Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Ennyi erővel lenyomhatna mindenki otthonról co-op módban Maddennel úgy hogy magadat irányítod csak 😊
FLZOLI
Nem bírnák az EA szerverei 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ennyi erővel lenyomhatna mindenki otthonról co-op módban Maddennel úgy hogy magadat irányítod csak 😊

több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 321 — 49ers GM
 www.espn.com/nfl/story/_/id/30115592/nfl-cancels-pro-bowl-first-1949
empty taxi
Minden rosszban van valami jó is.

több mint 4 éve
ozibozi New York Giants 17 222
Lehet a régi formában már nem is hozzák vissza később se.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0912%2Fr744363_1296x729_16-9.jpg
NFL cancels Pro Bowl for first time since 1949
Las Vegas, which had been scheduled to host the Pro Bowl this season before it was canceled, will instead host the NFL's all-star game after the 2021 season.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Én kis naiv azt képzeltem, hogy az NFL a nyáron kidolgozott egy olyan protokollt, ami minden eshetőséget figyelembe véve előre szabályozza a mérkőzések halasztásának módját. Még furcsálltam is, hogy ez nem lett nyilvános.

Még most sem hiszem el, hogy ad hoc jelleggel kapkodva hoznak döntéseket... Teljes döbbenet számomra, mert ok, hogy egy-egy állam vezetői kapkodnak vagy politikai célok hajtják őket, de ez egy sokmilliárd dolláros, piaci alapon működő üzlet.

Ebbe Goodell bele fog bukni, ezt így nem lehet csinálni.
Szokol
Szvsz csak abba bukhatna bele ha nem menne végig a szezon.
peach
Hogyan ne menjen végig a szezon:
1. lépés: az elmaradó meccseket pakold be byeweekre, majd lepődj meg, hogy egy csapatnak több meccse is elmaradhat.
2. lépés: engedj vissza játszani tünetmentes, de pozitív játékosokat, úgy sem kontaktsport.
Szokol
Mégis mi akadálya van annak, hogy mondjuk 1 hónappal csúszik a szezon és mondjuk a PO már valami buborék szerűben semleges pályán zajlana?
FLZOLI
Ha elszaporodnak a fertőzéses esetek, akkor nyilván valami ilyesmi a következő lépés.
Csak ugye első körben mindig meg akarják próbálni a megszokott, eddig bevált módokon.

több mint 4 éve
Én kis naiv azt képzeltem, hogy az NFL a nyáron kidolgozott egy olyan protokollt, ami minden eshetőséget figyelembe véve előre szabályozza a mérkőzések halasztásának módját. Még furcsálltam is, hogy ez nem lett nyilvános.

Még most sem hiszem el, hogy ad hoc jelleggel kapkodva hoznak döntéseket... Teljes döbbenet számomra, mert ok, hogy egy-egy állam vezetői kapkodnak vagy politikai célok hajtják őket, de ez egy sokmilliárd dolláros, piaci alapon működő üzlet.

Szokol
peach
1. lépés: az elmaradó meccseket pakold be byeweekre, majd lepődj meg, hogy egy csapatnak több meccse is elmaradhat.
2. lépés: engedj vissza játszani tünetmentes, de pozitív játékosokat, úgy sem kontaktsport.
Szokol
Mégis mi akadálya van annak, hogy mondjuk 1 hónappal csúszik a szezon és mondjuk a PO már valami buborék szerűben semleges pályán zajlana?

több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Szokol
peach
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 463 — #NoStress
Mióta írja az EMMI a liga protokollját?
empty taxi
Tudod, csak Magyarország a hülye, mert Orbán, mindenüt másutt tudják mit kell tenni. 😉

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 14 866 — a new hope (again)

Szokol

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mióta írja az EMMI a liga protokollját?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
"Az NFL a tervek szerint nem halasztja tovább a Patriots-Broncos mérkőzést, amin akár Cam Newton és Stephon Gilmore is részt vehet – még akkor is, ha pozitív Covid-tesztet produkálnak. A Covid-protokoll alapján ugyanis minden koronavírusos, de tünetmentes játékos visszatérhet a pályára 10 nappal az első pozitív tesztje után."

Eddig az edzőket szárazon rakták ánuszba amiért a szájukról lehúzták a maszkot, most meg egy pozitív de bevallása szerint tünetmentes játékost visszaengedünk a többiek közé, miközben a legtöbbet az ő kezében van a labda. Értem én, de akkor ne várjuk, hogy végigmegy itt bármi is a koronavíruson kívül.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Egyszeruen a Titans ki kell zarni az evadbol. Problemak nagyobbik resze meg is lenne oldva. MEgszegtek a karantent es meg hozzajuk igazodjon a liga? Vicc. Szabhatnak itt ki penzbuntetest, rohogve kifizetik, semmi visszatarto ereje.

Egybol mindenki komolyabban venne. MEg hogy ha tunetmentesek a fiatal, eroteljes sportolok, akkor is karanten es tiltas kell a ligatol a felelossegkizaras miatt, ezt miert nem lehet megerteni?

