit, hisz eddig a legnagyobb sztárok voltak mint Donald, Brady, Watt, RW, Rodgers stb. gondolom ma is hasonló volt a terv |
braxa88
Biztos a másikra gondoltak 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"