NFL csevegő

82 feliratkozó

29 napja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Zöld WR 4 Pro Bowl, kék WR 0 Pro Bowl. Kik lehetnek? (Annyira nem lesz meglepő 😊 )
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Komolyan már be akartam írni, h ma nem is lesz vmi nagy trade?!
😀
braxa88
Felkészül DeShaun Watson és Jimmy Garoppolo.

Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Komolyan már be akartam írni, h ma nem is lesz vmi nagy trade?!
😀
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

warr_b
Aztan meg itt hisztizik Bazzani. Egy MLB-csapat nem nyer annyit egy szezon alatt, mint a Lions 21 ev alatt!
Stez
Nem gondoltam volna, hogy megelőzünk valakit.

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Egyebkentaz egesz liga a Washingtonon rohog valoszinuleg...

Wilsonert nyomtak 3 elso kort, kaptak egy kosarat, es ahelyett, hogy vartak volna ket napot Watson miatt, turelmetlenul elvittek inkabb helyette Wentzet.

Wentz vagy Watson. Watson helyett Wentz. Jo buli volt ez. Mikozben siman elvihettek volna egy ezerszer jobb jatekost.
Stez
Mekkora lenne ha cserelnenek Watsonert is 😀
Ha Wentzet kirakjak 18.a elott akkor sporolnak rajta 13 milliot 😀

Amugy allitolag 42 QBt irtak fel maguknak, es majdnem minden csapatot megkerestek (a Chiefset is pl Mahomesert 😀 annak a telefonhivasnak a leiratara kivancsi lennek) a szezon vege ota.

Watson valszeg mondta, hogy Washingtonba nem menne, igy maradtak Wilsonnal es jutott nekik vegul Wentz.

Mondjuk Snyderrel nagy spanok lettek volna...
Borbinho
inkább krafttal

több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 526 — I like the Texans, I like who we are
Borbinho
😃😃
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 049 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 606
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy ezek után mi alapján tiltaná el a liga. Büntető eljárás nem indul előle, tehát elvileg!!! nem tett olyat, ami miatt elitélhető lenne. A polgári peres dolog más kérdés, de az inkább a pénzről szól, ha jól sejtem, mint a tényleges és valós sérelemről (lehet tévedek).

Innentől szvsz bárkinek mehet a buli Watson pedig játszhat.
dande
A liga imidzse számára káros viselkedés miatt, vagy valami ilyesmi

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 049 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt mondjuk nem nagyon értem, hogy ezek után mi alapján tiltaná el a liga. Büntető eljárás nem indul előle, tehát elvileg!!! nem tett olyat, ami miatt elitélhető lenne. A polgári peres dolog más kérdés, de az inkább a pénzről szól, ha jól sejtem, mint a tényleges és valós sérelemről (lehet tévedek).

Innentől szvsz bárkinek mehet a buli Watson pedig játszhat.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 28 603 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Wilsonert nyomtak 3 elso kort, kaptak egy kosarat, es ahelyett, hogy vartak volna ket napot Watson miatt, turelmetlenul elvittek inkabb helyette Wentzet.

Wentz vagy Watson. Watson helyett Wentz. Jo buli volt ez. Mikozben siman elvihettek volna egy ezerszer jobb jatekost.
Stez
Watsonnak ntc-je van, nyilván pont a fővárosba szeretne menni. Kábé legalább annyira, mint Wilson.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Stez
Mekkora lenne ha cserelnenek Watsonert is 😀
Ha Wentzet kirakjak 18.a elott akkor sporolnak rajta 13 milliot 😀

Amugy allitolag 42 QBt irtak fel maguknak, es majdnem minden csapatot megkerestek (a Chiefset is pl Mahomesert 😀 annak a telefonhivasnak a leiratara kivancsi lennek) a szezon vege ota.

Watson valszeg mondta, hogy Washingtonba nem menne, igy maradtak Wilsonnal es jutott nekik vegul Wentz.

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 384 — Whoops, looks like something went wrong.

több mint 3 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Watson 26 eves, meg 4 evig szerzodes alatt, Wilson 34 es 2evig van szerzodese.