100%, hogy nem csak a Titans szegi meg a szabalyokat, de ok lebuktak, megbetegedtek. Ideje lenne valami komolyabb policyt kitalalnia a liganak, mert ez a tologatas egy vicc.
undisputedly
Tőlem kizárhatják a Titanst, és szerintem is felelőtlenség volt edzeni a fertőzés közepette, de azért az nagy túlzás, hogy a kizárással a problémák nagy része meg is lenne oldva. A Patriots miatt kilenc meccset kellett átvariálni (ha jól számolom), akkor ez miért kisebb gond? Azon is csodálkoznék, ha más csapat se lenne érintett előbb utóbb, ezért a Titans kizárásával a tologatás nem fog megszűnni.
Egyébként a megbetegedések többsége a Vikings meccs előtt és közben történt, akkor robbant be a vírus, és nem tiltott tréning miatt. De nem is teljesen egyértelmű a helyzet, bár lehet, csak időhúzás a részünkről.

"ESPN's Adam Schefter reported Sunday that the NFL is investigating whether the Titans violated COVID-19 protocols. The Titans and Minnesota Vikings, who played Tennessee in Week 3 and also closed their facility last week, were informed Sept. 29 that there could be no in-person activities anywhere, team facility or otherwise, the source told Graziano.

Multiple Titans players, however, have told ESPN that they were unaware that workouts had been banned on Sept. 29.

The NFL also issued a memo to all clubs on Oct. 1 to reinforce protocols already in place. Whether the Titans effectively communicated the Sept. 29 information to their players is "all part of the investigation," the league source told Graziano.

The players' workout last week took place at Montgomery Bell Academy, a school official told Davenport. Some players had worked out at the school in the past and have a relationship with Montgomery Bell Academy coach Marty Euverard.

The school official told ESPN that they weren't aware of any restrictions by the NFL in place to prevent players from gathering.

Titans coach Mike Vrabel said Oct. 1 that players were told not to hold any group workouts."

Azért még egyszer megerősítem (mert nehogy valaki félreértse a fenti sorokat), tőlem kizárhatnak minket, csak szerintem ezzel a covid problémák nem fognak megszűnni a ligában.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Nandito Tennessee Titans 3 137 — Titans fan
Van valami hír, hogy a Titans kap-e valami büntetést?
Gondolom a legsúlyosabb szankció a draft cetlik elvétele lenne...
FLZOLI
Én még nem találkoztam semmilyen belsős infóval, pedig a helyzetre tekintettel elég sokat igyekszem olvasni az oldalakat. Amúgy a találgatások a Bills elleni meccs elvételét se zárják ki.

Music City Miracle
több mint 4 éve
Van valami hír, hogy a Titans kap-e valami büntetést?
Gondolom a legsúlyosabb szankció a draft cetlik elvétele lenne...

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 502 — no es importante
Én ezen "nevetek"

Ott is lefújnak néha egy-két meccset, de a Vandy-nál vagy a Virginia Tech-nél kiesett kb 40 ember, aztán ugyanúgy játszanak tovább

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Lehet az lett volna a jobb megoldás, hogy minden 4. forduló után beraknak mindenkinek egy bye week-et, hogy azon a héten lehessen pótolni az elmaradt meccseket.
Bár ez az egész csak akkor működök, ha felelősségteljesek a játékosok. Hát azért ezt nem mondanám el egyik-másik faék játékosról 😊
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MŰSORVÁLTOZÁS!!! Átraktak pár meccset
több mint 4 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Egyszeruen a Titans ki kell zarni az evadbol. Problemak nagyobbik resze meg is lenne oldva. MEgszegtek a karantent es meg hozzajuk igazodjon a liga? Vicc. Szabhatnak itt ki penzbuntetest, rohogve kifizetik, semmi visszatarto ereje.

Egybol mindenki komolyabban venne. MEg hogy ha tunetmentesek a fiatal, eroteljes sportolok, akkor is karanten es tiltas kell a ligatol a felelossegkizaras miatt, ezt miert nem lehet megerteni?

100%, hogy nem csak a Titans szegi meg a szabalyokat, de ok lebuktak, megbetegedtek. Ideje lenne valami komolyabb policyt kitalalnia a liganak, mert ez a tologatas egy vicc.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Goodell bácsi ki kéne valamit találni mert az eddigi protokoll lófaszra nem volt elég...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 794 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hah 😊 😊 😊

NFL suspends Ian Rapoport two weeks - ProFootballTalk
 www.thescore.com/s/15586531
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 794 — Így remélem megfelelek nektek.....
No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀
dande
ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
Black_Adder
Bizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊
dande
Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták először
Wester
Miről is van most szó?
Vagy is melyik írásról?
Rózsa Sándor (betyár)
Egy régi 1933-s felvétel egy rosszul sikerült játékról, amit én már tegnap este belinkeltem ide, és aztán az FK oldalán meg (számomra) csak most jelent meg. De mindegy túl van tárgyalva 😊
több mint 4 éve
dande
Black_Adder
Bizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊
dande
Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták először
Wester
Jól van na 😊 egyébként állítottam ilyet 😊 Nem, sehol. 😉 Én az Eagles egyik twitter oldalán találtam, amit nézni szoktam, ahogy általában a legtöbbször, és azt osztom meg veletek. Egy kis "poén" akart lenni, amúgy nem gondolnám, hogy annyira számít mit osztok meg vagy sem, de nem jött át, sorry 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
dande
Black_Adder
dande
Wester
Miről is van most szó?
Vagy is melyik írásról?