NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
NFL csevegő
Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Főleg hogy olyanokat hallani marad 1 évet az egyetemen...
steelwolf
1/1-re semmi esélyük. Túlképzettek hozzá.az ilyen meccseken mi nem kegyelmezünk...😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
steelwolf
yooker
az ilyen meccseken mi nem kegyelmezünk...😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
steelwolf
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Vicces h a NY és a Was mehet az 1/1-ért meg a csoportgyőzelemért is!
iktriad
not fair, the Jets have run plenty from their own goal line https://t.co/DYDGvT1Vh4
— Matt Ufford (@mattufford) October 20, 2020
Szerkesztette: Löfli
Az irreleváns, nekünk a kabbojz elleni győzelem a karácsony meg a super bowl egyben 😜🤣megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀A kérdés csupán az h hány meccs alatt 😀
warr_b
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀A kérdés csupán az h hány meccs alatt 😀
warr_b
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
a kétpontos hatására most má' győztes kultúra lett, megbaszunk mindenkit, a Dallast kétszer is 😀mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
Negritis
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
mikor fog ikszelni a football team? 😀Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Megdumáltál. 😊Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
dande
Szerintem komoly esély van rá, hogy valamelyik csapat 6-10-el nyeri idén az NFC East-et. 😊Jó lesz nekünk az 6-9-1 is 😛
iktriad
És nekem, hogy az utolsó életemet a pats-cel buktam el? :pakkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
akkor itt a survivornem jár vmi különdíj, h eltaláltam a Texans eddigi egyetlen W-jét? 😀
survivor.fantasy.nfl.com/group/91581/join (jelszó: bowlhu)
heti tippjáték itt nem lesz, de az fk-n gondolom igen
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
hát Rivera most bejelentkezett azért 😀Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Jets, kivéve ha szezon közben kirúgják Gase-t, mert akkor még lehet, hogy meccseket is fognak nyerni.
steelwolf
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
32 yardról kihagyta, úgyhogy csak menj le az edzésre egy negatív Covid teszttel...Akkor van esélyem? Hol kell jelentkezni? 😊This is... Not an exaggeration.
— Rodger Sherman (@rodger) October 18, 2020
Jaguars kicker today is Jon Brown, who:
—played WR/KR in HS
—played soccer at Kentucky
—transfered to kick at Louisville, but only did kickoffs
—spent some preseasons with the Bengals but never got in a game
He has Never. Ever. Kicked. A Field Goal https://t.co/SB9qlXeVqa
r.baggio
peterk2005
Most missed tackles:
— ProFootballReference (@pfref) October 18, 2020
1. Cory Littleton - 11
t2. Micah Kiser - 9
t2. Landon Collins - 9
t4. Blessuan Austin - 8
t4. Jeremy Chinn - 8
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Akkor van esélyem? Hol kell jelentkezni? 😊This is... Not an exaggeration.
—played WR/KR in HS
r.baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
This is... Not an exaggeration.
—played WR/KR in HS
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Kék vagy a Zöld lesz a nyerő?Jets, kivéve ha szezon közben kirúgják Gase-t, mert akkor még lehet, hogy meccseket is fognak nyerni.
steelwolf
Chiefs agreed to terms with RB Le'Veon Bell, formerly of the Jets.Tessék itt a példa, hogy nem csak a mi (playoff) eredménykövetőink tudnak gyorsan elkalandozni sikamlósabb terepre a témától. 😊 😊 😊
www.espn.com/nfl/story/_/id/30120515/rb-leveon-bell-expected-sign-kansas-city-chiefs
Bruschi85
All this tweet's done is make me think a Basic Instinct scene-for-scene remake starring Robbie could single-handedly save the movie theater industry. https://t.co/25MuMCFNB0
— Scott Kacsmar (@ScottKacsmar) October 15, 2020
Mondjuk ha CEH-t értette Margot alatt, az nem jó hasonlat. Ha Mahomest, akkor igen. Edwards-Helaire még csak Samara Weaving nálam. Látszik hogy tehetséges, és fiatal, és megvannak a képességei. de még nem 100%-osan biztos, hogy szupersztár lesz. De könnyen és gyorsan lehet majd belőle Margot (és még hasonlít is rá 😉 ).
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
addig meg eltologatják