NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
28
8
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 737
44
NFL csevegő
Mondjuk ezzel most tele volt a twitterem még a posztod előtt, szóval kicsit erős azt mondani, hogy itt látták előszörBizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
dande
Lesz ez még így se!
Bizony ám egy kis pálinka sokat segít a túlélésben. 😊 egyébként csak kis gonoszkodás akart lenni, mert már vagy 20. alkalom amikor belinkelek ide vagy mondjuk az Eagles topicba egy érdekesnek tűnő írást s rövid idő múlva megjelenik náluk. Nyilván nem probléma, csupán érdekesség 😊No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Black_Adder
No az FKtól kérjek szerzői jogdíjat, csak 11 órát csúsztak 😛 😉 😀 😀ja, hogy te vagy a felvétel készítője? Fiatalabbnak gondoltalak...
dande
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Az egyiket ki lehet érteni mi vagyunk, de a másikat nem sikerül.twitter.com/pff_seth/status/13146112679659847701933, vajon melyik két csapat lehetett az?
😀 😀 😀
dande
en.wikipedia.org/wiki/1933_NFL_season
Kampman
twitter.com/pff_seth/status/13146112679659847701933, vajon melyik két csapat lehetett az?
😀 😀 😀
dande
en.wikipedia.org/wiki/1933_NFL_season
elvileg a csapat 12k-ban maximalizálja a létszámotRetardált egy franchise ha ebbe belemegyMiami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2
— TMZ (@TMZ) October 7, 2020
Negritis
FLZOLI
haverék discordon:
haver 1
Florida gone Florida :thinking::pensive:
haver 2
What the fuck
haver 3
Dolphins already said they’re staying at 11500
Or 12500
Whatever was the plan at first
Just Florida politics doing Florida politicking
haver 2
That’s fucking absurd tho
haver 3
It is but Florida doesn’t give a fuck
The worst of us
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Retardált egy franchise ha ebbe belemegyMiami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2
Negritis
Remekek ezek a Patriots MNF-ek, nehogy lehessen aludni egyet^^legalább 11től lesz
Wyatt
Titans-Bills game scheduled for Sunday is being moved to Tuesday at 6 pm as long as there are no more positive tests with Tennessee, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 8, 2020
Bills-Chiefs game being switched from next Thursday to Sunday but goes back it more positive tests in Tennessee, per source.
Ja és a Broncos - Patriots is hétfőre csúszott. Megint MNF DOUBLE HEADER - idén már harmadszor 5 hét alatt!!!!
5. heti menetrend - jelenleg.
Week 5 of the NFL is scheduled to have...
— NFL Update (@MySportsUpdate) October 8, 2020
• Thursday Night game
• 7 early games on Sunday
• 4 late window Sunday games
• Sunday Night game
• 2 Monday Night games
• Tuesday night game
Szerkesztette: iktriad
Miami Dolphins Get 'Full Capacity' Approval from Gov. for 65,000 Seat Stadium https://t.co/aqrC09oEz2
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Nem tudtam, h ennyire macerás a dolog. Így tényleg duplán szívás a Titans-nek.Nem kicsi pech, mert a PS-be se egyszerű most bejutni. Az a játékos akit hívnak, előbb a csapat által biztosított szálláson 4 nap kötelező karanténba vonul, utána lehet egyáltalán tesztelni edzésen/pályán, és szerződni vele. És utána a 3. napon állhat normálisan edzésbe. Tulajdonképpen 1 hét eltelik, mire egy új PS játékos érintkezhet a kereten levőkkel.Hát ez így akkor szimpla pech-nek tűnik nekem. Ha 2 nappal később jön Mabin valszeg rögtön kiszűritek és nincs gáz.Greg Mabint szeptember 22-én igazoltuk a PS-be, és 24-én már pozitív teszttel covid listára került. Ezután az egyik edző, Shane Bowen el se utazott a csapattal, mert covid gyanús lett, majd 27-én jött a meccs, majd 28-a óta megy a sorozatos pozitív tesztelés. Szerintem elég jól össze lehet rakni, hogyan keveredtünk bele a fertőzésbe. Persze el lehetett volna kerülni, ha mondjuk nem megyünk el Minnesotába...Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Az a kisebbfajta csoda, hogy még nem érintett minden csapat.
