NFL csevegő
82 feliratkozó
29 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 3 éve
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?
több mint 3 éve
kicsit érdekes szitu h ennyi csapat lefekszik watsonnak, és csak a körömrágás megy míg ő agyal a rózsaceremónián . meglesz ennek a hosszútávú hatása, és azért hiába mondja mindenki h fiatal meg top 5 talent stb, azért nem top tier, és még ott sem nézték el ezt volna mindenkinek pár éve.
több mint 3 éve
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?2020-ban több is volt liga szerte(a Jags-nek pl 2). mert a COVID miatt hetek teletek el a szóbeli megállapodás és a szerződés aláírása között.
Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
ZERO_L
több mint 3 éve
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 3 éve
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhetőGame Passen nekem megy
Toto21
több mint 3 éve
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhető
több mint 3 éve
Jogos, tényleg így leszAz USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio
Jughead
Annyi, hogy a törvény elfogadása már csak formalitás
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio
több mint 3 éve
Egyébként az elmúlt 20 èv legőrültebb offseason az tuti 😉🥳🎉Happy new league year everybody 🎉🥳🎉🥳
több mint 3 éve
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÈn nem vagyok boldog a 6órás meccsektől, már a 7 is túl korán volt.. persze èjszaka jobb, de ha folytatódik a trend sok meccsünk akkor sem lesz a későbbi sávban ha èppen jók vagyunk..
r.baggio
több mint 3 éve
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super Bowlig

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Az kéne, vagy egy komplett 15 perces hosszabbítás.Elfogadják.Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- második csapat támad TD
- első csapat támad FG győzelem
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
zacknorb
A jelenleginél mindkettő jobb lenne.
több mint 3 éve
Elfogadják.Haladunk egyenesen a college hosszabbítás felé.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
- postmeccs: "A coin toss dönti el a meccset, mindkét csapatnak legyen legalább kettő posession"
Black_Adder
Vagy mindenkinek 2 pontost kell csinálni, egyfajta büntetőpárbajként.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Elfogadják.azert ez nem teljesen igaz. fenti peldaban 2. csapat nem tudott kivedekezni egy tamadast sem,plusz senki sem tiltja meg, hogy 2 pontosra menjenek a td utan.
Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
Black_Adder
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Elfogadják.Aztán első OTs meccsen:
- első csapat támad TD
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 3 éve
Titanst nem is értem. Ugyan az lenne mint most volt a Billsel. Ettől még ugyan úgy nem kapná meg a labdát pl egy Josh Allen ha nem nyerik meg pénzfeldobást és lehetőség nélkül távozna a pályáról.

Liverpool Fc
több mint 3 éve
OT-szabályváltoztatási javaslatok egyes csapatoktól:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Íme az idei kompenzációs pickek listája.NFL Announces 39 Compensatory Draft Choices to 16 Clubshttps://t.co/iQ5cPHwnkE
— NFL345 (@NFL345) March 15, 2022
több mint 3 éve
Szerintetek mennyire fog megsértődni Brédi, ha ezek után katonadanival és cheszterrel csak Bohóc Brédinek hívjuk? Vicc az amit ez az ember művel. Elképesztően egoista és magamutogató.Hívjátok
Riverske
több mint 3 éve
Hát... Jobb mint volt. 😀Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
Toto21
Willie Parker
több mint 3 éve
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.Megtanult angolul? Eddig vmi afrikai akcentust tolt, egy szavát nem értettem
Toto21
több mint 3 éve
Nem tudom off-e itt, de most hallgatom Steve Smith-t GP-on és félelmetes mennyit fejlődött. Nagyon rossz volt hallgatni őt a karrierje elején, de most már elviselhető.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 484
Olvastan par topikot de itt ilyeb szitokszokat amit lattam...Mi ez a nagy brady hate?eszmeletlen kommentek vannak.te hol voltál eddig?😊
YoungZeeZee
nem láttál eredménykövetőt, ahol TB csapata játszott???
NB2
több mint 3 éve
Szerintetek mennyire fog megsértődni Brédi, ha ezek után katonadanival és cheszterrel csak Bohóc Brédinek hívjuk? Vicc az amit ez az ember művel. Elképesztően egoista és magamutogató.