NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 4 éve
Cubehor
318
Black Coaches Matter.
több mint 4 éve
Off:Fehér CB:
Fizikai különbségek vannak a fehér, fekete, ázsiai emberek között. Vagy miért csak fekete futók nyernek a sprintversenyeken? A feketék végtagjai arányaikban átlagosan hosszabbak, a törzsük rövidebb, mint a fehéreknek, arányaikban magasabban van a tömegsúlypontjuk (kisebb súlyt kell a lábaknak cipelni. Ezek pont a CB poszton előnyösek, de az elkapó posztot is meg lehet nézni, milyen a feketék és a fehérek közötti megoszlás (és pont így jelent a fehéreknek előnyt az úszásnál ez a különbség).
www.witpress.com/Secure/ejournals/papers/D&NE050301f.pdf
Az edzőkkel kapcsolatban:
A jelenlegi HC-k és koordinátorok jelentős része korábbi játékos volt, legalább gimis szinten. A színes és fehér játékosok arányát bármilyen szinten (HS, college, NFL) gondolom nem kell bemutatni.
Nem egyetemi tanárok meg orvosok döntenek úgy, hogy edzői pályafutásra váltanak, hanem volt játékosok (meg olyanok akiknek a játékra nem volt lehetőségük, de a sporttal szerettek volna foglalkozni, és már gimi/egyetem alatt elkezdtek gyakornokoskodni) . Mégis az arány teljesen mást mutat (de még a foglalkoztatottsági arányokat se éri el, amiket írtatok példaként 1-2 szektorra).
Nem az oktatáson múlik, hogy ki kap esélyt, olyan belterjes a liga, mint itthon az MB1 (volt). Spanokat vettek fel, sokadjára is megbukott embereket.
115en kaptak második esélyt vezetőedzőként, amíg ugyan ezen időszak alatt 18an kaptak bármilyen lehetőséget nem fehérként. Ilyen szintű különbség nincs semmilyen szakmában sem és a népesség eloszlásában sem.
De ahogy a QB-knál, úgy talán eljön a változás az edzőknél is.
Mielőtt valaki szándékosan félreérti: nem azt akarom, hogy az NFL edzők/koordinátorok/GM-ek fele fekete/latino/ázsiai legyen.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ugyanúgy, mint a "miért nincsen több fekete/latinx jogász, orvos stb", ez is egy öngerjesztő folyamat. Ritkábban jutnak ezek az emberek megfelelő oktatáshoz kisebb korukban, nem tanulnak meg tanulni, ha pátoszos akarok lenni.— Trill Withers (@TylerIAm) October 28, 2020
:/
Borbinho
Csak azért senki nem fog egy fekete HC-t alkalmazni, hogy megmutassa, hogy mennyire PC, vagy haladó. És ez nem rasszizmus, pont akkor lenne az, ha valakit a bőrszíne juttatna pozícióba.
több mint 4 éve
Biatlonban is viszonylag kevés érmet nyernek az olimpián.— Trill Withers (@TylerIAm) October 28, 2020
Borbinho
A fehérek meg a 100 méteres síkfutásban. Ez ilyen.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
— Trill Withers (@TylerIAm) October 28, 2020
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Itt egy másik! 😉
Klaci79
több mint 4 éve
Azért itt nem lézerrel mérnek, ez egy boomer játék még, szóval a line of scrimmage-től mérik a további bohóckodásokat 😊Köszi.Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
aranytöküJimmy
FLZOLI
És mi van akkor amikor a QB vagy RB főleg a QB menekül a DE-dek elől 3 és 10-re, hátra szalad akár 10 yardot és onnan előre vágva elkapás lesz, beírják a 20 yardot passznak vagy csak a 10 yardot? Azért nem értem teljesen mert ugye handoffnál is 2-3 yarddal sokszor hátrébb van a QB passznál és akkor csak( 3 és 10 szintén) 10 yardot írnak be ugye hiába gyakorlatilag 12-13 yard.
aranytöküJimmy
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Köszi.Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
aranytöküJimmy
FLZOLI
És mi van akkor amikor a QB vagy RB főleg a QB menekül a DE-dek elől 3 és 10-re, hátra szalad akár 10 yardot és onnan előre vágva elkapás lesz, beírják a 20 yardot passznak vagy csak a 10 yardot? Azért nem értem teljesen mert ugye handoffnál is 2-3 yarddal sokszor hátrébb van a QB passznál és akkor csak( 3 és 10 szintén) 10 yardot írnak be ugye hiába gyakorlatilag 12-13 yard.
több mint 4 éve
Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?"having virtually no limits or restrictions", szóval kb ahogy te is mondod az égen-földön senki sincs a közelében gondolom a magyar megfelelő
aranytöküJimmy
több mint 4 éve
aranytöküJimmy
108
Mit jelent az amerikai fociban a wide open kifejezés? És mikor mondják?Szó szerinti fordításban elég értelmetlen. Nagyjából akkor használják amikor nagyon üresen van az elkapó ahogy észrevettem.
több mint 4 éve
A Griff...hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Amúgy állítólag Marvin Jones is mozdítható.
Bazzani
Bazzani
r.baggio
A Gallup verzió jobb lett volna mindenkinek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Én a Falconst is valami egészen külön kategóriába raknám.Every given miracle loose day?
Kampman
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Kampman
28 362
Én a Falconst is valami egészen külön kategóriába raknám.
több mint 4 éve
Lions egy sorral lentebb lenne jó helyen.A héten maradjatok csak ott ahol vagytok. Ha elp*csáztok bennünket, akkor legalább playoff contendertől kapjunk ki. 😀
Bazzani
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Olyat a Brownstól még úgyse sohase nem láttál 😛hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
Nem értem mi ez a hype egy No3 WR-ért. Akkor már rakjanak rá még egy cetlit és hozzák a vergődő franchise-ok első számú embereit, Juliot, Thielent vagy mondjuk Coopert.
több mint 4 éve
Én a Green Bay helyében repülnék rá azonnal.
több mint 4 éve
Ha bezuhan a O# akkor vége a szezonjuknak. Szerintem Gallup-ért egy második körös pick (ráadásul az egy bottom 20 pick lenne) nem rossz.hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
r.baggio
több mint 4 éve
hatalmas baklövés lenne ha bárkit vinnének még a támadósorba a back 7 helyettAmúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Bazzani
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Amúgy szerintem OBJ sérülésével a Browns elég reális opció.Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek
Bazzani
Szerkesztette: Bazzani
több mint 4 éve
Írjon minden szurkoló a csapata GM-ének: Michael Gallup egy 2. körért vihető!Kiverném ha a Lionsban lenne egy Golladay-Gallup páros. (nem lesz)
gyeek