NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
NFL csevegő
Gang’s all here. 😅@SouthPark | @ComedyCentral pic.twitter.com/3OLVXQSK12
— Denver Broncos (@Broncos) September 27, 2020
Szerkesztette: iktriad
Ez nagyon gáz az NBA-re nézve. Az NFL tényleg a sport közvetítések Pisont Istvánja* Amerkiában.Az se segít rajtuk, hogy a 4 liga közül a legharsányabban álltak bele a BLM aktivizmusba. Ezzel sok nézőt veszítenek.
Sports TV last night
— John Ourand (@Ourand_SBJ) September 25, 2020
* Dolphins-Jaguars on NFL Network: 5.43 million viewers
* Lakers-Nuggets Game 4 on TNT: 4.602 million viewers
* UAB-South Alabama college football on ESPN: 497,000 viewers.
* legnagyobb király
iktriad
Persze várjuk ki a végét.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Las Vegas Raiders are now under investigation from the NFL for violating COVID-19 protocols and allowing unauthorized locker room access Monday night, league sources tell ESPN:https://t.co/yiHMRXfuGw
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 27, 2020
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nem gondolnám. Az NFL ennyivel van az NBA előtt. Ez még szoros is voltMondjuk ki, az egyik (ha nem a ) leszarabb prime match up egész évben kontra playoff 4. meccs az NBA jelenlegi arcával, mellesleg a Lakers színeiben. Elég gáz ez sajna Silveréknek.Ez nagyon gáz az NBA-re nézve. Az NFL tényleg a sport közvetítések Pisont Istvánja* Amerkiában.Miért? Egész szoros volt most. De a döntő 5-6-7. meccse majd nyilván hoz valami pöpec számot azért
Sports TV last night
* legnagyobb király
iktriad
Wyatt
iktriad
Mondjuk ki, az egyik (ha nem a ) leszarabb prime match up egész évben kontra playoff 4. meccs az NBA jelenlegi arcával, mellesleg a Lakers színeiben. Elég gáz ez sajna Silveréknek.Ez nagyon gáz az NBA-re nézve. Az NFL tényleg a sport közvetítések Pisont Istvánja* Amerkiában.Miért? Egész szoros volt most. De a döntő 5-6-7. meccse majd nyilván hoz valami pöpec számot azért
Sports TV last night
* legnagyobb király
iktriad
Wyatt
Ez nagyon gáz az NBA-re nézve. Az NFL tényleg a sport közvetítések Pisont Istvánja* Amerkiában.Miért? Egész szoros volt most. De a döntő 5-6-7. meccse majd nyilván hoz valami pöpec számot azért
Sports TV last night
* legnagyobb király
iktriad
Falcons got the news about CB A.J. Terrell's test today; it was from a test he took Friday morning. Terrell practiced Friday. Now immediate contact tracing goes into effect, per league protocols, but the Falcons have not gotten any other positive test results. https://t.co/0mqy9dNLUG
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 26, 2020
Sports TV last night
* legnagyobb király
Vagy meg lehet keresni a kulfoldi oldalakon ingyen is, ugye mindent onnan masolnak csak mindig...Valaki nem tudja elküldeni az FK-s Deion Sanders portrésorozatot?Fizessé 😊
steelwolf
Matthew99
Valaki nem tudja elküldeni az FK-s Deion Sanders portrésorozatot?Fizessé 😊
steelwolf
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Bocs, de ez nem annak a oldalnak a fóruma, maximum amaz, ennek a fórummak az egyik (Valaki nem tudja elküldeni az FK-s Deion Sanders portrésorozatot?Azért ugyanannak az oldalnak a fórumján ez kemény 😀
steelwolf
tenorx
Valaki nem tudja elküldeni az FK-s Deion Sanders portrésorozatot?Azért ugyanannak az oldalnak a fórumján ez kemény 😀
steelwolf
Voltak már olyan estékÉn egész életemben Milwaukee Buccaneers-szurkoló voltam!Es mar meghaltal?
Wyatt
ulpianus
KöszönömMi van akkor ha egy wr vagy rb fut, elkap 5 yardot de jön egy 10 yardos holding a védelemtől? Statisztikájukban megmarad az 5 yard? Vagy a büntetést is a wr, rb kapja statisztikába?A védelmi holdingokért 5 yard büntetés jár, a támadó holdingokért adnak 10 yardot.
aranytöküJimmy
A példádban a játékos egyéni statisztikájába csak azt az 5 yardot írják be, amit ténylegesen ő tett meg. A büntetés miatt szerzett/elvesztett yardokat külön jegyzik (penalty yards).
Kampman
Én egész életemben Milwaukee Buccaneers-szurkoló voltam!Es mar meghaltal?
Wyatt
Állat vagyok, ami enni kér...
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Mi van akkor ha egy wr vagy rb fut, elkap 5 yardot de jön egy 10 yardos holding a védelemtől? Statisztikájukban megmarad az 5 yard? Vagy a büntetést is a wr, rb kapja statisztikába?A védelmi holdingokért 5 yard büntetés jár, a támadó holdingokért adnak 10 yardot.
aranytöküJimmy
A példádban a játékos egyéni statisztikájába csak azt az 5 yardot írják be, amit ténylegesen ő tett meg. A büntetés miatt szerzett/elvesztett yardokat külön jegyzik (penalty yards).
Ezzel én is úgy vagyok, hogy egy-egy szimpatikus játékos nagyban meghatározta a kezdeti csapatválasztásomat. Így persze jártam már úgy, hogy azt éreztem, hogy "kiürült" számomra egy csapat. Mint pl. mikor Raúl elment a Reáltól. Onnantól fogva fél szemem a Schalkén volt, hogy hogyan teljesít, de aztán semmilyen kötödésem nem alakult ki velük.Nem a visszavonulás számít, hanem ahol végül én is követtem a pályafutása érdemi részét. Egy csapat kb egy cég nálam, egy logo, egy stadion és egy "kultúra".Én mindig játékosok mentén kötődök/kötődtem egy klubhoz, hogy aztán megmaradjak vagy sem a játékos eligazolása/visszavonulása után.Am full nem kötözködésből, de egy adott játékos (jó esetben) előbb visszavonul mielőtt meghalsz | kivéve Bradyt |
Itt a fórumon szerintem a legnagyobb shiftelés a csapatok között a PM Colts->Broncos transzfernél volt, köztük én is így kerültem az egyik lovas csapatból a másikba 😊
FLZOLI
Akkor annak a csapatnak a szurkolója leszel amiből visszavonult a kedvenced?
nem értem ezt a koncepciót, maradi vagyok egy életre választok párt😀
Adirotor
Az első rendes foci élményem (mármint TV-s) a 2000-es EB volt, portugálok, Figo, ő meg pont átigazolt a Real-ba, aztán végül utána is náluk maradtam 😊
NFL ugyan ez, valahogy épp Colts meccset fogtam ki, PM mint mindig nagy király volt, ott ragadtam, Wayne, Harrison, Sanders, Freeney mind kedvenc lett, aztán kikoptak a kedvencek és maradt kb Manning aki átigazolt Denverbe. Aztán végül a Broncosból is lettek kedvencek és itt ragadtam, pedig Harris, Sanders, Thomas mondjuk már rég nincs a csapat közelében
FLZOLI
Csapat sportnál nem ugrálok, csak maximum emelek be új szimpatikus csapatokat, de az első hely az fix. Azt viszont el tudom képzelni, hogy pl egy F1-ben több ember szurkol pilótának mint csapatnak.
A baj akkor van, amikor egy számodra antipatikus (értsd: alapvetően nem szurkolnál neki) játékos érkezik a kedvenc csapatodba. Az nekem időbe telik mire megszokom, és "nem is tudok úgy" szurkolni a sikerükért. (James ->LAL)
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
Hogy égett volna ki amikor nincs is szezon.cska azóta kiégett 😀Emlékszem amikor még patses volt...Akkor hogy lettél pont Jags szurkoló? 😮Lehet, hogy rossz szokás, de sose nézek olyan meccset, semmilyen sportban, aminek tudom a végeredményét.érdemes visszanézni amúgy tipikusan olyan meccs amit mutogatnék új nézőnek h rákapjon, de veteránoknak is élvezetesJóvanna. Nem láttam a meccset, csak a jelenetet youtube-on.sobri nem tudom milyen választ vársz tőlünk itt.Akkor jól emlékeztem.Most láttam az Atlanta elleni hétvegi onside kicket, ahogy vánszorgott a földön a labda, a Falcons játékosai miért nem vették fel, vagy feküdtek rá? A fogadó csapatnak is meg kell várnia, hogy 10 yardot haladjon? Én úgy emlékeztem, hogy rájuk ez nem vonatkozik. Mi a bünti ha előbb beleérnek, megfogják?A 10 yard csak a rúgó csapatra vonatkozik, bármelyik idióta falcon rávetődhetett volna.
Sobri Jóska
peach
De akkor fennáll a kérdés, hogy miért nem vették fel vagy feküdtek rá?
Erre nem válasz, hogy nem tudták jól mi a szabály, hiszen ha azt gondolom, hogy nem érhetek hozzá 10 yard előtt, akkor azt is kell gondolnom, hogy ezt azért nem tehetem, mert ez valami szankcióval jár. Tehát ebben az esetben a "nem felvevés" a proaktivitás, és a ráfekvés az ösztönös. De miért gondolták mindannyian azt, hogy nem vehetik fel?
Sobri Jóska
Elbaszták, besültek, lehet az 5 játékos körül 1 benyögte h hagyd a többi tapasztalatlan fáradt a feszültséget nem kezelni tudó player ráhagyta a cowboys meg köszönte szépen.
Nincs logikus magyarázat, csak a group brain freeze
briareos
Mit tudom én, mit mondtak a meccsközvetítésben, vagy utána interjúban, stb.
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
FLZOLI
davemayer
Negritis
Elmaradt.
cska azóta kiégett 😀Emlékszem amikor még patses volt...Akkor hogy lettél pont Jags szurkoló? 😮Lehet, hogy rossz szokás, de sose nézek olyan meccset, semmilyen sportban, aminek tudom a végeredményét.érdemes visszanézni amúgy tipikusan olyan meccs amit mutogatnék új nézőnek h rákapjon, de veteránoknak is élvezetesJóvanna. Nem láttam a meccset, csak a jelenetet youtube-on.sobri nem tudom milyen választ vársz tőlünk itt.Akkor jól emlékeztem.Most láttam az Atlanta elleni hétvegi onside kicket, ahogy vánszorgott a földön a labda, a Falcons játékosai miért nem vették fel, vagy feküdtek rá? A fogadó csapatnak is meg kell várnia, hogy 10 yardot haladjon? Én úgy emlékeztem, hogy rájuk ez nem vonatkozik. Mi a bünti ha előbb beleérnek, megfogják?A 10 yard csak a rúgó csapatra vonatkozik, bármelyik idióta falcon rávetődhetett volna.
Sobri Jóska
peach
Erre nem válasz, hogy nem tudták jól mi a szabály, hiszen ha azt gondolom, hogy nem érhetek hozzá 10 yard előtt, akkor azt is kell gondolnom, hogy ezt azért nem tehetem, mert ez valami szankcióval jár. Tehát ebben az esetben a "nem felvevés" a proaktivitás, és a ráfekvés az ösztönös. De miért gondolták mindannyian azt, hogy nem vehetik fel?
Sobri Jóska
Elbaszták, besültek, lehet az 5 játékos körül 1 benyögte h hagyd a többi tapasztalatlan fáradt a feszültséget nem kezelni tudó player ráhagyta a cowboys meg köszönte szépen.
briareos
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
FLZOLI
davemayer
Emlékszem amikor még patses volt...Akkor hogy lettél pont Jags szurkoló? 😮Lehet, hogy rossz szokás, de sose nézek olyan meccset, semmilyen sportban, aminek tudom a végeredményét.érdemes visszanézni amúgy tipikusan olyan meccs amit mutogatnék új nézőnek h rákapjon, de veteránoknak is élvezetesJóvanna. Nem láttam a meccset, csak a jelenetet youtube-on.sobri nem tudom milyen választ vársz tőlünk itt.Akkor jól emlékeztem.Most láttam az Atlanta elleni hétvegi onside kicket, ahogy vánszorgott a földön a labda, a Falcons játékosai miért nem vették fel, vagy feküdtek rá? A fogadó csapatnak is meg kell várnia, hogy 10 yardot haladjon? Én úgy emlékeztem, hogy rájuk ez nem vonatkozik. Mi a bünti ha előbb beleérnek, megfogják?A 10 yard csak a rúgó csapatra vonatkozik, bármelyik idióta falcon rávetődhetett volna.
Sobri Jóska
peach
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
briareos
Sobri Jóska
FLZOLI
BEARS BABY!
Sir Alex immortal