NFL csevegő
82 feliratkozó
29 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
NFL is elengedte a COVID elleni korábbi intézkedéseket.Megvárták mikor lépi meg a Mi kis kormányunk! 😃
Beki
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
NFL is elengedte a COVID elleni korábbi intézkedéseket.
több mint 3 éve
NFL paralimpia.Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Onnan tényleg csak felfelé visz az út.
Bazzani
iktriad
több mint 3 éve
Ha nem ez lesz a Hálaadás napi Lions meccs, akkor booooooooooooo! 😊 😊 😊Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
steelwolf
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Sunday Night Football lesz, és azon a héten nem lesz MNF sem, hanem az ismétlését adják másnap. 😀Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
steelwolf
több mint 3 éve
Remélem Főműsoridőben! 😁Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
iktriad
több mint 3 éve
Lesz idén Lions - Jax is majd. 😊Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
Bazzani
több mint 3 éve
Szép lett volna egy Jax-Lions.Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
somoskovig
több mint 3 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.Hát, ez tényleg egy nehéz év 😊
iktriad
több mint 3 éve
Jaguars - Raiders meccsel kezdődik az idei NFL (elő)szezon.The @Jaguars & @Raiders will play in the 2022 @ProFootballHOF game in Canton on Thursday, Aug. 4! 🏈🙌 pic.twitter.com/rTvz7sSqTG
— NFL (@NFL) February 28, 2022
több mint 3 éve
Ilyen szöveggel valamilyen Frei Tamás féle kávé képét kellett volna belinkelni. 😊Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
(mert ha igen, akkor a NE nem jön)
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
több mint 3 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
There will be five NFL regular-season games played internationally next season, with three games played in London, one in Mexico and one in Germany.
warr_b
NB2
empty taxi
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Csak neked csak ma 😊én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
NB2

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
én hülye, faxé nézegettem a lehetséges útvonalakat 😊Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2
warr_b
több mint 3 éve
Idén igen.Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Elv a Bucs fixen jön Münchenbeegy meccs lesz egy évben a németeknél?
zacknorb
több mint 3 éve
Elv a Bucs fixen jön Münchenbe
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
számomra van egy adag sobri ami érdekes és elolvasom hiába szoktam más véleményen lenni vele, de van hogy már sok 😀Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ők is kiégtek 😀Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09
Matthew99
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Eddig az volt a bajotok, hogy mindenbe beleszól, most meg hogy semmibe. Nektek aztán semmi nem jó 😀Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
samu09

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Kiégett?azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
csebi
több mint 3 éve
azert vmien szinten elszomorodtam, hogy ebbe mar Sobri nem szallt be. o is oregszik ugy latszik.Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Egyértelmű, ő az egyetlen, akinek a másik három mindegyikével volt legalább három 10+ oldalas vitája.Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman
Nomac
több mint 3 éve
Szerintem már csak 4-5 oldal kell és ez is ott lesz a soha, sehová sem vezető viták HOF-jában, ahol már arany mellszobra van Sobrinak, Soldinak, peterk-nak és Igornak 😀Az a kérdés ki a GOAT? Én Sobrinak adnám.
Kampman