NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Nincs aki passzoljon neki, plusz van egy Cooper és egy Lamb, 3-nak Ced Wilson is jó, szegény Gallup csak vegetál.Nem semmi.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek
peterk2005
Szerintem Tampa Bayben elférne
Wyatt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Nem semmi.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek
peterk2005
Szerintem Tampa Bayben elférne
több mint 4 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Ez komoly?
gyeek
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Plusz idei covidos offseason duplán is betett a dolognak, az éles gyakorlás szinte teljes hiánya itt nagyon meglátszik. Open field tackle-inget nehéz gyakorolni felszerelésben végzett valós kontakt edzések nélkül.A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengetegmissed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okánmiss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo
r.baggio
Egyébként is jellemző, hogy a védelmek az idény előrehaladtával állnak össze, szokják meg egymást, csiszolják ki a technikát. Azt várom, hogy idén ez halmozottan igaz lesz. A playoffra néhány jobb védelem a szokottnál is nagyobbat fog javulni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengetegmissed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okánmiss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
de nem vagyEz milyen szép cím. Ki a francot érdekel hogy még egyszer utána végig kellett menni a pályán.Erről próbáltam makogni, hogy rendben, értem én ha 10x elmondják akkor is 😊 hogy hülye volt Gurley meg a PSU futó, de azért na, nem lett volna ettől még szükségszerű egyik esetben sem kikapni. De én vagyok a helikopáter 😛, hogy megjegyeztem 😉
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/10/26/nfl_hetedik_fordulo_tom_brady_drew_brees_todd_gurley_dallas_cowboys_baker_mayfield_russell_wilson/
Matthew99
dande
Forinájnersz meccs, Wilson kihullik, Hasty be, aztán a negyedik playénél elsőéstízre fut 9yardot, ahol elkapják. Dühöng az oldalvonalon, ilyenkor egy intelligens edző azé fölvilágosíthatta volna, hogy futóként tudnia kell, hogy a förszdón meg tocsdón nem elsőrangú dolgok, hiszen bármikor kezelnie kell tudni, hogyha egy halom fos a difenz, majd azt is rajta kenik el.
De kérdem én a 110 éves tapasztalatú Krenel papa, ha tutta, hogy Steffit nem tudják tartani, akkor mér nem kért térdelést?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Ez milyen szép cím. Ki a francot érdekel hogy még egyszer utána végig kellett menni a pályán.Erről próbáltam makogni, hogy rendben, értem én ha 10x elmondják akkor is 😊 hogy hülye volt Gurley meg a PSU futó, de azért na, nem lett volna ettől még szükségszerű egyik esetben sem kikapni. De én vagyok a helikopáter 😛, hogy megjegyeztem 😉
index.hu/sport/amerikaifutball/2020/10/26/nfl_hetedik_fordulo_tom_brady_drew_brees_todd_gurley_dallas_cowboys_baker_mayfield_russell_wilson/
Matthew99
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Ez milyen szép cím. Ki a francot érdekel hogy még egyszer utána végig kellett menni a pályán.index.hu/sport/amerikaifutball/2020/10/26/nfl_hetedik_fordulo_tom_brady_drew_brees_todd_gurley_dallas_cowboys_baker_mayfield_russell_wilson/
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.De pont ezért van az OC, a QB meg a huddle(ha volt), hogy ezeket letisztázzák. Lsd még a fuss ki a pálya szélén, ne fuss ki a pálya szélén esete attól függően mennyi van hátra a félidőből.
dande
De végülis nem lehet ezen sem meglepődni, hisz pár hete azt sem tudták a falkonsziak milyen szabály vonatkozik az onside kickre...
Overall, nagyon kellene oda már egy normális edzői brigád.
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
Futballista feleségek: constative.com/lifestyle/real-life-partners-of-the-biggest-nfl-stars-is-m/47/ne terelj 😀
empty taxi
több mint 4 éve
Kampman
28 362
Vetekszik kedvenc NCAA-s jelenetemmel, egyértelműen mindkettő a futballtörténelem örök relikviái közé tartozikModjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊
dande
r.baggio
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
topin
2 009
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊
dande
r.baggio
Azert a Lions vedok kozott is volt aki nem vagta a szitut. Majdnem levitte Gurleyt, majd utana ment mutogatni hogy lent volt es nem TD.
több mint 4 éve
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.1. Egyáltalán miért hívtak játékot Gurley-ra? Két sima térdelés és egy FG
dande
2. Ha már Gurley futott, igenis legyen benne annyi ész, hogy nem viszem be
3. Mondom ezt úgy, hogy utána a DET-nek még végig kellett mennie
több mint 4 éve
Futballista feleségek: constative.com/lifestyle/real-life-partners-of-the-biggest-nfl-stars-is-m/47/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
ez óriási volt. és a végén a 48 yardos game-winning XP is 😀Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊
dande
r.baggio
több mint 4 éve
Idén szerintem az átlagosnál jóval több WR futást, ill. alapvetően kevésbé konzervatív O playhívást láthatunk, mint eddig. Deebo és Claypool hirtelen aki eszembe jut, akiket gyakran futtatnak, Deebo szerintem meccsenként 5+ carry-t is kap átlagban. Jöttek fiatal, merészebb HC-k és OC-k, persze, de a jet sweep ezer éves játék, viszont szerintem áttörés, hogy idén ennyire sikeresen futnak a WR-ek.A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengeteg miss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?
Nektek mi a véleményetek ezekről?
több mint 4 éve
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.Persze, de ez pont olyan szitu, mint amikor 7 pontos elonynel 2 pontosra mentek. Matematikailag is eldonthetitek vele a meccset.
dande
Egyszeruen az volt (lett volna) a jo dontes, hogy nem viszik be TDre, es nyernek.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.
több mint 4 éve
na, ki csinálta rosszabbul? 😀when you realize a second too late Indiana *wanted* you to score pic.twitter.com/FP7thkXfRz
— Christian D'Andrea (@TrainIsland) October 24, 2020
That awkward moment when you don't really wanna score...but then you score 😬pic.twitter.com/AlsAViGbQN
— Yahoo Sports (@YahooSports) October 25, 2020
és "természetesen" mindkét csapat kikapott
---
több mint 4 éve
Most pressures:
— ProFootballReference (@pfref) October 25, 2020
1. T.J. Watt - 21
t2. Myles Garrett - 19
t2. Aaron Donald - 19
t4. Shaquil Barrett - 18
t4. Joey Bosa - 18
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=AKYtMMDJeBE
több mint 4 éve
xrace77
4 515
Változott a vasárnap esti program.Scheduling update pic.twitter.com/yKH2NjEQTh
— Brian McCarthy (@NFLprguy) October 22, 2020
több mint 4 éve
Hátb***meg nem is tudom, hogy hirtelen milyen szempontból ijedjek meg attól, hogy a listából a Pats dala tetszik a legjobban. 😀 | (Értsd vén f***sz lettem vs stockholm szindróma 😊 ) |