Sobri Jóska
Nandito
roberto23
Nandito
roberto23
peterk2005
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a liga mit fog lépni erre. Volt-e valami előzetes terv ilyen esetre is, vagy (ami valószínűbb) ad hoc döntés lesz.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Maurice Hurst lett pozitív, ő nem volt jelen az említett eseményen.Oké...ma nincs megállás...A Raidersnél volt egy videó, ahol maszk nélkül voltak egy csomóan rendezvényen (pl Carr).
twitter.com/diannaESPN/status/1313815349578657795
Beki
Ha azok közül van a játékos, akkor remélem forfeit/eltiltás lesz, mert clearly megszegték a protokollt.
tenorx
Nem kicsi pech, mert a PS-be se egyszerű most bejutni. Az a játékos akit hívnak, előbb a csapat által biztosított szálláson 4 nap kötelező karanténba vonul, utána lehet egyáltalán tesztelni edzésen/pályán, és szerződni vele. És utána a 3. napon állhat normálisan edzésbe. Tulajdonképpen 1 hét eltelik, mire egy új PS játékos érintkezhet a kereten levőkkel.Hát ez így akkor szimpla pech-nek tűnik nekem. Ha 2 nappal később jön Mabin valszeg rögtön kiszűritek és nincs gáz.Greg Mabint szeptember 22-én igazoltuk a PS-be, és 24-én már pozitív teszttel covid listára került. Ezután az egyik edző, Shane Bowen el se utazott a csapattal, mert covid gyanús lett, majd 27-én jött a meccs, majd 28-a óta megy a sorozatos pozitív tesztelés. Szerintem elég jól össze lehet rakni, hogyan keveredtünk bele a fertőzésbe. Persze el lehetett volna kerülni, ha mondjuk nem megyünk el Minnesotába...Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Sobri Jóska
Nandito
roberto23
Nandito
roberto23
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Hát ez így akkor szimpla pech-nek tűnik nekem. Ha 2 nappal később jön Mabin valszeg rögtön kiszűritek és nincs gáz.Greg Mabint szeptember 22-én igazoltuk a PS-be, és 24-én már pozitív teszttel covid listára került. Ezután az egyik edző, Shane Bowen el se utazott a csapattal, mert covid gyanús lett, majd 27-én jött a meccs, majd 28-a óta megy a sorozatos pozitív tesztelés. Szerintem elég jól össze lehet rakni, hogyan keveredtünk bele a fertőzésbe. Persze el lehetett volna kerülni, ha mondjuk nem megyünk el Minnesotába...Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Sobri Jóska
Nandito
roberto23
Nandito
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Greg Mabint szeptember 22-én igazoltuk a PS-be, és 24-én már pozitív teszttel covid listára került. Ezután az egyik edző, Shane Bowen el se utazott a csapattal, mert covid gyanús lett, majd 27-én jött a meccs, majd 28-a óta megy a sorozatos pozitív tesztelés. Szerintem elég jól össze lehet rakni, hogyan keveredtünk bele a fertőzésbe. Persze el lehetett volna kerülni, ha mondjuk nem megyünk el Minnesotába...Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Sobri Jóska
Nandito
roberto23
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
Ez oké, de itt a kérdés ki vitte be, és azt miért nem szűrték ki időben? Félreértés ne essék, nem akarom hibáztatni a Titánokat, hogy biztos ők basztak el vmit, de tényleg fura, hogy a többi csapathoz képest a Titans-nél valami nagyon félrement. Persze simán benne van, hogy egész egyszerűen pechük volt, a többi csapatnak pedig szerencséje.Plusz nálunk akkor jelent meg az első pozitív teszt, mikor utaztunk a Vikingshoz. Tehát a játékosok az edzéseken túl össze voltak zárva egy repülőúton, meg valami szállodában is. Így duplán nehéz védekezni a fertőzés ellen.Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Sobri Jóska
Nandito
Oké...ma nincs megállás...A Raidersnél volt egy videó, ahol maszk nélkül voltak egy csomóan rendezvényen (pl Carr).
twitter.com/diannaESPN/status/1313815349578657795
Beki
Ha azok közül van a játékos, akkor remélem forfeit/eltiltás lesz, mert clearly megszegték a protokollt.
Frenetikus meglátás, kár, hogy érdemben semmi köze az alap felvetésemhez, miszerint, hogy lehet az, hogy egy csapatnál kiszűrtek egy pozitívat mégsem jöttek futószalagon a további esetek mint a másik kettőnél...Az érdekes, hogy a falconsnál terrel pozitív lett, el is különítették és nem lett több beteg a csapatban. A titans az no comment, de a pats is igyekszik utánuk. Vajon ez vakszerencse, vagy baszták betartani normálisan az előírásokat?Egy kontaktsportban, egy öltözőben, egy értekezleten hogy tartod be?
peach
Világjárvány van.
Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Vagy eszkalálódni fog az egész, és november előtt lehúzhatják a rolót az idei szezonra...
.@DanGrazianoESPN just said on ESPN's @GetUpESPN that Sunday's Week 5 game between the #Bills & #Titans could go down as a forfeit for Tennessee instead of it being re-scheduled
— Nick (@Nick_Wojton) October 7, 2020
lol bazmeg. ha nem szegtek protokollt akkor be is perelheti a Titans a ligát. megér ennyit, hogy csak azért is mentalitással letolják a szezont?
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."