Sztem ha valoban van piaca es tobb csapat is erdeklodik (ismerjuk a ligat, valszeg tenyleg igy van...), akkor egy igen brutal csomagot is el tudok kepzelni.

A gond csak az, hogy csak az Eaglesnek, Hoxnak, meg a ket NY-csapatnak, van eleg municioja, ha mas jatekost nem vonnanak bele a cserebe.

Sherman mar 3 napja azt mondta a podcastjaban, hogy szerinte a draft elott cserelni fog a Hox Watsonert...
Ma meg Daniel Jeremiah mondta, hogy mindenki akit megkerdezett a ligaban tutira veszi, hogy Seattlebe megy Watson.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Zman77 Seattle Seahawks 767
.... John Schneider megcsinálja a Wilson-Watson cserét
több mint 3 éve
Joe Buck lelép az ESPN-hez, Deshaun Watson felmentve, pörög a bolt ma este is.
Löfli
Ez hivatalos?
steelwolf

zacknorb
Polgari per ettol meg lehet, ha minden igaz, hivatalosan ezzel most a bortont uszta meg. Meg az NFL el is fogja tiltani egyebkent.

Arra leszek kivancsi, hogy a Houston mennyire ragaszkodik majd az elmult napok utan ehhez a 3 elso kor, plusz jatekos csomaghoz. Szerintem a Wilson-trade elegge berazta a piacot, ezek utan Watson sem nagyon er tobbet, foleg egy kuilt ev utan.

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 082 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
Ez hivatalos?
steelwolf

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Löfli
Ez hivatalos?
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 082 — Kinek mit intézett a kormánya
Löfli
Maxx Crosby kapott 4 évre majdnem 100 misit

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 384 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 553 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
1. Mahomes
2. Rodgers
3. Allen
4. Watson
5. Herbert

Tovább megyünk?

TOP 5 WR:

1. Hope
2. Adams
3. Kupp
4. Jefferson
5. Evans

De persze Bolond Antonio Brown, nem bolondul meg időközben sima Top1! 😁
több mint 3 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
HoF közelében legyen? Még csak All-Pro vagy Pro Bowler se volt 😀
több mint 3 éve
Lehet azert is alulertekelt, mert a sajat classaban volt OBJ, Mike Evans, Davante Adams, ARob, Landry (+ John Brown, Kelvin Benjamin, meg ugye Sammy Watkins akit elsonek vittek).

Statokban TDket leszamitva eleg jol all, de kellene meg v 5-6 jo szezon h HoF kozelben legyen.

A tobbiekkel ellentetben pedig inkabb visszahuzodo szemelyisegnek tunik, talan ezert is kevesbe felkapott.

Az a durva h azon tul h 1.korben vitte a Saints, a Pats 1.+3.at, a Rams utana 1.+4.et, a Texans pedig egy 2.kort adott erte 😀

több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline
Brees, Brady, Deshaun Watson. Annyira azért nem mindegy volt.
De tényleg alulértékelt, szerintem is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Michael Thomason gondolkoztam, hogy az óriási breakout éve után mennyire nullát csinált - nyilván sérülések miatt is, de still.
Tudtátok, hogy már 29 éves?
És Brandin Cooks, akit anno elcseréltek a Saintsből, és így lett Thomas #1 WR, még csak 28 (na jó, 28.5)

Vicces 😀
tenorx
Az a kemeny, hogy az a Cooks, akit mindenhonnan elkuldenek meg cserelnek mindenfele, az elmult het idenyebol hatban is 1000+ yardot kapott el. En nagyon nem kedvelem a csavot, de eleg alulertekelt. Neki aztan tenyleg mindegy volt, ki dobal neki.

több mint 3 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 357 — #neverpunt
Talán annyi hogy Thomas tipikus possession receiver aki 30 felett is lehet eredményes az adottságaival, ha nem lesz állandóan sérült, Cooks fegyvere meg a sebessége, ami 30 felett már nem lesz ugyanaz.