NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
NFL csevegő
Kíváncsi leszek, hogy kiderül-e, hogy ki volt az aki bevitte (játékos, alkalmazott), és ő hol kaphatta el. Bulikázott-e vagy a környezetében / családban megjelent és pechje volt.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Mint Digis előfizető, az utolsó szalmaszálban is kapaszkodom, hogy legyen végre itt is Arena4. Ezért írtam, hogy talán számít, hogy már mindenhol van, akkor Ők is bevezetik, hogy "Ne maradjanak le" róla. (Tudom, hogy a digi gondolkodása "egyedi", és xart sem jelent.) Peace!Persze. Már ezer éve.Ha már a szövegértés nem megy, mondd csak, Brady kiégett már?Igen, valószínű így jön létre egy üzleti megállapodás, hogy látják, hogy a Vodanál meg a T-nél már benne van a csomagban, akkor legyen már a Diginél is. Fontos, hogy lássák.Talán gyorsabban megegyeznek, ha látják a többi szolgáltatónál már benne van a csomagban.Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Már csak a DIGI csomagjában nem lehet fogni az NFL-t.
Wyatt
Bazzani
peterk2005
sirarcheer
Sobri Jóska
sirarcheer
De mi köze a Digis megegyezésnek a többi szolgáltatóhoz? Segíts megérteni a szöveget, ha már magamtól nem megy.
Sobri Jóska
I wanna' that ring again!
Persze. Már ezer éve.Ha már a szövegértés nem megy, mondd csak, Brady kiégett már?Igen, valószínű így jön létre egy üzleti megállapodás, hogy látják, hogy a Vodanál meg a T-nél már benne van a csomagban, akkor legyen már a Diginél is. Fontos, hogy lássák.Talán gyorsabban megegyeznek, ha látják a többi szolgáltatónál már benne van a csomagban.Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
Bazzani
peterk2005
sirarcheer
Sobri Jóska
sirarcheer
De mi köze a Digis megegyezésnek a többi szolgáltatóhoz? Segíts megérteni a szöveget, ha már magamtól nem megy.
Ha már a szövegértés nem megy, mondd csak, Brady kiégett már?Igen, valószínű így jön létre egy üzleti megállapodás, hogy látják, hogy a Vodanál meg a T-nél már benne van a csomagban, akkor legyen már a Diginél is. Fontos, hogy lássák.Talán gyorsabban megegyeznek, ha látják a többi szolgáltatónál már benne van a csomagban.Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
Bazzani
peterk2005
sirarcheer
Sobri Jóska
Igen, valószínű így jön létre egy üzleti megállapodás, hogy látják, hogy a Vodanál meg a T-nél már benne van a csomagban, akkor legyen már a Diginél is. Fontos, hogy lássák.Talán gyorsabban megegyeznek, ha látják a többi szolgáltatónál már benne van a csomagban.Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
Bazzani
peterk2005
sirarcheer
Talán gyorsabban megegyeznek, ha látják a többi szolgáltatónál már benne van a csomagban.Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
Bazzani
peterk2005
Néhány évvel ezelőtt volt egy október végi nap, amikor ugye már ment az NHL és az NFL, épp elkezdődött az NBA és pont akkor játszották a World Series 7. meccsét.amúgy volt már ilyen, hogy a 4 major sport egyszerre menjen?De a szezon vége csúszhat itt akár többet is, akár áprilisban is lehet Super Bowl. Tudom, hogy nem ideális, és onnantól minden más is csúszik.Ja csak baseballmeccset lehet akár egy nap is többet rendezni. Focit egy héten csak egyet, sokkal nehezebb, egy pont után lehetetlen behozni, ha több meccset el kell halasztani.Összefoglalja az érzéseimet:Az MLB alapszakasz eleje is szarul indult, rengeteg elmaradt meccsel, pozitív tesztekkel, meg minden. Mégis sikerül befejezni úgy néz ki.
#NFL had 6 months to think about this & plan around Covid. The fact that this is where they are, w no clear contingency plan, w no built-in, league-wide bye weeks looks like the may have completely blown it. If this happens 2-3 more times, which would seem likely, they're screwed
— David Todd (@DavidMTodd) October 1, 2020
tenorx
Kampman
Jakehomer
Kampman
NB2
amúgy volt már ilyen, hogy a 4 major sport egyszerre menjen?De a szezon vége csúszhat itt akár többet is, akár áprilisban is lehet Super Bowl. Tudom, hogy nem ideális, és onnantól minden más is csúszik.Ja csak baseballmeccset lehet akár egy nap is többet rendezni. Focit egy héten csak egyet, sokkal nehezebb, egy pont után lehetetlen behozni, ha több meccset el kell halasztani.Összefoglalja az érzéseimet:Az MLB alapszakasz eleje is szarul indult, rengeteg elmaradt meccsel, pozitív tesztekkel, meg minden. Mégis sikerül befejezni úgy néz ki.
#NFL had 6 months to think about this & plan around Covid. The fact that this is where they are, w no clear contingency plan, w no built-in, league-wide bye weeks looks like the may have completely blown it. If this happens 2-3 more times, which would seem likely, they're screwed
tenorx
Kampman
Jakehomer
Kampman
De a szezon vége csúszhat itt akár többet is, akár áprilisban is lehet Super Bowl. Tudom, hogy nem ideális, és onnantól minden más is csúszik.Ja csak baseballmeccset lehet akár egy nap is többet rendezni. Focit egy héten csak egyet, sokkal nehezebb, egy pont után lehetetlen behozni, ha több meccset el kell halasztani.Összefoglalja az érzéseimet:Az MLB alapszakasz eleje is szarul indult, rengeteg elmaradt meccsel, pozitív tesztekkel, meg minden. Mégis sikerül befejezni úgy néz ki.
tenorx
Kampman
Jakehomer
Ja csak baseballmeccset lehet akár egy nap is többet rendezni. Focit egy héten csak egyet, sokkal nehezebb, egy pont után lehetetlen behozni, ha több meccset el kell halasztani.Összefoglalja az érzéseimet:Az MLB alapszakasz eleje is szarul indult, rengeteg elmaradt meccsel, pozitív tesztekkel, meg minden. Mégis sikerül befejezni úgy néz ki.
tenorx
Kampman
Tepper takarodj!
Összefoglalja az érzéseimet:Az MLB alapszakasz eleje is szarul indult, rengeteg elmaradt meccsel, pozitív tesztekkel, meg minden. Mégis sikerül befejezni úgy néz ki.
tenorx
Szerkesztette: tenorx
Mondjuk az is rég volt már, most hogy mondod^^Hiába a kibővített PS, ha az edzőközpont be van zárva.Papírkutyák! Jöjjenek ki a Margit szigetre, aztán ott edzenek együtt a KFL liga sztárjaival. Talán tanulnak 1-2 új trükköt is az igazi profiktól. 😊
peterk2005
iktriad
Hiába a kibővített PS, ha az edzőközpont be van zárva.Papírkutyák! Jöjjenek ki a Margit szigetre, aztán ott edzenek együtt a KFL liga sztárjaival. Talán tanulnak 1-2 új trükköt is az igazi profiktól. 😊
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Az már érthető, ha nehezen fog menni. A digiseket nem vígasztalja ugyan, de legalább a többi már "rendben lesz".Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
Bazzani
Első mondat után ismét örvend a lelkemSzerintem az sokkal nehezebb dió lesz.
Wyatt
forbes.hu/uzlet/megallapodtak-ujabb-szolgaltatonal-lehet-majd-nfl-meccseket-nezni/