NFL csevegő

82 feliratkozó

29 napja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csalódott vagyok. Sehol egy “Igazságtalan, hogy Josh Allen nem kaphatta meg a labdát a hosszabbításban”, “Petíciót a fair hosszabbításért!!!” komment.

Hát mégis mit vétett ez a szegény Josh gyerek?!?! Haterek...
ZERO_L
A kedvenc külföldi Washington drukkerem tömören összefoglalta, miért nem kéne ezzel jönni.

több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 742 — no es importante
Két bracket maradt, ahol még versenyben van mindkét SB-be várt csapat, de mind a négy konfdöntőst senki nem találta el

xrace77
kb esélytelen de ki tudja😉

Conf
Bengals-Patriots
Rams-49ers

SB
Bengals-Rams
Cuchulain82

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 484
ez az OT szabaly mindig elojon, ha vmi hasonlo tortenik.
sztem is kibaszas.
remelem idovel valtoztatnak rajta.
legyen kb 10 perc es/vagy addig toljak ameddig az egyik nem nyer.
több mint 4 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Csalódott vagyok. Sehol egy “Igazságtalan, hogy Josh Allen nem kaphatta meg a labdát a hosszabbításban”, “Petíciót a fair hosszabbításért!!!” komment.

ZERO_L
azt meghagyjuk az FK-nak
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 071 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha volt már erre vonatkozó stat, akkor bocsánat: volt már olyan valaha valamelyik évben, hogy a 4 divisional meccs közül mindegyiknek az utolsó játéka egy meccset eldöntő pontszerzés volt?
Hurka
Az volt a közvetítésben, hogy az eddigi legkisebb összkülönbség a 4 divisional meccsen 12 pont volt. Ez jött össze most is a hosszabbítással.
zacknorb
biztos én vagyok a hüje, de nekem ez a matek nem jön ki
3+3+3+6 az nálam nem egyenlő 12vel
ha meg xre veszem a KC_Buffalot akkor se jön ki a matek
Cuchulain82
Igen, elírtam és visszanéztem a közvetítést, 18 pont volt az eddigi rekord, és a 9+6=15 ez alatt volt.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 055 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 618 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
jó nem vagyok egy iktriad, de próbálok, próbálok 😊
NB2
Na akarj olyan lenni, mint iktriad. Olyan akarj lenni, mint Jeff Goldblum.
Stez
Biztos jól meggondoltad ezt? (Plusz én 24 évvel fiatalabb is vagyok nála! 😀 )

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Ha volt már erre vonatkozó stat, akkor bocsánat: volt már olyan valaha valamelyik évben, hogy a 4 divisional meccs közül mindegyiknek az utolsó játéka egy meccset eldöntő pontszerzés volt?
Hurka
Az volt a közvetítésben, hogy az eddigi legkisebb összkülönbség a 4 divisional meccsen 12 pont volt. Ez jött össze most is a hosszabbítással.
zacknorb
biztos én vagyok a hüje, de nekem ez a matek nem jön ki
3+3+3+6 az nálam nem egyenlő 12vel
ha meg xre veszem a KC_Buffalot akkor se jön ki a matek
több mint 4 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 071 — Kinek mit intézett a kormánya
Hurka

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 439 — "Grammar maci"
Végre egy olyan négyes , ahol bárki lehetne bajnok, nem lennék igazán csalódott. Igaz, a Billsnek jobban örültem volna, ahogy azt sem bánnám , ha a SF-nél Jimmy G inaktív lenne ezentúl, de összességében jó kis párharcok elé nézünk | ezekből szoktak a ritka szar meccsek lenni 😊 |
csi77
KC-Bengals meccs nekem nagyon nem adja, hogy jó meccs lenne. Nagyon sima, közte 25-nek néz ki.
NB2
Huha, mindig igy kezdodik. Aztan majd jon a futas, meg a sikitas!
Stez
De nem is a Toronto Raptors az ellenfél

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bills vs Chief, leading rushers:

Chiefs: Patrich Mahomes, 69 yards
Bills: Josh Allen, 68 yards
peterk2005
Már csak passzolni kell megtanítani Hurtst és mi is rendben leszünk 😛
dande
postcovid? nézesd meg magad...
sutianap
Jó post több mint egy èv után vagy kitudja aztat 🥳🎉🥳😜🥳😎😎😎
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487

peterk2005
dande
postcovid? nézesd meg magad...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve

peterk2005
 www.espn.com/nfl/weekly/leaders

Az egész fordulóban ez a két EMBER (az egyik Bölge, a másik lassan Alien) futotta a legtöbbet.

Poloska vagyok.
több mint 4 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 041 — Így remélem megfelelek nektek.....

peterk2005
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 512 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 222 — The Mathematician
Az jutott eszembe egyszerre vonul vissza Brady Rodgers BigBen a HOFbe 5 èv múlva nagyon mást ne is nevezzenek 🎉🥳🎉🥳🎉
dande
kb mint ez

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Az jutott eszembe egyszerre vonul vissza Brady Rodgers BigBen a HOFbe 5 èv múlva nagyon mást ne is nevezzenek 🎉🥳🎉🥳🎉
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 383 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Bengals-49ers super bowl megint? Anyone?
Amadeus
Chiefs-49ers megint?
Cuchulain82
akkor Bengals - Rams

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Amadeus
Chiefs-49ers megint?
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 450
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 374 — Whoops, looks like something went wrong.
Végre egy olyan négyes , ahol bárki lehetne bajnok, nem lennék igazán csalódott. Igaz, a Billsnek jobban örültem volna, ahogy azt sem bánnám , ha a SF-nél Jimmy G inaktív lenne ezentúl, de összességében jó kis párharcok elé nézünk | ezekből szoktak a ritka szar meccsek lenni 😊 |
csi77
KC-Bengals meccs nekem nagyon nem adja, hogy jó meccs lenne. Nagyon sima, közte 25-nek néz ki.
NB2
Stez
NB2
Na akarj olyan lenni, mint iktriad. Olyan akarj lenni, mint Jeff Goldblum.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 838 — nabege2@yahoo.com
csi77
NB2
Stez
több mint 4 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 048
A fordulóban minden meccset az utolsó play döntött el és zárt le.
több mint 4 éve
Stez SMU Mustangs 47 374 — Whoops, looks like something went wrong.
csi77
NB2