NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
RIP John Clayton. Ez a reklám még mindig epic vele.
több mint 4 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 923 — Apu ökölbeszorított keze
a Watson trade nem ér szalagcímet?

több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 672 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?

Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét
r.baggio
azt mondod nem hozna lázba egy Winston vs. Traubi harc a training campben?! 😮

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 982 — no es importante
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?

Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
és minden rookie meg udfa lesz 😀
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 672 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 075 — Jaguars fan
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.
FLZOLI
Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
több mint 4 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 469

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 053 — The Mathematician
mondjuk mind1 milyen mély a WR class mikor QB-t fognak hozni 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 896 — Whoops, looks like something went wrong.
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...

iktriad
Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Marmint Davante. Mert nalam ennyit sem er abszolut, nagyon jol jart a GB.
Stez
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta után

A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.

Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.

A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Ez is egy álláspont.
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.

Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
FLZOLI
Pontosan. Es az EN meglatasom szerint Adams nem fert bele nagy aldozat nelkul. 😊 Mert a ket eros cetli es egy majdnem evi 30 millios szerzodes szamomra tul nagy aldozat.

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com

iktriad
Stez
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta után

A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.

Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.

A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Ez is egy álláspont.
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.

Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra

több mint 4 éve

iktriad
Stez

FLZOLI

több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 679 — farkas.l.zoltan@gmail.com

iktriad
Stez

több mint 4 éve

iktriad

Szerkesztette: Stez

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

iktriad
de jamal adams elit DE

ja nem

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 978 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 4 éve
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
kristof
papíron erős vagy várható mérlegben erős?
briareos
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.
kristof
hülyén fogalmaztam. szerintem a legerősebb csoportok mindig is azok voltak ahonnan 3-an mentek PO-ba régi rendszerben.
szóval akár a régi nfc eastet v régebbi afc northot is lehetne mondani.

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
kristof
briareos
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.
több mint 4 éve
kristof

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
kicsit érdekes szitu h ennyi csapat lefekszik watsonnak, és csak a körömrágás megy míg ő agyal a rózsaceremónián . meglesz ennek a hosszútávú hatása, és azért hiába mondja mindenki h fiatal meg top 5 talent stb, azért nem top tier, és még ott sem nézték el ezt volna mindenkinek pár éve.

több mint 4 éve
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?

Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
ZERO_L
2020-ban több is volt liga szerte(a Jags-nek pl 2). mert a COVID miatt hetek teletek el a szóbeli megállapodás és a szerződés aláírása között.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 075 — situational football
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?

Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 777
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető
Toto21
Game Passen nekem megy

több mint 4 éve
Toto21 Chicago Bears 8 073
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető