NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!
gyeek
Ez komoly?
peterk2005
Nem semmi.

Szerintem Tampa Bayben elférne
Wyatt
Nincs aki passzoljon neki, plusz van egy Cooper és egy Lamb, 3-nak Ced Wilson is jó, szegény Gallup csak vegetál.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
gyeek
Ez komoly?
peterk2005
Nem semmi.

Szerintem Tampa Bayben elférne

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
gyeek
Ez komoly?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengeteg miss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo
missed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okán
r.baggio
Plusz idei covidos offseason duplán is betett a dolognak, az éles gyakorlás szinte teljes hiánya itt nagyon meglátszik. Open field tackle-inget nehéz gyakorolni felszerelésben végzett valós kontakt edzések nélkül.

Egyébként is jellemző, hogy a védelmek az idény előrehaladtával állnak össze, szokják meg egymást, csiszolják ki a technikát. Azt várom, hogy idén ez halmozottan igaz lesz. A playoffra néhány jobb védelem a szokottnál is nagyobbat fog javulni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 503 — no es importante
A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengeteg miss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?dancogo
missed tackle, amúgy nyilván benne van ez is, meg hogy alapvetően egyre gyatrábban szerelnek a védők a kontaktos edzések folyamatos visszaszorítása okán

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Ez milyen szép cím. Ki a francot érdekel hogy még egyszer utána végig kellett menni a pályán.
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/10/26/nfl_hetedik_fordulo_tom_brady_drew_brees_todd_gurley_dallas_cowboys_baker_mayfield_russell_wilson/
Matthew99
Erről próbáltam makogni, hogy rendben, értem én ha 10x elmondják akkor is 😊 hogy hülye volt Gurley meg a PSU futó, de azért na, nem lett volna ettől még szükségszerű egyik esetben sem kikapni. De én vagyok a helikopáter 😛, hogy megjegyeztem 😉
dande
de nem vagy
Forinájnersz meccs, Wilson kihullik, Hasty be, aztán a negyedik playénél elsőéstízre fut 9yardot, ahol elkapják. Dühöng az oldalvonalon, ilyenkor egy intelligens edző azé fölvilágosíthatta volna, hogy futóként tudnia kell, hogy a förszdón meg tocsdón nem elsőrangú dolgok, hiszen bármikor kezelnie kell tudni, hogyha egy halom fos a difenz, majd azt is rajta kenik el.

De kérdem én a 110 éves tapasztalatú Krenel papa, ha tutta, hogy Steffit nem tudják tartani, akkor mér nem kért térdelést?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez milyen szép cím. Ki a francot érdekel hogy még egyszer utána végig kellett menni a pályán.
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/10/26/nfl_hetedik_fordulo_tom_brady_drew_brees_todd_gurley_dallas_cowboys_baker_mayfield_russell_wilson/
Matthew99
Erről próbáltam makogni, hogy rendben, értem én ha 10x elmondják akkor is 😊 hogy hülye volt Gurley meg a PSU futó, de azért na, nem lett volna ettől még szükségszerű egyik esetben sem kikapni. De én vagyok a helikopáter 😛, hogy megjegyeztem 😉

Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.
dande
De pont ezért van az OC, a QB meg a huddle(ha volt), hogy ezeket letisztázzák. Lsd még a fuss ki a pálya szélén, ne fuss ki a pálya szélén esete attól függően mennyi van hátra a félidőből.

De végülis nem lehet ezen sem meglepődni, hisz pár hete azt sem tudták a falkonsziak milyen szabály vonatkozik az onside kickre...

Overall, nagyon kellene oda már egy normális edzői brigád.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Futballista feleségek:  constative.com/lifestyle/real-life-partners-of-the-biggest-nfl-stars-is-m/47/
empty taxi
ne terelj 😀

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 362
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.
dande
most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊
r.baggio
Vetekszik kedvenc NCAA-s jelenetemmel, egyértelműen mindkettő a futballtörténelem örök relikviái közé tartozik

Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
topin New England Patriots 2 009
Modjuk tegyük hozzá, lehet ekézni a két futót, de azért a DCk se teszik ki az ablakba a munkájukat. Egyik támadó alakulatnak sem rövid pályát kellett megtennie. Arról nem is beszélve, hogy a támadó játékosban akarva akaratlanul benne van, pontot akarok szerezni, és nehéz ennek ellenállni.
dande
most azt mondod, hogy nem ez minden idők egyik legviccesebb nfl-es képe (már persze annak, aki érti a kontextust)? 😊

r.baggio

Azert a Lions vedok kozott is volt aki nem vagta a szitut. Majdnem levitte Gurleyt, majd utana ment mutogatni hogy lent volt es nem TD.
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
dande
1. Egyáltalán miért hívtak játékot Gurley-ra? Két sima térdelés és egy FG
2. Ha már Gurley futott, igenis legyen benne annyi ész, hogy nem viszem be
3. Mondom ezt úgy, hogy utána a DET-nek még végig kellett mennie
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Futballista feleségek:  constative.com/lifestyle/real-life-partners-of-the-biggest-nfl-stars-is-m/47/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
dande

r.baggio
ez óriási volt. és a végén a 48 yardos game-winning XP is 😀

több mint 4 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 088 — Big Penix Energy
Idén szerintem az átlagosnál jóval több WR futást, ill. alapvetően kevésbé konzervatív O playhívást láthatunk, mint eddig. Deebo és Claypool hirtelen aki eszembe jut, akiket gyakran futtatnak, Deebo szerintem meccsenként 5+ carry-t is kap átlagban. Jöttek fiatal, merészebb HC-k és OC-k, persze, de a jet sweep ezer éves játék, viszont szerintem áttörés, hogy idén ennyire sikeresen futnak a WR-ek.

A másik, ami feltűnt, az a puhább védelmek, a rengeteg miss tackle, illetve inkább mondjuk arm tackle kísérletnek. Szörnyű nézni ezeket.. Úgy szaladnak néha keresztül 3-4 védőn (LB-ken is) akár az említett elkapók is, mint anno Bettis, vagy Lynch. Csak a TC/preseason hiánya miatt lehet ez?

Nektek mi a véleményetek ezekről?

több mint 4 éve
dande

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
dande
Persze, de ez pont olyan szitu, mint amikor 7 pontos elonynel 2 pontosra mentek. Matematikailag is eldonthetitek vele a meccset.

Egyszeruen az volt (lett volna) a jo dontes, hogy nem viszik be TDre, es nyernek.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 4 éve
na, ki csinálta rosszabbul? 😀

és "természetesen" mindkét csapat kikapott

---
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 426 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=AKYtMMDJeBE
több mint 4 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Változott a vasárnap esti program.
több mint 4 éve
Hátb***meg nem is tudom, hogy hirtelen milyen szempontból ijedjek meg attól, hogy a listából a Pats dala tetszik a legjobban. 😀 | (Értsd vén f***sz lettem vs stockholm szindróma 😊 ) |